A Samsungot perlik a filmstúdiók
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Nem tudom miért kekeckednek, hisz tonnaszámra vannak free programok a neten, melyek lekapják valós idõben a védelmet a dvd-krõl !
hiányosságaiban - véleményük szerint a Samsung szándékosan segítette az illegális másolatok elterjedését.
jól tette
jól tette
_______ Verein für Raumschiffahrt - Wernher von Braun _______
Alavaghatna maaa valaki ezeknek a buzi amerikaiaknak valaki...
Igazad van. Megint csak az van szvsz ami a Koreai esetnél volt az MS ellen és megjósoltam hogy csak a pénz az ok, itt is az van, hogy egy hatalmas cégbõl nagy pénzeket lehet kicsikarni, nagyságrenddel nagyobbat, mint akár ezer felhasználóból. Úgy néz ki ebbõl akarják fedezni a kiesett bevételt.
Én pártolnám, hogy a következõ DVD nemzedék butális másolásvédelmet kapjon. Tutira belebuknának, és az azt követõ már normális lenne...
Egyébként tényleg el kellene taposni õket.
Egyébként tényleg el kellene taposni õket.
Ennek alapján bármelyik pc-s dvd drive gyártót be lehetne perelni.
Ennek nagyon olyan szaga van, hogy ha nem mennek az emberek moziba, nem veszik meg eredetibe, akkor is behozzuk a lét, max máshogy.
Ez tényleg szánalmas, remélem jól bebukják a pert.
Ennek nagyon olyan szaga van, hogy ha nem mennek az emberek moziba, nem veszik meg eredetibe, akkor is behozzuk a lét, max máshogy.
Ez tényleg szánalmas, remélem jól bebukják a pert.
remélem h nem modnja azt,nesztek itt van kis pénz aztán maradjatok csöndben,hanem azt h,ti rendeltétek innen,ti engedtétek eladni,tudtátok mit vesztek,akkor engem hagyjatok békén
csak nemtom lehet e olyan gond h vmi amerikai szabványnak nem felelt meg egy hiányzó dolog miatt,mert akkor visszamenõleg is nyerhetnek szerintem
csak nemtom lehet e olyan gond h vmi amerikai szabványnak nem felelt meg egy hiányzó dolog miatt,mert akkor visszamenõleg is nyerhetnek szerintem
A Samsungal legalabb nem lesz olyan konnyu dolguk mint a felhasznalokkal. 😊
ugyanmár, késsel nem lehet megsérteni a szerzöi jogokat...azzal csak gyilkolni lehet...az meg kit érdekel 😊
borzalmacska
tehata gyarto felelos azert, mert a felhasznalo "buncselekmenyre" hasznalja. legkozelebb a kesgyartok kerulnek sorra
tehata gyarto felelos azert, mert a felhasznalo "buncselekmenyre" hasznalja. legkozelebb a kesgyartok kerulnek sorra
Sokan emberekben hisznek, Soknak kell a pénz, a név, Soknak tudás kell, és sejtés, Szerelem és dicsõség
Szánalmas.
Mágneskép amiből csak akarod! http://egyedihuto.atw.hu