17
  • wmatyi
    Végre eljutottunk odáig, hogy már az átlagos gépek is kielégítik az XP hardverkövetelményeit, és SP2-vel egy stabil rendszert mondhatunk magunkénak!
    Miért is éri meg váltani?
  • BandiG
    Az én notebookom 1 pontot kapott az elsőben, pedig ezt nyüstölöm mindennap és semmi gond a sebességével. :D
  • rudiking
    2 terrabyte ramot?Jól vagy?
  • Emmegki
    "13 days left to activate" - na ebben is?
  • EvilDevil
    Szerintem 5-ig osztályoznak... ha nem akkor nagyon furcsák az eredmények.. bár a HDD-nél 5 fölött van, az is igaz
  • HUmanEmber41st
    Ahogy a Mic.sft.-ot ismerem, legalább 10 pontos a lista..
    Ezzel is jobb hw. vásárlására próbálják majd sarkallni a népeket...
    Ilyen párbeszédekre számítanak:
    -Vazz most vettem 2 Terabyte RAMot, és 3,2 pontot kaptam a Vistától!!!
  • Gerygrey
    A 128 mega videokártya RAM pedig 2.2 pont, hát ez vicces... Hány pontból vajon?
  • strogg
    Ne vccelődjünk kéremszépen. Emlékszünk a voodoo5 6000 -re? 100 wattos adatperrel kötötted össze a kártyát a konnektorral.:( Pedig istneem de szerettem a voodoo kártyákat... :(
  • vincuska
    azert mert a uj windows annyira powerful lesz, hogy 2 kabelt kell bedugni miatta a 220-ba...

• Chappy
    Érdekes... Akkor az én 1 GB Ramomra és kétmagos AMD 64-esemre mit mond?
  • mad mind
    Azé az érdekes, hogy 2 Gb ram, csak 4,2 pontot ér a System performance ratingon, mennyi memória kell, hogy elérd a maximum pontszámot? A teszt gép összességében csak két pontot kapott.
  • mousee
    Figy, most mi a gáz abban, hogy ki akarom próbálni? Szeretem az új dolgokat... Én nem fanatikus vagyok, hanem azt használom, ami a nekem legjobb.
  • fourgee
    Azé' mer' kétszer olyan "erős" :)
  • EvilDevil
    fene a jó szemed :D valószinüleg egy bug
  • benczurzs
    De miért van a Power Options dupplán a vezérlőpultban ? tudom apróság, de nekem szemet szúrt
  • bertino
    aláírásod rulez
    pláne ezután elolvasva a hsz-ed... hát igen
  • mousee
    Kíváncsi vagyok már erre a vistára... elkapott engem is a kampány, tuti kipróbálom ha kijön :P Najó, rögtön nem, de megjelenésre rá 2 hónapra tuti, addig kijönnek az első nagy problémák :P