Romantikus este
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Ha meg mégis azt terveznéd, amire a topikot nevezted, akkor ott a tévedés, hogy (fõleg a te korosztályodban) a fiuk 90%-a azért mondja, hogy szereti a romantikát, hogy minél elõbb rá tudja tenni a kezét a csajra. A romantika kb eddig is tart náluk, mivel fogalmuk sincs mi az, és ha lenne sem állna érdekükben. A csajozás itt még kimerül abban, hogy jó megjelenésû nõi egyeddel vághassanak fel a haverok elõtt, illetve koraérett egyedeknél kezdetleges szexuális kapcsolatot létesítsenek. Akár tetszik akár nem, a fiúk gondolkodása ennél sokkal gyakorlatiasabb...
Szal most akkor mivel is akarsz kedveskedni neki?
Ilyenkor merül fel bennem mindig, hogy nem kéne e már átalános iskolában naivitás ellen is órákat tartani. Vagy tényleg gyerekzárat az internetre...
A topik által elért 2 dolog max az, hogy Ákoska... SZERK: ennyire keményen õszinte azért nem akartam lenni :P
Most megyek suliba, s este lesz a nagy este vagy mi :D
remélem sikerül!
Köszi mindent
Én is azok közé tartozom, akik egyre gyakrabban néznek Magyar bajnokikat, és szerintem is egyre több a jó iramú, élvezetes mérkõzés.
schrank[HUN] \"kiakirály\" \"jobb ha az okos hülyéskedik mint ha a ....\"
hallod megneztem en is .. ez vmi torz ? hol van a fule? meg milyen homloka van uristen... azt hiszem rosszul fogk aludni
/on
Persze. Ha összegyûjtesz egy azonos nevû *.rar, *.zip, és *.arj becsomagolt fájt, létre tudod hozni egyesített erejükbõl a *.exe -t ami mindenek felett áll. Sok jo ember kis helyen is : esgé
SG HETI KVÍZ 1. SZEZON: BRONZÉREM :P SCHUMI A LEGNAGYOBB!!!! FORZA FERRARI!!!
szerelõkisasszony:P
...ami a csövön kifér... \"For those who think Life\'s a joke, consider the Punch line\"
...ami a csövön kifér... \"For those who think Life\'s a joke, consider the Punch line\"
Zuhogó hó Eltûnik a tengerben. Micsoda csend!
hát van egy olyan fehérnemûm, amit még nem látott rajtam, s naon szexi... :) remélem tetszik majd neki minden...
de ha annyi idõs mint amennyinek te tartod magadat akkor szigrúan cola light <#ejnye1>#ejnye1><#nyes>#nyes>
Mikor lépett az elsõ ember a holdra? hülye vagy az elsõ embernek nem is volt ürhajója!!!
www.rdha.hu [bf 80k] [bf2 100k] KisKöcsögkör FTW! \"Az ország azé, aki teliszüli.\"
:D