17
-
wmatyi #17 Végre eljutottunk odáig, hogy már az átlagos gépek is kielégítik az XP hardverkövetelményeit, és SP2-vel egy stabil rendszert mondhatunk magunkénak!
Miért is éri meg váltani? -
BandiG #16 Az én notebookom 1 pontot kapott az elsőben, pedig ezt nyüstölöm mindennap és semmi gond a sebességével. :D -
rudiking #15 2 terrabyte ramot?Jól vagy? -
Emmegki #14 "13 days left to activate" - na ebben is? -
#13 Szerintem 5-ig osztályoznak... ha nem akkor nagyon furcsák az eredmények.. bár a HDD-nél 5 fölött van, az is igaz -
HUmanEmber41st #12 Ahogy a Mic.sft.-ot ismerem, legalább 10 pontos a lista..
Ezzel is jobb hw. vásárlására próbálják majd sarkallni a népeket...
Ilyen párbeszédekre számítanak:
-Vazz most vettem 2 Terabyte RAMot, és 3,2 pontot kaptam a Vistától!!! -
#11 A 128 mega videokártya RAM pedig 2.2 pont, hát ez vicces... Hány pontból vajon? -
strogg #10 Ne vccelődjünk kéremszépen. Emlékszünk a voodoo5 6000 -re? 100 wattos adatperrel kötötted össze a kártyát a konnektorral.:( Pedig istneem de szerettem a voodoo kártyákat... :(
-
vincuska #9 azert mert a uj windows annyira powerful lesz, hogy 2 kabelt kell bedugni miatta a 220-ba...
-
Chappy #8 Érdekes... Akkor az én 1 GB Ramomra és kétmagos AMD 64-esemre mit mond? -
#7 Azé az érdekes, hogy 2 Gb ram, csak 4,2 pontot ér a System performance ratingon, mennyi memória kell, hogy elérd a maximum pontszámot? A teszt gép összességében csak két pontot kapott. -
#6 Figy, most mi a gáz abban, hogy ki akarom próbálni? Szeretem az új dolgokat... Én nem fanatikus vagyok, hanem azt használom, ami a nekem legjobb. -
fourgee #5 Azé' mer' kétszer olyan "erős" :) -
#4 fene a jó szemed :D valószinüleg egy bug -
benczurzs #3 De miért van a Power Options dupplán a vezérlőpultban ? tudom apróság, de nekem szemet szúrt -
#2 aláírásod rulez
pláne ezután elolvasva a hsz-ed... hát igen -
#1 Kíváncsi vagyok már erre a vistára... elkapott engem is a kampány, tuti kipróbálom ha kijön :P Najó, rögtön nem, de megjelenésre rá 2 hónapra tuti, addig kijönnek az első nagy problémák :P