Bejelentés előtt a Battlefield 2142

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

"a bf2 is a jövõbe játszódik mert a jármûvek nagy része még csak prototípus vagy legalábbis valami olyasmi " Erre azért rácáfolnék!!!
Szerinted melyike a prototipus??
Nem sok olyat látok benne amit nem használnának manapság
sweech
ok <#gunyos1>

schrank
ha bf-znél akkor nem így gondolnád <#ejnye1>
háború állandóan folyik és a bf2 is a jövõbe játszódik mert a jármûvek nagy része még csak prototípus <#papakacsint> vagy legalábbis valami olyasmi <#fejvakaras>

schrank[HUN] \"kiakirály\" \"jobb ha az okos hülyéskedik mint ha a ....\"

HöfEE
Ja és szerintem nem lenne olyan rossz ez a jövõbeli BF mert igaz voltak ilyen jövõben játszódó FPS ek de azok nem a húdenagy taktikolásról szoltak általában, szal egy ilyen taktikus game mint a BF átültetve jövõbeli világba fasza lehet!

HöfEE
Egyébként egyszerû hogy miért csinálnak jövõbeli BF-et ! Mert nem volt több háború amibõl lehetne, elsõ vh.-t kivéve bár nemtom abból milyen game lenne.

schrank
tudod a fekete macska már megdöglött de a foltosmacska meg a fekete kutya még nem <#miaz>

sweech
ezt nem értem 😄

Tomalak
jo régi stuff és neten csitelnek :d mind a 6 ember olyan ww1 ben jàtszodik ahol càrt nem sikerlt kinyirni és nincsenek bolsevikok
NEOreg3
Ott a Star Wars Battlefront ha sci-fizni akarok, hameg mindenáron jövõt akarnak csinálni, akkormár valami meteorbecsapódásutáni posztapokaliptikus valamit csinálhatnának lázadókkal mutánsokkal katonákkal stb.

nincs értelme az életemnek Schizoid személyiségzavarom van A barátok olyanok, mint a krumplik. Ha megeszed őket, meghalnak.:(

schrank
ez mi ? screenshot egy grimm mesébõl <#fejvakaras>

Tomalak
1942 4ever

alugy itt a "Battlefield 1916" od a régi dice tol amikor meg nem az volt a neve.
Codename Eagle:
Eagle
schrank
mondja ezt az a fiú aki macskát tart <#kuss>

Én is nagy BF1942/BF2 rajongó vagyok de inkább csináljanak még a jelenbõl való fegyvereket/jármûveket ne tegyék tele sci-fi cuccokkal...nincs értelme...
sweech
nekem meg ez tetszene <#vigyor3>

ja nekem is elgem van az ilyen scf-i szarokbol
schrank
ez az nem kell a jövõbe menni elég ha új fícsörökkkel pakolják tele az újat azt kész miattam lehetne western is csak ilyen lézeres gecikbõl nem kérek <#vomit>

szerintem a legtöbb Bf rajongó (beleértve magamat is) jobban örülne mondjuk Battlefield 1916-nak
schrank
ezt a témát már kitárgyaltuk mert van topikja ugyanis a bf-esek nem szeretnék ha ilyesfalyta ratyi UT-hangulatú lézeres szart csinálnának a bf-bõl mert kérdem én ha kijönne ez a game akkor ez után mit újjítanának olyanra csinálnák mint a WoW <#banplz>