Új Guns N' Roses számok az interneten
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
<#beka3>#beka3>
[merlinw.org]
Es ha jo a zenekar: http://enba.hu/~holy/sinofkain/uj/kiadvanyok_hu.htm
A "sold out" album is letoltheto volt, mikor meg volt belole. Es megis. Nahat!
kétségtelenül nem hasonlít a régihez, de szerintem nem lesz ez rossz!
(u.i.: nagy tisztelõje vagyok a (régi) formációnak)
ave bittorrent ^^
Ráadásul az új albumról kikerült 3 dal fényévekre van attól a színvonaltól, amire egy Guns N'Roses név kötelezne.Eddig az új anyagból összesen a Madagascar cimû számra lehet azt mondani, hogy talán megüti a régi szintet, de az meg nem most került ki a netre, hanem még 2001-ben, mivel több koncerten is játszották, amirõl videofelvétel is készült.
Gigabyte P55-US3L, QuadCore Intel Core i5 750, SAPPHIRE R9 270X 4GB GDDR5 WITH BOOST & OC, 16 GB Corsair Vengeance Memory DDR3-1600 SDRAM,Synchmaster EX2220 WIN10
Gigabyte GA-965P-S3|Q6600+ASUS Silent Knight II|4x1gb KingmaxDDR2-800|VTX HD 6870| Samsung 750gb|Sb X-fi XtremeMusic|Samsung P2770HD| Corsair TX650 v2|Megaworks 550|G9|win7 64-bit
A közbeszerzés lényege, hogy közbe szerezzünk is valamit.
hátö .. az előző aláírásom sokkal jobb volt :]
Blackmail the Universe
Blackmail the Universe
Blackmail the Universe
Blackmail the Universe
Blackmail the Universe
"jó ha tudod, hogy a zenész a koncertekbõl él."
ok, most idézem magamat:
"Tudod a fodrász a fodrászatból él, a tanár a tanításból...a zenész a zenélésbõl"
Szerinted nem ugyanazt mondtam?
Ergo a zenész a zenélésbõl él (azért zenész)!
De most nem ez a lényeg. A kiadók valóban sok pénzt vágnak zsebre. És úgy általában pofátlanul magas áron kínálják a portékát. Ugyanakkor a userke szépen letölti (ergo ellopja) és utána ezt azzal próbálja elsimitani / elfedni, hogy a kiadót kezdi szidni a magas árak miatt (úgymond okot, ürügyet talál a letöltésre). Az az igazság, hogy mindenki álszent.:S
lemezeladásokból csak töredékeket kap, aki itt pénzt vág zsebre az a kiadó...
Extreme¤Noise¤Terror -ANOTHER WAY- Viharsarok fastcore Két perc alatt értek én mindenhez...
Tudod a fodrász a fodrászatból él, a tanár a tanításból...a zenész a zenélésbõl...milyen alapon várhatja el itt akárki, hogy ingyen dolgozzon?😮
Meg hány topikban láttam már, hogy szidják a kiadókat, elõadókat, mindenkit, mert hogy mennyire pénzéhesek..ok, tényleg elítélendõ...de közben mindenki százával tölt lefelé amit csak tud.. azok az emberek neveznek tolvajnak másokat, akik maguk is lopnak:S no comment. Én nem pártolom a kiadókat, mert valóban elég mocskos dolgokat képesek mûvelni azok is, meg az ilyen RIAA és ASVA-féle szemetek is, de ugyanakkor részben igazuk van...megy a kalózkodás ezerrel, õk meg kétségbeesetten próbálnak tenni ellene. És akkor a kedves letöltõ szépen elkönyveli magában, hogy "fúú, pénzéhes mocskok, meg mégis mit akarnak már", közben pedig ugyanúgy lop õ is.:S
Programmieren verboten! 2004-2006: Az AMD nem jótékonysági intézmény! 2006-máig: Az Intel sem az.
amikor az utolsó albumuk kijött még sehol nem volt az Internet a mostanihoz helyzethez képest (pl p2p)
most meg döbbennek, hogy a ki sem adott albumukat már tömegek hallgatják, a kilencvenes évek elején ilyet el sem tudtak volna képzenli.
És ha igen? 😊
\"Gőzben, vízben, még 500 méteres tengermélységben is kifogástalanul működő karóra. Pontos, elegáns, megbízható! Lepje meg vele vízbe fulladt kedveseit!\"
A kemény munka a későbbiekben megtérül. A lustaság viszont azonnal.
Miért nem lehet elhinni, hogy nem direkt csinálták. Szerintem nekünk egyszerû földlakóknak pont annyi bizonyítétünk van arra hogy marketing fogás, mint hogy nem. A vélemény nem egyenlõ a ténnyel, és ezt sokan elfelejtik.
Amúgy szerintem marketingfogás ez az egész, amolyan "No news?... bad news!" dolog. A fiúk (bácsik 😄 ) biztos azt szerették volna hogy már a megjelenés elõtt mindenki róluk beszéljen. Sikerült. Gratula.
Megjegyzem hogy azért elég sokáig eltartott a 90-es években összekapirgált lóvé, igaz azóta már voltak Greatest Hits meg Best of albumok.
Vajon a stílus-polirozás az egész albumon érezhetõ lesz?
Én sem vagyok Guns'n' Roses rajongó, sõt soha egy számuk sem érdekelt, de ennek ellenére õk elismertek a szakmában (a rajongótábor mérete és a zenekar népszerûsége erre utal), te meg elvárod egy zenésztõl ( és itt most egy normális, minõségi, élményt nyújtó zenei alkotásra gondolok - stílustól / irányzattól független), hogy ingyen készítsen neked v. akárkinek számokat?😮
Ténlyeg, valóban sok eladhatatlan, zenének nem nevezhetõ ricsaj készül manapság (ez alól egyik zenei mûfaj sem kivétel), de azért a zenész szóban benne van az, hogy érti a dolgát - aki nem, az nyílván nem zenész.😊
Extreme¤Noise¤Terror -ANOTHER WAY- Viharsarok fastcore Két perc alatt értek én mindenhez...
"Ezzel ugyanis a China Democracy elveszti az újdonság varázsát és ez nem jó, mert az együttes tagjai meglepetésnek szánták az új dalokat."
shit happens
és ezt a tendenciát mutatják a statisztikák is . .szal kussmá' hülye kiadók/zenészek ;]
hátö .. az előző aláírásom sokkal jobb volt :]