Romantikus este

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Tufa
és igaza van...

bens
<#wilting>

Zuhogó hó Eltûnik a tengerben. Micsoda csend!

Azért itt elég rendes fogalomzavar van. Te ugyanis nem romantikus, hanem erotikus estét tervezel a fiúddal.
Ha meg mégis azt terveznéd, amire a topikot nevezted, akkor ott a tévedés, hogy (fõleg a te korosztályodban) a fiuk 90%-a azért mondja, hogy szereti a romantikát, hogy minél elõbb rá tudja tenni a kezét a csajra. A romantika kb eddig is tart náluk, mivel fogalmuk sincs mi az, és ha lenne sem állna érdekükben. A csajozás itt még kimerül abban, hogy jó megjelenésû nõi egyeddel vághassanak fel a haverok elõtt, illetve koraérett egyedeknél kezdetleges szexuális kapcsolatot létesítsenek. Akár tetszik akár nem, a fiúk gondolkodása ennél sokkal gyakorlatiasabb...
Szal most akkor mivel is akarsz kedveskedni neki?

Ilyenkor merül fel bennem mindig, hogy nem kéne e már átalános iskolában naivitás ellen is órákat tartani. Vagy tényleg gyerekzárat az internetre...
A topik által elért 2 dolog max az, hogy Ákoska... SZERK: ennyire keményen õszinte azért nem akartam lenni :P
Nicci
Ez jó :)

Nicci
Na akkor remélem mindenki látott, aki szeretett volna.
Most megyek suliba, s este lesz a nagy este vagy mi :D
remélem sikerül!
Köszi mindent

CSOCSO
valentin napon csinaltam vacsit.. betettem a tv ele az ebedlo asztalt.. szepen megteritettem. gyertyak, virag, pezsgo... leultettem a dragamat majd bekapcsoltam a tv-t... vettem DVD-n digitalis kandallot:D vegulis poennak indult mivel megigertemneki hogy egyszer lesz kandalloja..persze ott ahol lakik nem lehet.. de vegulis imponalt neki a humorom.. nomeg tenyleg aranyos volt pattogo tuz mellett enni... meg ha csak digitalis volt..
gabber_saviola
ne játszd túl a szereped, kérlek :P

Én is azok közé tartozom, akik egyre gyakrabban néznek Magyar bajnokikat, és szerintem is egyre több a jó iramú, élvezetes mérkõzés.

schrank
hmmm ilyen vállak és nincsenek összeharapdálva <#puszis>

schrank[HUN] \"kiakirály\" \"jobb ha az okos hülyéskedik mint ha a ....\"

schrank
most miért baszogatod el lett mondva hogy szerelõ nem pedig plasztikai sebész <#miaz>

Nicci
felrakom mindjárt, de fekszek is.
tekike.tvn.hu

Geeryy
/off
hallod megneztem en is .. ez vmi torz ? hol van a fule? meg milyen homloka van uristen... azt hiszem rosszul fogk aludni
/on

Persze. Ha összegyûjtesz egy azonos nevû *.rar, *.zip, és *.arj becsomagolt fájt, létre tudod hozni egyesített erejükbõl a *.exe -t ami mindenek felett áll. Sok jo ember kis helyen is : esgé

schrank
beírtam a google-ba hogy Nicci és az elsõ kép amit kidobott több mint kiábrándító <#ijedt><#hehe> persze csak vicceltem valószínûleg nem te vagy a fotón de mire visszaültem a géphez letörölted magad <#confused>

schrank
a barátokköztben látnak ilyen fasságokat onnan tanulják ezt a sok szart <#hehe>

Shortstop
GYEREKZÁRAT AZ INTERNETRE!!<#idiota>

Nicci
:)

Bandee1987
na, ha ettõl nem indul be, akkor semmitõl

SG HETI KVÍZ 1. SZEZON: BRONZÉREM :P SCHUMI A LEGNAGYOBB!!!! FORZA FERRARI!!!

Nicci
vagy van még aki szeretné megnézni?

Nicci
törlöm mostmár jó?

Nicci
hát ez van :)

Akos 001
:D
szerelõkisasszony:P

...ami a csövön kifér... \"For those who think Life\'s a joke, consider the Punch line\"

Akos 001
thx,mindjárt megnézem....

...ami a csövön kifér... \"For those who think Life\'s a joke, consider the Punch line\"

Akos 001
Vegas,hagysz:D

Dying Soul
Épp a gépet szedted szét? :D

Nicci
http://tekike.tvn.hu ezen belül a rajzaim-ban lesz

lol maki D:

Nicci
ja, beszámolok :)

Majd niki beszámol mien eredménnyle járt , ugye? <#puszi>

Akos 001
Katt a logomra:)

--> [email protected] -köszönöm:DD

bens
hát sztem az eccerûség kedvéért (h ne kelljen mindenkinek külön), rakd fel ide...

Zuhogó hó Eltûnik a tengerben. Micsoda csend!

Nicci
na és hova gondoltad?

Nicci
ehh:)

Akos 001
amiben csak akarsz:D

Nicci
mármint miben?

Akos 001
Küldesz képet magadról?:O

Nicci
ezt mégis hogy érted?

schrank
vedd fel õket fordítva <#papakacsint> de semmiképpen nem kifordítva <#ejnye1>

Nicci
huhh
hát van egy olyan fehérnemûm, amit még nem látott rajtam, s naon szexi... :) remélem tetszik majd neki minden...

schrank
így begerjed tõle <#law>

schrank
sör meg csipsz úgyis mindjárt nézi az IHM-et <#miaz>
de ha annyi idõs mint amennyinek te tartod magadat akkor szigrúan cola light <#ejnye1><#nyes>

Rafaelo

Mikor lépett az elsõ ember a holdra? hülye vagy az elsõ embernek nem is volt ürhajója!!!

Rafaelo
<#wow2>

Mikor lépett az elsõ ember a holdra? hülye vagy az elsõ embernek nem is volt ürhajója!!!

joebacsi
hûtsd a sört, és tartsd melegen az ágyat, nemkell túlbonyolítani :)

www.rdha.hu [bf 80k] [bf2 100k] KisKöcsögkör FTW! \"Az ország azé, aki teliszüli.\"

Nicci
köszi, kb én is ezekre gondoltam, csak biztos akartam lenni a dolgomban :) várok még ötleteket azért :)

Dichter
Úristen, ne legyél már ennyire topa. Pezsi, kaja, szexi fehérnemû, gyertyafény, félhomály, halk zene, aztán mehet a pumpen reggelig.

Egyébként télleg : pia , zene , gyertyafény , sok vörös dolog , zene , kandalló

Mondjuk nedves puncival nyitsz ajtót ! Najónemperverzvagyok<#banplz>

Nicci
a meglepi alatt mit értesz?

Nicci
amúgy lány vagyok, csak a barátomnak mostanában sok gondja van, s szeretnék kedveskedni neki vmivel... szereti a romantikát, és ezért gondoltam erre, de igazából nemtoom egy férfi minek örülne a legjobban...

Akos 001
pezsgõ,zene,gyertyák,meglepi,(óvszer)

:D

Nicci
ok, köszi :)