Szuperhős-áradat a Marveltől

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

szerintem a Rozsomák is jó név, de a Farkas jobban tetszik, az angol név meg még jobban. a Rozsomákról nekem az az ocsmány sárga-kék képregényes rucija jut eszembe róla. az olyan ronda, hogy rosszul vagyok tõle

Blasta
Na ennyire már nem vagyok benne, évtizedekkel ezelõtt olvastam a képregényeket :-)

"Az amatörnek 100-ból 99 fotója sikerül. A profinak 100-ból csak EGY!"

nah a venom eredetére nem emlékeztem. a kepregeny.net-en melyik részben írnak errõl?
meg hogy van ez, hogy utolsó számban tényleg meghal peter? és ki az klónja parkkernek, szóval vannak kavarodások..
írhatsz priviben is h ne offoljuk szét a fórumot..

Think lovingly, speak lovingly, act lovingly, and every need shall be supplied.

Blasta
Méghozzá a fantasztikus négyes dokija segített neki leszedni magáról az élõsködõt. :-)

Blasta
Spidey a fekete ruciját a titkos háborókban kapta vkitõl (már nem emléxem) mert elszakadt a ruhája.
Viszont ez a fekete ruha egy élõsködõ, egy lény, ami szépen lassan kiszívta volna Peterbõl az életerõt. (a gondolataival irányíthatta, csak rágondolt és a ruha fel-le ugrott rá illetve átalakult).
Miután nagynehezen leszedték róla, talált egy másik gazdatestet és belõle lett Venom.

Rozsomák nekiesik a kardfogúnak is éppen a természete miatt. Õróla mintázták meg. Nekem is eltartott megszokni a nevet. Nem szívesen találkoznék egy rozsomákkal.

Es ezert adnal neki egy teljeset mas allat nevet? Hulyen hangzik a hiuz szuperhos nevnek forditsuk mondjuk tigrisnek. Amugy a rozsomak tokosebb allat, mint a farkas.
schrank
az a legnagyobb poén az amikor az ALF mozifilmben faggatják a portást a rendõrök hogy mi is történt erre a faszi: "ebbõl az irányból támadt meg a farkasember"<#worship><#nyes>

schrank[HUN] \"kiakirály\" \"jobb ha az okos hülyéskedik mint ha a ....\"

mellon
Szörõsnek szõrös, de nem csak az <#nevetes1>
A megoldást itt találod.

schrank
miért olyan szõrös vagy akkora neki ? <#hehe>

mellon
Én is nagyon várom az X-Men 3-at. Szerintem is az egyik legjobb képregény adaptáció.

Én is a Rozsomák név mellett vagyok, noha sok ember nem is tudja, hogy pontosan mit is takar. Valjuk be, a Farkas populárisabb 😞. Mondjuk e név hallatán nekem elõször nem az X Men ugrik be, hanem Jack Nicholson <#hehe>.

schrank
azt hiszem te ülnél be egyedül egy torkos-borz elõadásra <#nezze>

nem venom az egy ocsmány fekete izé, spideynak meg van egy fekete cucca, asszem kapta vkitõl és eccer mosásból nem szárad meg a nomrál ruci aztán felveszi

Pókember feketében? Az nem Venom?

X-MEN: Ez egy képregény adaptáció méghozzá szerintem a legjobb! Ha képregényben ROZSOMÁK volt akkor vegyék a fáradtságot a tisztelt szinkron rendezõk (és Ti is nagyokosok) és és legalább egyet olvassanak (olvassatok)el az említett mûbõl és fordítsák már úgy mint abban volt!!<#mf3>

schrank
na ez a cím aztán még jobb lenne egy ilyesmi filmnek csak tódulna a tömeg a TORKOS-BORZ bemutatójára <#hehe>

a rozsomákot torkosborznak is nevezik. <#idiota>
sztem farkas is meg rozsomák is jól hangzik, mind1 melyik, na meg redeti nyelven úgyis jobb lesz, bár Hugh Jackman magyar hangja egész jó sztem

feketében? mint a képregényben? cool

schrank
azon kevés ember aki a nemrégiben nyílt rozsomák topikot olvasta na rajtuk kívül az emberek 99%-a szerint a rozyomák a rozmár meg a fóka rokona de komolyan <#nezze>

Spider Man mar feketeben ter vissza.

Semmi szégyelni való nincsen a rozsomákban; az egy ragadozó hosszú karmokkal; persze biztos kevesebben ismerik mint a farkast.

Nyomja meg a piros gombot; és nyugodjon békében!

schrank
de ha te menedzselnéd a filmet adnád a nevedet egy rozsomákhoz <#ravasz1>

Te teljesen másra reagáltál. Mi nem azt mondjuk, hogy fordítsanak le mindent, hanem azt, hogy ha már egyszer lefordították, akkor helyesen tegyék, esetleg úgy, ahogy már a képregényben is volt és megszokta mindenki. Az más kérdés hogy a rozsomák név esetleg röhejesen hangzik egyesek számára, de akinek nem tetszik, az nézze eredeti nyelven a filmet.
LEADER
Boldogok a lelki szegények.

Nem véletlenül rozsomák a neve...

http://hordeofb108.uw.hu

schrank
ja ugynez van a holló c. filmnél is mi lett volna ha vetési varjú-ra fordították volna a címét <#hehe>

schrank
arra nem gondoltatok hogy a rozsomák enyhén szólva röhelyes név <#idiota>
akkor ennyi erõvel fordítsák le a filmbéli neveket is és szarrá röhögnénk az összes filmet mert tele lenne jánossal meg józseffel kicsit gondolkodni kéne <#banplz>

jah, mint Peter Parker fan a legjobban egyébként a Pókember 3-at várom, remélem jobban fog sikerülni mint a második rész, és nem lesz annyira hullámzó a film (10 perc áll-leejtõs akció, fél óra unalmas rész váltakozik végig)...
a Rozsomák vs Farkas nekem is rettenetesen szúrja a szemem, pedig nem vagyok nagy X-Men rajongó, de hogy valaki a wolverine-t farkasnak fordítsa... kb olyan mintha a lion-t mondjuk valaki kanárinak fordítaná... köszönõviszonyban sincsenek a rozsomák és a farkas, kb annyi a hasonlóság hogy mindkettõ emlõs és ragadozó.
Csak a Wolverine-t végre Rozsomáknak fordítsák!
Nem tudom ki volt ez az idióta aki farkasnak fordította le mikor a képregényben is "Rozsó" volt!!<#falbav>

Ultimate Avengers már "megjelent"! 😊 Király Hulk-sokmáshõs harc van a végén! Hehehe