Mobiltelefon nyugdíjasoknak
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
látom megértetted a lényegét ^^
| | ClearBox JS > http://www.clearbox.hu > (referencia: www.iwiw.hu :) |
És a képek mér Photoshopos berhelések???
ne = nem
lehet hogy oregek, de nem hujek...
...mert ugye : huje azert ne vagyok.
...mert ugye : huje azert ne vagyok.
hogy néz má ki
nagy szar
nagy szar
Normális ember nem is venné meg, de a németek biztosan... Egyébként baromság!!! <#beka2>#beka2><#vigyor2>#vigyor2><#nyes>#nyes>
Önvédelmi eszköz a zsebesek ellen.
Esetleg fakanál potló funkciója is van. <#zavart1>#zavart1>
Mai technológiával lehetett volna súlyát csökkenteni. Nagy képernyõ az kell. Lehet hogy az aksi miatt ilyen nehéz?
Másik meg az ár, ennyiért minimum vízállónak kellene lenni. Gyógyfürdõbe is behozhassa. <#vigyor2>#vigyor2>
Másik meg az ár, ennyiért minimum vízállónak kellene lenni. Gyógyfürdõbe is behozhassa. <#vigyor2>#vigyor2>
Én ha mobilcég lennék, még a kutyáknak is fejlesztenék telót, biztos van egy csomó hülye (gazdi) aki megvenné..
https://www.youtube.com/shorts/zECTF2H8Jp8
MEGALOL<#taps>#taps>
Csak újtipusú aksi kellett volna rá, és akkor ment volna 2-3 hétig (legalább).
ilyen feltételek mellett nem éri meg... ez az egész nem tetszik.. ..-ohh.. már látom a fényt az alagút végén!.. -te h*lye.. az csak a vonat!...
Ez egyébként egy teljesen értelmetlen fejlesztés volt.
Egyszerûen csak elõ kellett volna venni a tíz évvel ezelõtti telefonokat, azok ugyanis kb ennyit tudtak és ekkorák voltak.
Egyszerûen csak elõ kellett volna venni a tíz évvel ezelõtti telefonokat, azok ugyanis kb ennyit tudtak és ekkorák voltak.
SecondOrb: A legjobb internetes városépítő stratégiai játék. www.secondorb.hu
Hát a miniatürizálásra nem kellett sokat költeniük, batár nagy egy darab.
SecondOrb: A legjobb internetes városépítő stratégiai játék. www.secondorb.hu
szerintem nem lesz olyan normális ember akki ezt megveszi.
vicces 😄
ASUS P5Q Deluxe; BFG Tech 8800GTS OC 320MB; Intel Core2Duo E4700; GEIL 4Gb DDR2 800 Ultra Kit, 2x500GB SATA WD HDD, Thermaltake Soprano 600Watt; Logitech Wave + MX620 Laser
másik véleményem, hogy jó lenne télleg ilyen telefon az idõseknek, tudom hisz az én nagymamám is sokat szenved a c45ösével, de ez a méret már nekik is rõhej, fõleg súly, az árról meg nem is beszélve! nukú tudás 4 annyiért? :|
ha nem is 10 centi pontosan de 2 km-s körben biztos be lehet mérni, márcsak ha azt nézzük hogy a telefon melyik cellába jelentkezett éppen be!
ha használtál symbianos telefont arra ezer meg egy program van ami attól függõen hogy hol vagy attól függõen állítja át más profilba a telefonod (pl iskolában rezgõre, bankban némára)
ha használtál symbianos telefont arra ezer meg egy program van ami attól függõen hogy hol vagy attól függõen állítja át más profilba a telefonod (pl iskolában rezgõre, bankban némára)
Azért 73ezer Ft elég sok egy ilyenért... Ennyi pénzért egy 6630ast veszek...
Úgytom hivatalosan a mobilszolgáltatók a mai napig tagadják hogy be lehet mérni a készülék tartózkodási helyét.
lásd pár éve egy lezuhant kisrepülõgép keresésénél kérték hogy ugyan nézzék má meg az utasok mobiljait, azt aszonták azt nem lehet 😄
lásd pár éve egy lezuhant kisrepülõgép keresésénél kérték hogy ugyan nézzék má meg az utasok mobiljait, azt aszonták azt nem lehet 😄
\"Lajosbácsi olyan a srác, mint a focilabda: minden reggel a kapuban áll berúgva.\"
A Vodafonnál már fél éve kaphatóak ilyen készülékek potom 18.000 ft-ért... nem értem mi ebbe az újdonság...?
Súlya miatt nem lesz kelendõ, mert a nagyik nem fognak 25 dekát cipelni.
Nem hinném hogy sokat kérnének érte. Szerintem a kereslet nem lesz kielégítõ.
Jó drága lesz... Ez is biztos csak a gazdag idõseknek lesz majd, nem pedig a magyar ágról szakadt kis nyugdíjasoknak...