PTE-Szépe

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Slayerboy
<#eljen>

Voltam zárás előtt. _______________

Bandew
Okés levágtam. :-D

One Ring to rule them all, One Ring to find them, One Ring to bring them all... and in the darkness bind them.

I.C.ram
jajj te kis butus!! elgépteltem.
Botond
Leízlésficamoztál mindenkit,ezzel nyitottál,és én személyeskedek? <#nevetes1>
Bandew
Én nem mondtam ilyet... <#confused>

One Ring to rule them all, One Ring to find them, One Ring to bring them all... and in the darkness bind them.

I.C.ram
Hát ki lenne! Imyke! Kerek-perec megmondtad, hogy ezek a csajok rondák.
Bandew
Szóval? Ki lesz a PTE szépe??? <#smile>

I.C.ram
Jajj ne büntess minket. Ostoba szerencsétlen.
IMYke2.0.0.0
Nicsak, megjött a dögkeselyû is... na, hagylak benneteket tobzódni, élvezzétek egymás társaságát!

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

IMYke2.0.0.0
Nos, ha az sikertelenség, hogy egy Állami Számvevõszéki intézményben, rettentõ nyugis, kényelmes munkahelyen, jó körülmények és remek kollégák, kolleginák között "tengetem" a napjaimat és úgy kerültem ide, hogy már az egyetemi diploma átvétele elõtt tudtam, hol fogok dolgozni, akkor ám legyen...
Sajnálattal közlöm, nem tartozom azok közé, akik a könnyû sikerért mindenüket beleadó lányok / nõk erõfeszítéseit méltányolják - lásd: sok agymosó "reality" show, meg a megaszarok...
Ezek szerint te igen. Lelked rajta.

Más, ha még továbbra is személyeskedni akarsz, szerintem menj be a fürdõszobába és segíts magadon...! Nem vagyok vevõ a stílusodra.
Részemrõl felejtve vagy.

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

I.C.ram
Olyan hülye vagy, hogy már fájdalmas... :/
Botond
Ergo az én meglátásomban csak sikermentes életed megnyilvánulása volt az a #4es számú komment,amiben próbáltad a sikeréhes és sikerre esélyes lányokat bepocskondiázni, és mindazokat leminõsíteni akik bármilyen kapcsolatban is legyenek velük. Nos ez esetben én szánlak téged. Bár ez rajtad nem segít. Szubjektíve. Persze szigorúan magánvélemény.
IMYke2.0.0.0
<...> amikor egy ember véleményt nyilvánít sosem lehet objektív, azaz értékmentes. Ergo, bármi amit mondasz nem tény, csak neked és azoknak, akik veled egyet (tudnak) értenek. A többieknek - így nekem is - a véleményed szubjektív, azaz nem tény.

Botond
Szóval én különbözõ komplexusaim miatt formálok olyan véleményt amilyet, de te csak pusztán kinyilatkoztatod a tényeket. Érdekes elmélet. De szerintem mégis csak az én verzióm a reálisabb. Persze ez csak magánvélemény.
IMYke2.0.0.0
Az engem nem érdekel, hogy nem tartasz rá, akkor is sajnállak, legfeljebb még azt sem érdemled meg.
Továbbra is kifejteném, hogy semmi közöd a magánéletemhez, így talán mellõzhetnéd is a személyeskedést, bár, ahogy látom, frusztráltságod - miszerint, be van kötve a fejed - másban nem is tudod kiélni.
Így még inkább szánlak, hiszen én szabad vagyok, nyugodtan flörtölgethetek a munkahelyi kolléganõmmel, és a lakóhelyemen - ami mellesleg egy egyetemi kollégium - lévõ barátnõimmel, míg te csak egy lyukra játszhatsz... <#wow3><#beka3>
De, tudod mit, részemrõl a téma mellõzve, hiszen a lényeg, hogy a "versenyzõk" egyike sem üti meg azt a szintet, amit én szépnek tartok.

Botond
Te 30-35 és nõtlen. Én 25-30 és nõs. Nem is velünk ízlésficamosokkal van bajod, hanem a csajokkal, hogy nem olyan az ízlésük ami neked kedvezne. Persze ez magánvélemény. Szigorúan. Meggyõzni nem akarlak, csak kihirdetem az ítéletet, ahogy a mester is megnyilatkozott az egyszerû pór népnek a #4es kommentben. Ez is magánvélemény. Sajnálatodra pedig nem formálok igényt.
IMYke2.0.0.0
Sajnállak, mert tévedésben élsz. Higgy, amit akarsz, meggyõzni nem akarlak és nem is tudlak az ellenkezõjérõl. Csak annyit fûznék a dologhoz, hogy a legkevésbé sem érdekelnek ezek a csitrik. Majd, amikor neked is benõ a fejed lágya, érteni fogod ezt, addig csak kajtass a 17-18 évesek után nyelvlógatva!
Én megvagyok a saját világommal, a barátnõimmel és barátaimmal.

Botond
Szerintem simán esélyed se lenne ilyen csajoknál, ezért zsigerbõl ízlésficamozod az ilyen lányokhoz hozzájutókat. Persze én is ezt tenném a helyedben, mégis csak más a szájíze az embernek, ha azt mondja, hogy én a tonnadonnákat szeretem mintha azt, hogy selejteseknek mint én csak ez jut. Persze ez csak magánvélemény. Szigorúan.
IMYke2.0.0.0
Nem az, hiszen ahogy írtam lejjebb - olvasd el még egyszer - szívesen és kritikusan nézegetem õket. Egyikkel sem kavarnék, erõsen idétlenek tudnak lenni. Szigorúan magánvélemény.®

A korban hozzámillõbb hölgyekkel szívesebben beszélgetek.

Botond
Szerintem meg savanyú a szõlõ. Szintén szigorúan magánvélemény.
IMYke2.0.0.0
A debreceni fiú/férfi egyetemisták, vagy a budapestiek szerinted nem ugyanezt mondják a "sajátjaikról"? <#vigyor>
Én rettentõ elfogult vagyok, mert már 17. éve élek Pécsett, középsuli, egyetem itt volt meg, és az életem két legnagyobb szerelme is ehhez a városhoz és az egyetemhez köthetõ. De el tudom fogadni, ha másnak nem tetszenek a pécsi lányok.
Szívesen, és kritikusan nézegetem a korban hozzám közelebb álló felsõbb éves egyetemista és frissen végzett lánykákat/nõket - és van mit nézni rajtuk.
A divatmacákat messze kerülöm - nekem nem tetszenek. Én a természetesen szép, magára igényes, de nem mûvi csajokat szívlelem, így akin smink van, vagy rajzolt szemöldökkel, piros hajjal, vagy télen is haspólóban mászkál - nem vicc, nem egyet látni - az nálam már elrúgta a pöttyöst.

Regisztrálás... ááá.

Bandew
Pl én sem vagyok pécsi, de egy hónapból 3 hetet ott vagyok, akkor végülis ott élek nem? :-)

Bandew
Persze hogy nem, de addig is pécsiek (legalábbis számomra) :-)

Botond
Egyetemen már a fele sem odavalósi,te is tudod. :-)
Bandew
Nem tok szolgálni. :-)
De tényleg, a pécsi lányok szvsz nagyon szépek.

Botond
Képes cáfolatot követelünk!!!44
I.C.ram
najó tényleg nem túl jók 😄
I.C.ram
félre értés ne essék, nem mondom, hogy húú de baromi szépek, de hogy rondák legyenek az azért túlzás.
I.C.ram
Szokásos nagyon jó hozzászólás volt tõled. Meséld már el, hogy neked mi a szép? A cigányasszonyok az Orczy térrõl?
Jagi
LOL, del.

gabber_saviola
reklámtopik és az ilyet del pls

Én is azok közé tartozom, akik egyre gyakrabban néznek Magyar bajnokikat, és szerintem is egyre több a jó iramú, élvezetes mérkőzés.

IMYke2.0.0.0
Hát, erõs ízlésficama van annak, aki a képeken lévõk közül bárkit szépnek tart... erõsen magánvélemény.
Az ilyen egyen-anorexiás lánykák amúgy sem szépek, és ahogy egy-egy felkapott társukat majmolják a fényképeiken... szánalom.
Továbbra is magánvélemény.

Bandew
Sztem Orbán Zsuzsanna, de meg kell, hogy mondjam, nem õk a PTE legszebbjei.

Bandew
Hoppá! Ebben érintett vagyok! :-)
Amúgy osztálytársam fotózza õket.

Mindenkit kérnék, hogy látogasson a www.homepecs.hu oldalra, hol regisztrált felhasználóként teheti le a voksát a legszebb hölgyre a PTE-szépe inteligencia-szépség verseny keretében (szerintem Tünde!!!! 😊 ).