36
www.homepecs.hu
  • Slayerboy
  • Bandew
    Okés levágtam. :-D
  • I.C.ram
    jajj te kis butus!! elgépteltem.
  • Botond #33
    Leízlésficamoztál mindenkit,ezzel nyitottál,és én személyeskedek?
  • Bandew
    Én nem mondtam ilyet...
  • I.C.ram
    Hát ki lenne! Imyke! Kerek-perec megmondtad, hogy ezek a csajok rondák.
  • Bandew
    Szóval? Ki lesz a PTE szépe???
  • I.C.ram
    Jajj ne büntess minket. Ostoba szerencsétlen.
  • IMYke2.0.0.0
    Nicsak, megjött a dögkeselyű is... na, hagylak benneteket tobzódni, élvezzétek egymás társaságát!
  • IMYke2.0.0.0
    Nos, ha az sikertelenség, hogy egy Állami Számvevőszéki intézményben, rettentő nyugis, kényelmes munkahelyen, jó körülmények és remek kollégák, kolleginák között "tengetem" a napjaimat és úgy kerültem ide, hogy már az egyetemi diploma átvétele előtt tudtam, hol fogok dolgozni, akkor ám legyen...
    Sajnálattal közlöm, nem tartozom azok közé, akik a könnyű sikerért mindenüket beleadó lányok / nők erőfeszítéseit méltányolják - lásd: sok agymosó "reality" show, meg a megaszarok...
    Ezek szerint te igen. Lelked rajta.

Más, ha még továbbra is személyeskedni akarsz, szerintem menj be a fürdőszobába és segíts magadon...! Nem vagyok vevő a stílusodra.
    Részemről felejtve vagy.
  • I.C.ram
    Olyan hülye vagy, hogy már fájdalmas... :/
  • Botond #25
    Ergo az én meglátásomban csak sikermentes életed megnyilvánulása volt az a #4es számú komment,amiben próbáltad a sikeréhes és sikerre esélyes lányokat bepocskondiázni, és mindazokat leminősíteni akik bármilyen kapcsolatban is legyenek velük. Nos ez esetben én szánlak téged. Bár ez rajtad nem segít. Szubjektíve. Persze szigorúan magánvélemény.
  • IMYke2.0.0.0
    [...] amikor egy ember véleményt nyilvánít sosem lehet objektív, azaz értékmentes. Ergo, bármi amit mondasz nem tény, csak neked és azoknak, akik veled egyet (tudnak) értenek. A többieknek - így nekem is - a véleményed szubjektív, azaz nem tény.
  • Botond #23
    Szóval én különböző komplexusaim miatt formálok olyan véleményt amilyet, de te csak pusztán kinyilatkoztatod a tényeket. Érdekes elmélet. De szerintem mégis csak az én verzióm a reálisabb. Persze ez csak magánvélemény.
  • IMYke2.0.0.0
    Az engem nem érdekel, hogy nem tartasz rá, akkor is sajnállak, legfeljebb még azt sem érdemled meg.
    Továbbra is kifejteném, hogy semmi közöd a magánéletemhez, így talán mellőzhetnéd is a személyeskedést, bár, ahogy látom, frusztráltságod - miszerint, be van kötve a fejed - másban nem is tudod kiélni.
    Így még inkább szánlak, hiszen én szabad vagyok, nyugodtan flörtölgethetek a munkahelyi kolléganőmmel, és a lakóhelyemen - ami mellesleg egy egyetemi kollégium [hosszú történet] - lévő barátnőimmel, míg te csak egy lyukra játszhatsz...
    De, tudod mit, részemről a téma mellőzve, hiszen a lényeg, hogy a "versenyzők" egyike sem üti meg azt a szintet, amit én szépnek tartok.
  • Botond #21
    Te 30-35 és nőtlen. Én 25-30 és nős. Nem is velünk ízlésficamosokkal van bajod, hanem a csajokkal, hogy nem olyan az ízlésük ami neked kedvezne. Persze ez magánvélemény. Szigorúan. Meggyőzni nem akarlak, csak kihirdetem az ítéletet, ahogy a mester is megnyilatkozott az egyszerű pór népnek a #4es kommentben. Ez is magánvélemény. Sajnálatodra pedig nem formálok igényt.
  • IMYke2.0.0.0
    Sajnállak, mert tévedésben élsz. Higgy, amit akarsz, meggyőzni nem akarlak és nem is tudlak az ellenkezőjéről. Csak annyit fűznék a dologhoz, hogy a legkevésbé sem érdekelnek ezek a csitrik. Majd, amikor neked is benő a fejed lágya, érteni fogod ezt, addig csak kajtass a 17-18 évesek után nyelvlógatva!
    Én megvagyok a saját világommal, a barátnőimmel és barátaimmal.
  • Botond #19
    Szerintem simán esélyed se lenne ilyen csajoknál, ezért zsigerből ízlésficamozod az ilyen lányokhoz hozzájutókat. Persze én is ezt tenném a helyedben, mégis csak más a szájíze az embernek, ha azt mondja, hogy én a tonnadonnákat szeretem mintha azt, hogy selejteseknek mint én csak ez jut. Persze ez csak magánvélemény. Szigorúan.
  • IMYke2.0.0.0
    Nem az, hiszen ahogy írtam lejjebb - olvasd el még egyszer - szívesen és kritikusan nézegetem őket. Egyikkel sem kavarnék, erősen idétlenek tudnak lenni. Szigorúan magánvélemény.®

A korban hozzámillőbb hölgyekkel szívesebben beszélgetek.
  • Botond #17
    Szerintem meg savanyú a szőlő. Szintén szigorúan magánvélemény.
  • IMYke2.0.0.0
    A debreceni fiú/férfi egyetemisták, vagy a budapestiek szerinted nem ugyanezt mondják a "sajátjaikról"?
    Én rettentő elfogult vagyok, mert már 17. éve élek Pécsett, középsuli, egyetem itt volt meg, és az életem két legnagyobb szerelme is ehhez a városhoz és az egyetemhez köthető. De el tudom fogadni, ha másnak nem tetszenek a pécsi lányok.
    Szívesen, és kritikusan nézegetem a korban hozzám közelebb álló felsőbb éves egyetemista és frissen végzett lánykákat/nőket - és van mit nézni rajtuk.
    A divatmacákat messze kerülöm - nekem nem tetszenek. Én a természetesen szép, magára igényes, de nem művi csajokat szívlelem, így akin smink van, vagy rajzolt szemöldökkel, piros hajjal, vagy télen is haspólóban mászkál - nem vicc, nem egyet látni - az nálam már elrúgta a pöttyöst.
  • Vlala #15
    Regisztrálás... ááá.
  • Bandew
    Pl én sem vagyok pécsi, de egy hónapból 3 hetet ott vagyok, akkor végülis ott élek nem? :-)
  • Bandew
    Persze hogy nem, de addig is pécsiek (legalábbis számomra) :-)
  • Botond #12
    Egyetemen már a fele sem odavalósi,te is tudod. :-)
  • Bandew
    Nem tok szolgálni. :-)
    De tényleg, a pécsi lányok szvsz nagyon szépek.
  • Botond #10
    Képes cáfolatot követelünk!!!44
  • I.C.ram
    najó tényleg nem túl jók :D
  • I.C.ram
    félre értés ne essék, nem mondom, hogy húú de baromi szépek, de hogy rondák legyenek az azért túlzás.
  • I.C.ram
    Szokásos nagyon jó hozzászólás volt tőled. Meséld már el, hogy neked mi a szép? A cigányasszonyok az Orczy térről?
  • Jagi
    LOL, del.
    [ez is mag. vél.]
  • gabber_saviola
    reklámtopik és az ilyet del pls
    [magánvélemény]
  • IMYke2.0.0.0
    Hát, erős ízlésficama van annak, aki a képeken lévők közül bárkit szépnek tart... erősen magánvélemény.
    Az ilyen egyen-anorexiás lánykák amúgy sem szépek, és ahogy egy-egy felkapott társukat majmolják a fényképeiken... szánalom.
    Továbbra is magánvélemény.

• Bandew
    Sztem Orbán Zsuzsanna, de meg kell, hogy mondjam, nem ők a PTE legszebbjei.
  • Bandew
    Hoppá! Ebben érintett vagyok! :-)
    Amúgy osztálytársam fotózza őket.
  • Joccho
    Mindenkit kérnék, hogy látogasson a www.homepecs.hu oldalra, hol regisztrált felhasználóként teheti le a voksát a legszebb hölgyre a PTE-szépe inteligencia-szépség verseny keretében (szerintem Tünde!!!! :) ).