A Samsungot perlik a filmstúdiók

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Nem tudom miért kekeckednek, hisz tonnaszámra vannak free programok a neten, melyek lekapják valós idõben a védelmet a dvd-krõl !
MaSzKa
hiányosságaiban - véleményük szerint a Samsung szándékosan segítette az illegális másolatok elterjedését.

jól tette

_______ Verein für Raumschiffahrt - Wernher von Braun _______

Alavaghatna maaa valaki ezeknek a buzi amerikaiaknak valaki...
Igazad van. Megint csak az van szvsz ami a Koreai esetnél volt az MS ellen és megjósoltam hogy csak a pénz az ok, itt is az van, hogy egy hatalmas cégbõl nagy pénzeket lehet kicsikarni, nagyságrenddel nagyobbat, mint akár ezer felhasználóból. Úgy néz ki ebbõl akarják fedezni a kiesett bevételt.
Én pártolnám, hogy a következõ DVD nemzedék butális másolásvédelmet kapjon. Tutira belebuknának, és az azt követõ már normális lenne...

Egyébként tényleg el kellene taposni õket.
Macc
Ezek a moskok lassan szembenallnak az egesz vilaggal, miert nem tapossa mar el oket valaki?

ttt ttt
Ennek alapján bármelyik pc-s dvd drive gyártót be lehetne perelni.
Ennek nagyon olyan szaga van, hogy ha nem mennek az emberek moziba, nem veszik meg eredetibe, akkor is behozzuk a lét, max máshogy.

Ez tényleg szánalmas, remélem jól bebukják a pert.

remélem h nem modnja azt,nesztek itt van kis pénz aztán maradjatok csöndben,hanem azt h,ti rendeltétek innen,ti engedtétek eladni,tudtátok mit vesztek,akkor engem hagyjatok békén

csak nemtom lehet e olyan gond h vmi amerikai szabványnak nem felelt meg egy hiányzó dolog miatt,mert akkor visszamenõleg is nyerhetnek szerintem
A Samsungal legalabb nem lesz olyan konnyu dolguk mint a felhasznalokkal. 😊
ugyanmár, késsel nem lehet megsérteni a szerzöi jogokat...azzal csak gyilkolni lehet...az meg kit érdekel 😊
zakika
borzalmacska
tehata gyarto felelos azert, mert a felhasznalo "buncselekmenyre" hasznalja. legkozelebb a kesgyartok kerulnek sorra

Sokan emberekben hisznek, Soknak kell a pénz, a név, Soknak tudás kell, és sejtés, Szerelem és dicsõség

Szánalmas.

Mágneskép amiből csak akarod! http://egyedihuto.atw.hu