31
-
#31 látom megértetted a lényegét ^^ -
#30 Kérek 25 deka párizsit, 10 deka sonkát, és 25 deka mobilt! LOL! -
nesso #29 És a képek mér Photoshopos berhelések??? -
#28 Az ötlet jo de ennyiért már mobilt is kapni... -
#27 Nagy gombok vanak rajta úgyhogy jól látják!
Jól ki van ez találva! -
peca #26 ne = nem -
peca #25 lehet hogy oregek, de nem hujek...
...mert ugye : huje azert ne vagyok. -
csaba32 #24 hogy néz má ki
nagy szar
-
Librarian #23 Normális ember nem is venné meg, de a németek biztosan... Egyébként baromság!!! -
fawcet #22 Önvédelmi eszköz a zsebesek ellen. -
fawcet #21 Esetleg fakanál potló funkciója is van. -
fawcet #20 Mai technológiával lehetett volna súlyát csökkenteni. Nagy képernyő az kell. Lehet hogy az aksi miatt ilyen nehéz?
Másik meg az ár, ennyiért minimum vízállónak kellene lenni. Gyógyfürdőbe is behozhassa. -
#19 überlol -
#18 Én ha mobilcég lennék, még a kutyáknak is fejlesztenék telót, biztos van egy csomó hülye (gazdi) aki megvenné.. -
peetfire #17 MEGALOL -
#16 mi ez, ha nem LOL?! -
GABOR16 #15 Csak újtipusú aksi kellett volna rá, és akkor ment volna 2-3 hétig (legalább). -
#14 Ez egyébként egy teljesen értelmetlen fejlesztés volt.
Egyszerűen csak elő kellett volna venni a tíz évvel ezelőtti telefonokat, azok ugyanis kb ennyit tudtak és ekkorák voltak. -
#13 Hát a miniatürizálásra nem kellett sokat költeniük, batár nagy egy darab. -
selyem #12 szerintem nem lesz olyan normális ember akki ezt megveszi. -
CsabiDuke #11 vicces :D -
#10 Na azért ez a telefon egy kicsit túlzás! -
#9 másik véleményem, hogy jó lenne télleg ilyen telefon az időseknek, tudom hisz az én nagymamám is sokat szenved a c45ösével, de ez a méret már nekik is rőhej, főleg súly, az árról meg nem is beszélve! nukú tudás 4 annyiért? :| -
#8 ha nem is 10 centi pontosan de 2 km-s körben biztos be lehet mérni, márcsak ha azt nézzük hogy a telefon melyik cellába jelentkezett éppen be!
ha használtál symbianos telefont arra ezer meg egy program van ami attól függően hogy hol vagy attól függően állítja át más profilba a telefonod (pl iskolában rezgőre, bankban némára) -
#7 *hivatalosan:) -
Rocko #6 Azért 73ezer Ft elég sok egy ilyenért... Ennyi pénzért egy 6630ast veszek... -
#5 Úgytom hivatalosan a mobilszolgáltatók a mai napig tagadják hogy be lehet mérni a készülék tartózkodási helyét.
lásd pár éve egy lezuhant kisrepülőgép keresésénél kérték hogy ugyan nézzék má meg az utasok mobiljait, azt aszonták azt nem lehet :D -
zidder #4 A Vodafonnál már fél éve kaphatóak ilyen készülékek potom 18.000 ft-ért... nem értem mi ebbe az újdonság...? -
XRV #3 Súlya miatt nem lesz kelendő, mert a nagyik nem fognak 25 dekát cipelni. -
pimplike #2 Nem hinném hogy sokat kérnének érte. Szerintem a kereslet nem lesz kielégítő. -
Rocko #1 Jó drága lesz... Ez is biztos csak a gazdag időseknek lesz majd, nem pedig a magyar ágról szakadt kis nyugdíjasoknak...