17
Apoptygma Berzerk
-
musichunter #17 na már itt is van...
1991 -
musichunter #16 Hamarosan 1 1991 lemez megy föl!
Ma szerencsés vagyok 1 cinbora jóvoltából 1 jóks pakkot kaptam ... -
musichunter #15 Halihó!
1 albumot tudtam letölteni tőlük! 1 2006-os
Van esetleg valakinek több??? -
#14 hát max pestig megyek.de nem csak miattuk,mostanában nem nagyon van kedvem kimozdulni.depeche-re sem megyek,pedig az érdekelne nagyon. -
#13 Októberben fellépnek a szomszédban.
Bécsben és Gratz-ban is koncerteznek.
-
#12 A magyarokat nem ismerem. De utána fogok nézni... -
#11 assemblage-jaja...és a magyarokat se feledjük,vannak nagyon jók,a régi voyage,a plasma pool,apokrif... -
#10 Hát te ki vagy???
Csak nem ismerjük egymást??
-
#9 Jaja, valami olyasmi.
Én meg nem tudtam volna mondani, hogy mi a pontos megnevezése ennek a stílusnak.
-
#8 Üdv!
Igen, az összes általad felsoroltat ismerem. Még gyorsan a felsorolásod végére odabiggyeszteném az Assemblage23-at.
Egyet értünk?
Nekem APB a kedvencem ebben a zenei stílusban. Majdnem ennyire kedvelem az Assemblage23-at és az FLA-t is. FLA-nak számai nekem kicsit kemények, de érdekes ennek ellenére az Epitaph albumuk a kedvencem.
Az APB-nek a feldogozásai is iszonyúan tetszenek, pedig a feldogozásokat amúgy semmilyen zenei stílusban nem csípem. De az APB valami teljesen újat tud kihozni a maga stílusában akár egy Metallica számból is és fantasztikusak a feldolgozásai. -
#7 crüxsahdows?and one?evil's toy,vagy a kicsit határozottabbak közül armageddon dildos,front line assembly,das ich,leather strip?ismered valamelyiket?esetleg hallgatod is?annyi jó zene van,csak idő nincsen hallgatni,ez a nagy problémám...örülök enek a topiknak,az a baj h nem sok hozzászólás fog érkezni,régen volt egy front line assembly topik is,de az is meghalt...remélem ez tovább húzza,én jönni fogok. -
#6 nem a kedvencem,de nagyon szeretem ezt is.az első elektronikus-indusztrial-zenék között van amit elkezdtem hallgatni.jó az új album is... -
#5 she she she shine on... -
Takezó #4 áh, szal elektro, pyez -
#3 Szia!
Itt nézegess utána, remélem megy az angol:
Apoptygma Berzerk Biography
Amúgy meg:
Apoptygma Berzerk -
Takezó #2 milyen zenet jaccanak? -
#1 Üdv!
Érdekelne, van e a fórumon még ember, aki ismeri, kedveli ezt a remek bandát. A zenéjük zseniális.