KazaA: az utolsó felvonás
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
zenere slsk ,minden masra masra torrent.
Persze. Ha összegyűjtesz egy azonos nevű *.rar, *.zip, és *.arj becsomagolt fájt, létre tudod hozni egyesített erejükből a *.exe -t ami mindenek felett áll. Sok jo ember kis helyen is : esgé
dc 33-nál is van olyan program amivel szarrá erõszakolod az egészet és átlag a fontosabb dolgok villámgyorsan lejönnek
a bitlord mivel jobb, mint a burst! v a rufus?
CSö Andris az Asureus mivel jobb mint a Bitlord?
Dj RONESZ VAGYOK. 16 ÉVES. APUKÁM ROKKANTNYUGDIJAS. ANYUKÁM A PAPÍRGYÁRBAN DOLGOZIK.
Tehnologiaban a torrent ver mindent. nagyon elonyos hogy mar az elso byte-ok letoltese utan forrassa valik a felhasznalo. a DC++ segitsegevel viszont kihasznalhatod a helyi halo sebesseget. A Kazaa sokunknak tett szivesseget a maga idejeben. Sajnos aldozat lett belole. A kliens meg tele lett spyware es adware progikkal. Megyunk elore. a P2P nem fog megszunni soha. az adok-kapok jatek oregebb a szamitastehnikanal, tehat tuleli ezeket a szanalmas tamadasokat.
"Torrentet meg kipróbálnám csak egy darab torrent site ot se tudok ahol lehet regelni egyáltalán."
Megoldás : Google
Kliensnek meg használj Asureus-t
Megoldás : Google
Kliensnek meg használj Asureus-t
Én a DC++ -t soha nem szerettem , zenére Morpheus , mást meg ugyse töltök <#idiota>#idiota>
Torrentet meg kipróbálnám csak egy darab torrent site ot se tudok ahol lehet regelni egyáltalán.
Torrentet meg kipróbálnám csak egy darab torrent site ot se tudok ahol lehet regelni egyáltalán.
Igen, MP3-ra vagy ritka cuccokra DC++, egyebekre pedig Torrent így bármit meg lehet szerezni szinte.
A Kazaa manapság már télleg szar ezekhez képest de régen jó volt az MP3-ak letöltögetésére ezért nekik szurkolok. Már évekkel ezelõtt is amikor használtam volt rajta egy pár vírus meg csomó fake cucc,volt hogy zene helyett csak recsegés volt hallható, ezeket is a jogvédõk terjesztették el
A Kazaa manapság már télleg szar ezekhez képest de régen jó volt az MP3-ak letöltögetésére ezért nekik szurkolok. Már évekkel ezelõtt is amikor használtam volt rajta egy pár vírus meg csomó fake cucc,volt hogy zene helyett csak recsegés volt hallható, ezeket is a jogvédõk terjesztették el
szopjátok ki a cerkám
Csatlakozom, torrent rullz. Na meg a DC++, bár azt már csak MP3 letöltésre használom, arra viszont jobb mint a torrent.
slackface: erre kivancsi leszek. Mit lehet tudni rola?
"De bármi is történjen, ez már csak a jogászok utóvédharca, hisz a felhasználók többsége már alternatív fájlcserélõ rendszerekhez pártol át."
ez a kulcsmondat az egész cikkben, második fele rejti igazán a lényeget, de hát ez olyan alapvetõ dolog, hogy már foglalkozni se kellene a programmal...
ez a kulcsmondat az egész cikkben, második fele rejti igazán a lényeget, de hát ez olyan alapvetõ dolog, hogy már foglalkozni se kellene a programmal...
Metallica. Csakis. Amig ki nem halnak. Easyrider öcsém, easyrider!
Nem szeretem a kazánt
Szar..egyébként is most csinálok c++ ban egy sokkal faszább rendszert.
Igazságos lesz...minél többet tölizel fel annál gyorsabb lesz lefelé is. Gyakorlatilag egy divx fél óra lenne lefelé, ha elég gyors a letöltési sávod. HiON rulz
Szar..egyébként is most csinálok c++ ban egy sokkal faszább rendszert.
Igazságos lesz...minél többet tölizel fel annál gyorsabb lesz lefelé is. Gyakorlatilag egy divx fél óra lenne lefelé, ha elég gyors a letöltési sávod. HiON rulz
Anno szerettem a KaZaA-t, de nagyon megtelt vírusokkal és szeméttel, leszoktam róla. De ettõl függetlenül szurkolok nekik, jópár cuccomat köszönhetem nekik, bár sztem tök mindegy mit akarnak felhozni védelem érdekében, a bíróság már eldöntötte mi lesz az ítélet...
Nem a lényeg, hanem a fontos!
Kazaa???
van egy rakás fájlcserélõ... senkinek sem fog hiányozni.. amugy BitTorrent a király!!
van egy rakás fájlcserélõ... senkinek sem fog hiányozni.. amugy BitTorrent a király!!
Fuck ASVA!! (Amputáltagyu Skizoid Vadbarmok Alakulata)
partoljanak is, mar egy eve is tele volt szemettel, meg virusokkal...