32
SSX Tour egy snowboardos játék
-
#32 még szép hogy jobb,multkor kiprobáltam az ssx tricky-t.Hát hogy is mondjam?VALAMI SZÖRNYŰ az on tourhoz képest...Az irányítás is más,a grafika,meg egy csomó minden,bár a tricky is jó... -
#31 jobb mint a tricky??
-
Crazy Mate #30 I Rule! -
joe1980 #29 Nekem a legjobban a sielés tetszik benne. -
putyu17 #28 én is nyugi -
freddyman #27 Kár, pegig az összes részt vele nyomtam végig!!! -
freddyman #26 tudom, hogy van benne elise csak nem a carrierben! :( -
putyu17 #25 jha tevagy márk :D most esett le h te vagy -
putyu17 #24 VAN BENNE ELISE!!! csak nem a carrer-ben hanem a sima versenynél :( nekem is ő a kedvencem :D -
freddyman #23 Az ssx tényleg cool. Kár, hogy az on tour-ban nincsen elise! Az on tour-t nagyon hamar meguntam amúgy a menű teccik, de a ssx3 jobb volt! -
putyu17 #22 nekem megvan az összes rész ssx-ből :D az egyik kedvenc játékom volt. csak meguntam annyit nyomtam:) -
#21 mosmánemugynézki:D -
#20 omfg -
moralosan #19 mivel ez a PC-s fórum, nem a konzolos. -
#18 -
#16 öööö bocs rá kell keresni valamiért nem adja be jol a linket de itt találtok rola képeket -
#15 Ki mondta hogy lesz pc-re? -
#14 Ebben sztem sok újitás van vannak új trükkök pályák stb. -
#13 Ja amúgy nem tom honnan vette a topic nyitó hogy lesz pc-re:D -
#12 ez mind ssx
én is játszotam ps 2 ön a SSX tricky- vel nagyon jo jo lenne pc re is -
#11 Előző részhez képest is szebb lett a grafikája...ezentúl megjelentek a "Monster" Trick-ek amik Bullet Time-ban mennek végbe, illetve az On Tour módban megalkotott karakteredhez még az elején tudsz választani vagy snowboard-ot vagy sílécet! -
#10 X-es képek -
Thanatos #9 :DDDD -
#8 :)) látványos, pergős Snowboard játék, de ez jön pcre? mer eddig csak kizárólag konzolra gyártották.. -
#7 nembaj
viszont tuti nagyon zsir játék :DD -
Thanatos #6 :DDDD látom te se veszed a poént, midn1, sose fogjuk má szvsz emgtudni miez :D -
#5 Jó, érdemes megszerezni ? Nekem a legutobbi SSX a Tricky, azzal elvoltam egy ideig, ebben milyen ujítások vannak ? -
#4 hmmm nemmondod
talán erre még én is rájöttem...
majd legközlebb én is nyitok egy játéknak topikot beleirom hogy autos játék és hogy sztem nagyon jo játék
köszennyicsá -
Thanatos #3 sznóóbódós játég!!! -
#2 biztos k***a jo de vmit el ismondanál rola?
kép, vmi... -
#1 Ez sztem egy nagyon jó játék