Batman és Superman visszatér
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Nekem nagyon tetszetek, remélem sokáig fog meni!!!!!!!

Nekem nagyon tetszetek, remélem sokáig fog meni!!!!!!!forumkepek/2006_04/36_1_13.gif
Gondolom filmen érdekesen nézne ki egy izomagyú Clark Kent mint újságíró ;-)
A Batman Begins pedig a legjobb eddigi Batman film szerintem. A Tim Burton-féle elsõ két rész is jó volt, utána a többi az gagyo volt. Ez most ismét egy igazi Batman film. Remélem lesz sok része még! :-)
A Batman Begins pedig a legjobb eddigi Batman film szerintem. A Tim Burton-féle elsõ két rész is jó volt, utána a többi az gagyo volt. Ez most ismét egy igazi Batman film. Remélem lesz sok része még! :-)
Azzal szerintem nincs baj... annak ellenére hogy a képregényben P.P. erõsebbnek néz ki, azért pókember nem egy izomkolosszus, mint Superman... A pókok is milyen vékonykák...
Én is megnézném a Woody Allen-es Batmant és röhögnék!!!
Hát nem várom a Supermant... majd azért biztos megnézem, de biztos nem moziban! Még a Batman-Kezdõdik!-et sem láttam, pedig mondták, hogy jó... Majd mindenre sor kerül, de nem hozok profitot Hollywood-nak! :P
Hát nem várom a Supermant... majd azért biztos megnézem, de biztos nem moziban! Még a Batman-Kezdõdik!-et sem láttam, pedig mondták, hogy jó... Majd mindenre sor kerül, de nem hozok profitot Hollywood-nak! :P
Hát azért Reeve bácsi sem volt valami izom kolosszus!! Ez a gyerek pedig eléggé emlékeztett rá testalkatilag!<#vigyor3>#vigyor3>
Természetesen Woody Allen :)))
Nem tudom ti hogy vagytok vele, de én Superman-t egy 2méteres, iszonyatizomos-hatalmas "embernek" ismertem meg a képregényekbõl. Ebben a filmben pedig a képek szerint egy 70 kilós srác fogja játszani Superman szerepét... Hááttt! Tuti bukta lesz, mert véleményem szerint a Superman rajongók 98%-án ez nem tetszik!
Ki nézne meg egy Batman filmet amiben Woody Allenjátsza Batman-t?
Ki nézne meg egy Batman filmet amiben Woody Allenjátsza Batman-t?
öööö, vagy mégsem :D
millió, nem milliárd, de mind1.
Box Office szerint negyed milliárd dolcsiból készül a Superman. hát ez azért már nagyon durva <#wow2>#wow2>
Elég nehéz dolog lesz szerintem az új Superman-nek felülmúlni a régit vagy éppen a jelnleg is futó Smallville c. sorozatot...
ÉN azt mondom, hogy bukás lesz... Mégha a nézõk bagyonn részének is tetszeni fog, nem fog elég profitot termelni...
Aki nem ért jelenleg velem egyet, az a film bemutatása után 3 hónappal rájön majd h igazam volt :)
ÉN azt mondom, hogy bukás lesz... Mégha a nézõk bagyonn részének is tetszeni fog, nem fog elég profitot termelni...
Aki nem ért jelenleg velem egyet, az a film bemutatása után 3 hónappal rájön majd h igazam volt :)
Hááát...
Az eddigi új supiman trailerbõl látszik, hogy eléggé nyüzüge az új ember.. Kár érted, Superman... (ha valaki nem tudná, az elõzõ színész meghalt...)
Az eddigi új supiman trailerbõl látszik, hogy eléggé nyüzüge az új ember.. Kár érted, Superman... (ha valaki nem tudná, az elõzõ színész meghalt...)