Warpath

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Gerisone
ez a játék ugy pariah ahogy van! sztem u2-es moci van alatta nem?

6400+ X2, 320+1500 GB Samsung 2ata2, Galaxy 9800GTX 512mb, 4GB DDR2 800Mhz

Qwerty4
pfff, de gyenge ez...<#szomoru1>

Qwerty4

Csuhai G
Emberek! Lenne 2 kérdésem:
1. Sokan nyomják ezt multiba?
2. Tört verzióval is lehet multizni?

\"Amennyiben az érintettek elhalálozása nem következett volna be, még ma is élnének.\"

Frissits drivert. Nekem a 84.21 volt fenn, de azzal nekem is ugyan ezt csinálta. Feltettem a 91.33-at, és egybõl jó lett.
Hali!
Feltettem.Indítottam, azon kívül, hogy a warpath felirat forog a jobb oldalon semmi sem történik. Se egy menü, se semmi és nem is reagál, ha csapkodom a billentyûzetet. Volt valakinek ilyen?Mitõl lehet?Esetleg megoldás van rá?
(2800+ Semp, 6600GT, 1,5GRAM)

artschi
install ablak...

Ja, belenéztem, és szvsz nem U3 engine-s a game...

A sörben az a jó, hogy legyél bárhol a világon, kizárólag az els? háromnak fáj az ára!

Voltan
Jaja.

"Utána mintha jajszó szállna. Félig mély csönd, és félig lárma"

<#eljen>
aki a videós, képes egyébes marketingrizsának bedöl meg is érdemli 😄

\"Hány fokon üzemel egy x2 4400+ proci átlag normál üzemmódban? De jó, oké, megnézem akkor az amd.com ot. Azt hittem van vki aki megnézi helyettem, te láma válaszoló.\" bye ent

Kösz,de én valmi "hagyományos" történetes,single-re gondoltam.Ennek hiányában asszem kihagyom.

Aki tudja hogy nem tud semmit, az máris tud valamit.

Na ez jó,pár kép és videó után adjuk a Crysis-nek az évtized játéka díjat!
Fõleg hogy valószínûleg majd egy kisebb atomerõmû kell a mozgásba lenditéséhez,de ez ne riasszon el senkit.
Áááá,én ilyenekbe bizony már nem hiszek.Minimum egy játszahtó demó az,ami után ilyen kijelentéseket megéri tenni,hogy nem megvenni bûn,meg érték,meg stb...
A Far Cry-ról mint a készítõk elõzõ produktumáról annyit hogy egyszer végigjátszottam,jó volt,szép volt de azóta egyszer jutott eszembe hogy még egyszer felrakjam,amikor új videókártya vásárlás után gondoltam nézzük meg ezen hogy menne és nézne ki.Aztán némi gondolkodás után mégse...

ThugEdge
de azért vigyázzál a textúra részletesség meg a hiper realista színhelyek ne kábítsanak el,ha nem lesz meg benne az +, ami egy élvezetes gémhez kell bizony repül a kukába szó nélkül,far cry isten volt tény,de ez még nem jelenti azt,hogy õk már csak jót tudnak csinálni

Az élet egy kurva nehéz játék...nem lehet benne sehol menteni!

icewolf
A videókból nem ez tûnik ki... A crytek pedig egy igényes csapat, aki a FarCry-jal már bizonyított. Csak ennyi, a Digital Extremes viszont eddig csak hangulatlan, ócskaságokat adott ki, az ut2k3-at csak a neve vitte el, na meg az hogy az Epic még figyelt rá.

Maradok Zsoc! A pajszer legyen veletek! http://www.zsoc.net | www.runatabor.com

UltimateGamR
és mióta jó a Crysis ? ... , majd ha kipróbáltad és 5 perc után rámész az uninstallra akkor mond rá hogy ej de jó játék volt....

P4 2,6 GHz | 768 DDR2 ram | LeadTek 6800 Ultra 256 DRR3

icewolf
És tényleg 😄

tõled se... 😊

\"Hány fokon üzemel egy x2 4400+ proci átlag normál üzemmódban? De jó, oké, megnézem akkor az amd.com ot. Azt hittem van vki aki megnézi helyettem, te láma válaszoló.\" bye ent

icewolf
mondjuk ezen hozzászólás alapján már mást nem is várhatunk...

icewolf
Ad1.: Ez a játék arra jó volt hogy 1 órát elszarjak az életembõl... az az egy óra még úgy ahogy tettszett is... a maradék kettõ már kész kínszenvedés volt.
ad2.: Ez a játék egy olyan szoftverfejlesztõ gárdáé akik amióta megvannak, nem tudtak értelmes címet letenni az asztalra... az UT2k3 is bukta volt hangulatilag...
ad3.: egy olyan volumenû játékot nem megvenni mint a Crysis egyenlõ a bûnnel, aki annyira nem veszi észre az értékeket, hogy a jó játékot idõvel megvegye... nem folytatom a mondatot...

UltimateGamR
ATI 9600 SE 128Mb , semmi szarakodás....

UltimateGamR
van benne single player , ugy mûködik hogy van egy földrész és területeket kell elfoglalni , 3 faj csatározik egyidõben a területekért

UltimateGamR
amugy én játszottam már a játékkal és baromira jó , igaz hogy nem csúcs a gépem , 800*600 medium lowon nyomom , de te mint mondtam jó szoftververést a grafikára

UltimateGamR
akkor jó szoftververést ( hokizást ) a Crysisre ami remélem starforce 5 atomic guard miatt nemtudod elindítani....

a képeket elnézve azért...nem igazán látszik, hogy ez unreal engine 3 😊 mert ez tuti nem az
ThugEdge
WarPath is a fast-paced FPS game featuring a unique single player
mode that allows gamers to battle for control of different
territories, each providing distinct strategic advantages. Once
players have honed their skills in the single player missions,
they can jump online and let the real action begin.

Az élet egy kurva nehéz játék...nem lehet benne sehol menteni!

Nemtom mennyire full-e ez a verzió. Inditás után a bal alsó sarokban a 2006.02.valamennyi jelenik meg. Ráadásul a menüben még minden oké, mig a játék inditásánál már csak 1 fekete ablak fogad és hallom, hogy lönek rám... (7600GT)

Enermax Fulmo GT ECA1092AG, Corsair HX620W, ASUS X99 Deluxe/3.1, Core i7 6800K@4,3Ghz, Corsair Dom. 4x4GB, ASUS GTX1070, WD 2+4TB, Lite-On iHES112, Samsung T27D590, ASUS Horus GK2000, Sharkoon M50

WarPath-PLEX PC-Game 2 CDs

De most nekem nem tiszta.Ebban akkor hagyományos single player küldetések nem is lesznek?Csak multi,Unreal Tournament módra?

Bocs hogy elõrehoztam ezt a topicot csak érdekelne hogy mi a gyász van vele? Már vagy 2 hete meg kellett volna jelennie, tudtok róla valamit? Köszi

icewolf
Én most próbáltam ki. elõször nem tetszett, de késõbb úgy megszoktam hogy legalább még egy órát toltam. 😄 írom a blogomra az értékelés... saját videóval megtodlva.

EmThor
ut feeling 2 órája volt 4 szerver 😄 mész lõsz jó 😄

nektek hogy tetszik?(én most töltöm)

kiadták a multiplayer demot! [ már telepítem felfele ]

STREEX
Megjelent egy videó.Nagyon hasonlít a pariah-ra.

Intel I5 4690k----Gigabyte GTX970 G1 Gaming----ASRock Z97 Extreme3----Geil EVO Potenza 8GB (2133mh)----Western Digital Caviar Blue 1TB----3DMark First Strike: 10036

sweech
miért kellett ehhez a legújabb unreal engine? randa :/

Jagi
UT

grebber
2. képen eléggé HALO feeling jön át 😄
De a fegyver okádékul van kidolgozva<#levele>

Next PC upgrade: 2022

<#wow1><#eljen>

Elége strogg fílingesek a sárga páncélosok <#idiota>

STREEX

A Digital Extremes készíti a Groove Games kiadó által bejelentett, futurisztikus WarPath címû FPS-t. Szóló hadjárat után online nyomulhatunk. Három faj közt dúl a háború a galaxis peremén tündöklõ édenbolygó megszerzéséért. Különféle területek elfoglalása sajátos stratégiai elõnyökkel jár. A kiadó szerint gyorsabban futhatunk, magasabbra ugorhatunk és messzebbre repülhetünk, mint az eddigi FPS-ekben. Xboxra 30, PC-re pedig 20 dolcsiért hullhat majd ölünkbe a termék tavasszal.

Finomságok:
Három faj közül választhatunk, mindegyiknek más a fegyverzete és megjelenése
Négy jármû vezethetõ
8 fejleszthetõ fegyverrel változtatjuk a harci stratégiát: Wolverine, Tyrant, Long Bow, Judge, Vanguard, Vibro Blade, EMAC
UNREAL 3D motor és a Karma fizikai modul gondoskodik a szórakozásról
Szólóban 32 Bot ellen mehetünk.
4 multiplayer mód lesz: Death Match, Team Death Match, Capture the Flag és Frontline Assault.
25 Multiplayer pályán szabadtéri és beltéri részeken gyakhatja egymást minimum kettõ, maximum 16 játékos, LAN és Online.
Szólóban kapott fegyverek és upgradek multiban elérhetõk.

info:HW

Intel I5 4690k----Gigabyte GTX970 G1 Gaming----ASRock Z97 Extreme3----Geil EVO Potenza 8GB (2133mh)----Western Digital Caviar Blue 1TB----3DMark First Strike: 10036