20
Logitech MX5000
-
#20 Ez vagy
ez.
Férj be valamelyikbe! -
#19 Nekem is Cordless Desktop MX-em van, de még nem a BT. 2 és fél éves, soha nem volt vele gondom. Ez is 35 volt anno. Aki szerint egy 5k-s A4Tech elég, annak még nem volt rendes cucca. -
MacrosTheBlack #18 Ezekkel a bluetoothos egér + billentyűkkel mindenkinek csak a gondja van (fórumbeírások alapján). Én Logitech G7-es egeret használok, az is vezetéknélküli, de nem blueszar, és semmi baja, ráadásul radiátor mellett is vagyok. :) -
#17 nah modnom akkor, bill felett monitor hangszorok, bill melet egér )mx1000, , és gépház, alattuk, nyomtató, modem, azalattuk subofer hangszórók, és tőlem egy méterre radiátor, szerintetek ha a vevő portot elviném egy plafon magaságra ahol nincs fém jobb lenne? -
#16 de, monitor meg minden, de sok havernak van ilyen probléma! -
Mindenhova #15 Jah! Nincs a közeledben nagyobb fém tárgy? pl.: radiátor... -
Mindenhova #14 Gondolom lereszetelted a kütyüket, és ha nem segített, vidd vissza, és mond el nekik, h. éhezel, és szükséged van a pénzre. Ne levásárold, mert nem vagy köteles, külömben is, 5.000 elég lesz, h. ezt a szutykot kiváltsd. -
bongo1 #13 Segitsetek szegényen ! De tényleg látnátok hogy emberek milyen madárságokat megvesznek ! Habár ez az MX5000 ez egy jó darab eladtam vagy 25db belöle ! Holnap haza is hozok egyet letesztelem ! -
#12 általában énis, de ezen nem, tudnátok a problémámon segiteni? -
#11 jah,szent orulet?:)az mas:)bar elegge erdekes,altalaban az emberek a minel
-nagyobb hutoju,-rondabb,-erosebb,-eredetibb gepekben gondolkodnak:)en mar csak azert sem adnek ennyi penzt ilyesmiert,mert altalaban ezeken az eszkozokon toltom ki a mergem:) jah,en meg 94-96 kozott valami 200E korul koltottem a keromra:) -
#10 ezmost oyaln hogy vki ebe van beleörülve valaki meg maketba és haverom 350 e vett vmi makett cuccot, na énmeg aztnem venék -
#9 halakomolyan nem ertem,mi a francnak kell ennyi penzt kiadni ilyesmire,plane,hogy nem is mukodik?nekem van egy A4Tech bill.-em,2700 piz,eger meg valami optikai,amit kaptam valakitol...tokeletesen mukodik mar vegtelen regen,meg vagyok elegedve veluk.a 35E-bol vennek meg 1G ramot,es meg megtoldanam,hogy egy vinyara is teljen:)szerintem ilyet venni sznobizmus... -
bongo1 #8 Én kérek Dave_92 hülyesége miatt ("neeeeeeeeeeeeeeeeeem") :S Szegény madár ! :D -
#7 35 e :D -
#6 bocsi, példaként, de télleg ezt csinálja és ugy gondolom hogy egy 35 ft értékű bilentyűzetnek nem igy kéne viselkednie! -
#5 ez a "neeeeeeeem" aztán rohadtul kellett -
#4 minden egyes hardverelemnek külön topic kell ? :\ -
#3 Logitech® Cordless Desktop® MX™ 5000 Laser
Hibaleírás
Jellemzõk: Vezeték nélküli • Funkcióbillentyűk • Multimédia gombok • Optikai • MX™ optikai motor • Feltölthetõ egér • Görgetõkerék • Programváltó-gomb • Internet-lapozógombok • A Bluetooth® vezeték nélküli technológia • Cruise Control™ gombok • Billenthető kerék nagyítással • Jobb kezes, kényelmes fogás • Lézertechnológia
M/N: Y-RAH72
RT7RBI
P/N: 867615-0100
(134092-049 A)
C/N: 22042
PID: MC542SZ
Bluetooth Adress: 0007:61:351F2C
Üzembe helyezés időpontja: 2005.12.24
Amikor üzembe helyeztem a terméket rá 2 napra fura jelenséget észleltem a billentyűzeten, mégpedig, folyamatosan úgy kb. 5-10 percenként megszűnik a kapcsolat a számítógéppel, ilyenkor nem lehet karaktert beírni, a kijelzőn alapból megjelenik a felhasználó neve, jelenlegi hőmérséklet, dátum és menü, ha a kapcsolat megszűnt a PC és a billentyűzet között akkor az LCD kijelzőn, a felhasználó és a menü lehetőség megszűnik, amíg ez ismét stabil lesz kell legalább várni jobb esetben 0,5-2-10 percet, de legrosszabb esetekben már csak másnap lehet stabil állapotba hozni. Ha stabil állapotba került a kapcsolat akkor a billentyűzet LCD kijelzőjén az látható, hogy PLEASE WAIT…. Ezután üdvözli a jelenlegi felhasználót és ismét működő képes a billentyűzet, de ha a kapcsolat megszűnik akkor az egér-el sem tudok műveletet végrehajtani. Másik zavaró probléma az, hogy amikor mondjuk leírom azt hogy „NEM” akkor általában ezt csinálja:
Neem
Ez a jelenség valamikor csak 30 betű beragadását eredményezi de olykor 500-1000-szer is leírja! A Bluetooth vevő egység 2x kilett cserélve a hiba ismét fennállt, a vevőegység a billentyűzettől kb. 5-10 cm van, (Semmi sem takarja el!)
Az Ilesztő prg. Neve: Logitech Set Point™ ver: 2.47.864 (legújabb ver.)
Eme hibaleírás megszerkesztése közben is többször fellépett a megnevezett probléma(ák)!
Léccives segítsetek! -
bongo1 #2 Akinek müködik az szerencsés viszont akinek nem az .....
-
bongo1 #1 Ez a forum azoknak nyilt akiknek sok a gondjuk ezzel a termékkel ! Ami sajnos manapság előfordul Én ezzel foglalkozok és látom hogy miket vessznek az emberek ! :S