Befektetőt talált a 3D fejlesztő Rátai Dániel

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Megyek is, aztán feltalálom a 3D-s fraktálokat
Én tök nem értem mit is talált fel ez a csávó, asszem mindenki, aki egy kicsit is programozott, megcsinálta a forgassunk 2 színû kockát úgy hogy közben 2 szinû szemüveggel nézzük. Ettõl 3D-s hatása lesz, de amerikában mozik is készülnek 3D-ben.
A fényceruza c64-eshez is volt, az hogy ezt egy program kezelje az meg vagy egy univerzális interfész vagy egyedi fejlesztés kérdése. De nem nagy kaland.
A Z-buffer sem mai gyerek.
Szóval mit is talált ki a csávó konkrétan?

Lehet leszólni, de szerintem már rég létezõ technológiákat masszírozott egybe egy kicsit, és kétlem hogy õ tett volna elõször
Tetsuo
Sok sikert, nekije!

https://www.youtube.com/shorts/zECTF2H8Jp8

Ember, ez a múvi nagyon súlyos. Amikor a képeket rendezgeti majdnem leestem a székrõl.
Most a Dani találmányát simán meg lehet csinálni két pointeresre és akkor ezeket a nagyítási, stb. mûveleteket egy 3D térben lehet megcsinálni, ami óriási segítség lenne a 3D-vel foglalkozóknak.

papabear
Anno mikor olvastam a srác USA-beli sikereirõl, azt hittem már sorban állnak a legnagyobb fejlesztõk az ajtajánál.
Ehhez képest furcsa, h még csak most talált mecénást.

Mindenesetre nagyon drukkolok neki, remélem eléri amit szeretne, mert amit kitalált az nagyszerû.

Ha már interakció, akkor itt egy másik -már piacképes- kütyü. Ez is rendben van...
OliApa
Jól hanzik. Reménykedjünk, hogy nem azt a tipikus utat járja majd be, mint ami általában a magyar találmányokra sajnos jellemzõ . . .