52
-
kukacos #12 A hadsereg meg úgy 700 milliárdot... -
Tiberius B #11 És eléggé nem kifizetődő, mert ha enni adnának neki, még segíthetne vmikor, és nem gyűlölné meg őket az egész népes család. -
#10 Igen a közép keleti ügy tényleg fontosabb. Hozzá tenném: most már.
A régiók különböző fejletségéből adódó különbségek rengeteg problémát generálnak. Ezek megoldása nem egyszerű dolog.
Persze léteznek gyors megoldások is. Ha látsz egy éhezőt, a problémájára 2 fajta gyors megoldás létezik: adsz neki enni, vagy lelövöd. Az USA nem habozik az utóbbit választani, még ha az a drágább megoldás. -
Tiberius B #9 Ide nézz el, angoltudás előny.
NASA -
Tiberius B #8 NASA, ha jól tom, nem csak az űrkutatásról szól!!!
National Aeronautics and Space Administration -
archkoven #7 Lehet, hogy én vagyok maradi, de én egyáltalán nem érzem olyan fontosnak az űrkutatást, szerintem a közelkeleti ügy sokkal fontosabb ennél. Egyébként meg nem hiszem, hogy elmenne a világ NASA mellett. -
#6 bush bácsi leszarja az űrkutatást, amióta ő az elnök a nasa egyre kevesebb pénzt kap, a katonásdijára meg egyre többet költ. -
#5 Ez valamiféleképpen jót is jelent!
Versenyhelyzetet teremthet és így talán felgyorsul némiképp az űrkutatás, mert számomra a nasa csak a holdra szálásval rukkolt elő, de annak már vagy 50 éve! :D -
messen #4 Áve!
Ez a cikk nem az emberes, meg a tudományos célokat szolgáló utakról szól. A NASA most ébredt rá, hogy a versenytársainak nemsokára sokkal hatékonyabb eszközei lesznek/vannak a Föld körül keringő műholdak feljuttatására, illetve karbantartására. Nagy ívben tesznek ők a kutatásokra, amikor egy sok milliárdos üzletben csúszhat ki alóluk a talaj.
A NASA elnökének inkább valami ilyesmi kérdést kellene intéznie a kongresszushoz: "Na, kedves okos bácsik, mondjátok már meg nekem, hogy mi a fenével fogjuk a kémműholdakat felvinni/szerelni/leszedni?
Bocs. Bevettem a paranoid talettámat...
Csürsz!
Én -
#3 Az a gáz, hogy a háború miatt a katonai beruházásokat is meg kellett kurtítani. Az űrbeli játszadozás meg csak utána fog jönni. Szal szerintem olyan 70%, hogy valamilyen formában igazzá válik a cikk. Pl ha az USA nem lesz képes önállóan elérni a céljait (pl Holdraszállás).
A Nemzetközi űrállomást egyre inkább magára hagyják, és látható, hogy azt már most sem lennének képesek csak saját erőből ellátni. Az Oroszok egyre inkább a fő üzemeltetővé vállnak, még ha a pénzt nem is ők adják.
Tartok tőle nem lesz változás. A köv elnök valszeg demokrata lesz, az megpróbálja majd rendbe rakni azt amit ezek a barmok eltoltak. Külpolitika gazdaság államháztartás. Ha marad a republikánus vezetés, az meg még jobban bele fog sodródni a háborúiba. Pénz egyik esetben sem néz ki. Az amcsi űrkutatás virágkora, egybeeset egy gazdasági/ipari fellendüléssel, ez most nincs sehol. Illetve van, India/Kína.
Szal az amcsi űrkutatásnak lehet hogy tényleg meszeltek. -
#2 LoL. nasa kap 17 millát a háború meg 72-t.
Remélem a kínaiak előretörésével beindul egy újabb űrverseny, mert mióta nincs verseny eléggé nagy a pangás. -
#1 Ez presztízs kérdés az USA-nak. Lesz még itt változás.