18
-
etnies #18 "a bf2 is a jövőbe játszódik mert a járművek nagy része még csak prototípus vagy legalábbis valami olyasmi " Erre azért rácáfolnék!!!
Szerinted melyike a prototipus??
Nem sok olyat látok benne amit nem használnának manapság -
#17 ok -
#16 ha bf-znél akkor nem így gondolnád
háború állandóan folyik és a bf2 is a jövőbe játszódik mert a járművek nagy része még csak prototípus vagy legalábbis valami olyasmi -
#15 Ja és szerintem nem lenne olyan rossz ez a jövőbeli BF mert igaz voltak ilyen jövőben játszódó FPS ek de azok nem a húdenagy taktikolásról szoltak általában, szal egy ilyen taktikus game mint a BF átültetve jövőbeli világba fasza lehet! -
#14 Egyébként egyszerű hogy miért csinálnak jövőbeli BF-et ! Mert nem volt több háború amiből lehetne, első vh.-t kivéve bár nemtom abból milyen game lenne. -
#13 tudod a fekete macska már megdöglött de a foltosmacska meg a fekete kutya még nem -
#12 ezt nem értem :D -
#11 jo régi stuff és neten csitelnek :d mind a 6 ember olyan ww1 ben jàtszodik ahol càrt nem sikerlt kinyirni és nincsenek bolsevikok -
#10 Ott a Star Wars Battlefront ha sci-fizni akarok, hameg mindenáron jövőt akarnak csinálni, akkormár valami meteorbecsapódásutáni posztapokaliptikus valamit csinálhatnának lázadókkal mutánsokkal katonákkal stb. -
#9 ez mi ? screenshot egy grimm meséből -
#8 1942 4ever
alugy itt a "Battlefield 1916" od a régi dice tol amikor meg nem az volt a neve.
Codename Eagle:
Eagle -
#7 mondja ezt az a fiú aki macskát tart -
Bladestorm #6 Én is nagy BF1942/BF2 rajongó vagyok de inkább csináljanak még a jelenből való fegyvereket/járműveket ne tegyék tele sci-fi cuccokkal...nincs értelme... -
#5 nekem meg ez tetszene -
antikommunista2 #4 ja nekem is elgem van az ilyen scf-i szarokbol -
#3 ez az nem kell a jövőbe menni elég ha új fícsörökkkel pakolják tele az újat azt kész miattam lehetne western is csak ilyen lézeres gecikből nem kérek -
szurka #2 szerintem a legtöbb Bf rajongó (beleértve magamat is) jobban örülne mondjuk Battlefield 1916-nak -
#1 ezt a témát már kitárgyaltuk mert van topikja ugyanis a bf-esek nem szeretnék ha ilyesfalyta ratyi UT-hangulatú lézeres szart csinálnának a bf-ből mert kérdem én ha kijönne ez a game akkor ez után mit újjítanának olyanra csinálnák mint a WoW