12
-
Atyus #12 Nem tudom miért kekeckednek, hisz tonnaszámra vannak free programok a neten, melyek lekapják valós időben a védelmet a dvd-kről !
-
#11 hiányosságaiban - véleményük szerint a Samsung szándékosan segítette az illegális másolatok elterjedését.
jól tette -
Pepemix #10 Alavaghatna maaa valaki ezeknek a buzi amerikaiaknak valaki... -
totya4 #9 Igazad van. Megint csak az van szvsz ami a Koreai esetnél volt az MS ellen és megjósoltam hogy csak a pénz az ok, itt is az van, hogy egy hatalmas cégből nagy pénzeket lehet kicsikarni, nagyságrenddel nagyobbat, mint akár ezer felhasználóból. Úgy néz ki ebből akarják fedezni a kiesett bevételt. -
Razgon #8 Én pártolnám, hogy a következő DVD nemzedék butális másolásvédelmet kapjon. Tutira belebuknának, és az azt követő már normális lenne...
Egyébként tényleg el kellene taposni őket. -
#7 Ezek a moskok lassan szembenallnak az egesz vilaggal, miert nem tapossa mar el oket valaki? -
#6 Ennek alapján bármelyik pc-s dvd drive gyártót be lehetne perelni.
Ennek nagyon olyan szaga van, hogy ha nem mennek az emberek moziba, nem veszik meg eredetibe, akkor is behozzuk a lét, max máshogy.
Ez tényleg szánalmas, remélem jól bebukják a pert. -
citkar #5 remélem h nem modnja azt,nesztek itt van kis pénz aztán maradjatok csöndben,hanem azt h,ti rendeltétek innen,ti engedtétek eladni,tudtátok mit vesztek,akkor engem hagyjatok békén
csak nemtom lehet e olyan gond h vmi amerikai szabványnak nem felelt meg egy hiányzó dolog miatt,mert akkor visszamenőleg is nyerhetnek szerintem -
Lame #4 A Samsungal legalabb nem lesz olyan konnyu dolguk mint a felhasznalokkal. :) -
gabranek #3 ugyanmár, késsel nem lehet megsérteni a szerzöi jogokat...azzal csak gyilkolni lehet...az meg kit érdekel :) -
#2 borzalmacska
tehata gyarto felelos azert, mert a felhasznalo "buncselekmenyre" hasznalja. legkozelebb a kesgyartok kerulnek sorra -
wbtist #1 Szánalmas.