6
-
fflx #6 ezt a sok hozzaszolast a cikkhez irtad? nem latom a a ketto kozott a kapcsolatot. -
#5 Azért kíváncsi lennék a tényleges tulajdonosi körre. Hogy nem unalmukban közölték a rajzokat, az hótzíher . . . -
#4 Mindegy minek hivják, de nálunk is elharapózhatna egy ilyen renndszer. Persze a sajtó felelőssége, és az ezzel kapcsolatos felvetés áll, genny médihatalom van egész európában. -
exxile #3 Ha jól tudom Dániában a legmagasabb az életszínvonal az EU-s országok közül. Azaz, jól működik az a szocializmus nemde? Miért változtatnának rajt? Biztos jobb mint ez a kelet-európai vadkapitalizmus. Persze lehet hogy te egy bróker-geci vagy és neked ez áll érdekedben. Másrészt ilyen felfogással ne Dániába utazgass, inkább vándorolj ki Algériába. -
BlackRose #2 "többszázmilliárd dollárt", többszázmillió elnézést a mellégépelésért -
BlackRose #1 Persze ha én lennék egy az a sok Dán cég közül akiknek a veszteségei akár a többszázmilliárd dollárt is megütik a kiesett kereskedelem és stb. miatt, most ezeket a féleszű, hülye barmokat legalább 100 milliárdra perelném. Tudom, hogy nem lenne belőlle semmi, tudom, hogy a szocializmusban senki sem felelős (márpedig néhányszor jártam Dániában és ott erőssen szocializmus van, persze nem ez a szovjet féle model, de szocializmus). Az meg, hogy a következményeket másoknak kell lenyelni azt egye meg a fene. Méghogy sajtószabadság, szeretném látni milyen lenne a sajtószabadság, ha mondjuk a Dán királynőről nyomtattak volna szexkarikatúrákat, vagy valami hasonlót... Szabadság felelőség nélkül a legjobb esetben is siralmas dolog.