Tourist Trophy

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Speedbreaker
Sosem? Pedig szerintem tök jó lenne. És vevõk is lennének rá. Szerintem

Only music, only dance, but the first is friends! *Pedal To the metal * Haulin * Szóld le az előtted írót * vótmá * Lock On * Zöldszar * LEGszarabb vicc *

Nem hinnem hogy lesz,esetleg ha lesz GT PC-re akkor talan,ami szerintem nem igazan lehetseges,szoval a valasz nem lesz.<#rinya>
Marad a PS

Sziasztok!!!HAljátok hol lehet beánlitani hogy a motorok normálisan gyorsuljanak mint az életbe hogy ne ennyire GYENGÉÉN meg a normáis elosztást hogy 1 esbe ne 160 km/h mutasson HELLP PLSSSS
név
De amúgy hasonló

név
Hát ha az MZ lenne akkor nem sok köze lenne hozzá, mert a blokk se az

Tourist Trophy lessz pc re is?????Ha igen mikor???Tudja valaki????
schrank
sorolhatod a pc-s ûberkirály autóversenyes gammákat és ne terelj a szimulátor nem szimulátor témára mert nem attól jó egy játék

schrank[HUN] \"kiakirály\" \"jobb ha az okos hülyéskedik mint ha a ....\"

Speedbreaker
jaja 😄😄😄

Only music, only dance, but the first is friends! *Pedal To the metal * Haulin * Szóld le az előtted írót * vótmá * Lock On * Zöldszar * LEGszarabb vicc *

JGTC
lol😊 az az MZ komolyat megy

Ne feledd, ha valaki felbosszant, az arcodon 42 izom rándul össze. De csupán négy izom kell ahhoz, hogy kinyújtsd a kezed, és pofán vágd vele az ilyen alakokat. PS3 ID: JGTC-hun

MikX
De én úgy tom, hogy ez csak PS2-re jön, nem?

\"Say \'what\' again. Say \'what\' again, I dare you, I double dare you motherfucker, say what one more Goddamn time! \" Uplay: Mekee85 Steam: psn_mekee85 Origin: Mekee85

MikX
Ezzel azért nagyon vitatkoznék...
Nincs normális autós játék PC-re? Hmm...

\"Say \'what\' again. Say \'what\' again, I dare you, I double dare you motherfucker, say what one more Goddamn time! \" Uplay: Mekee85 Steam: psn_mekee85 Origin: Mekee85

schrank
de azért az elsõ képen az az agyontunigolt MZ az nosztalgikus darab <#hehe>

Speedbreaker
akkor topikot törölni

Speedbreaker
<#wink><#wink>

schrank
pc-re csak ratyi NSF és klónjai jönnek ki csilli-villi azt a játék meg kalap szar <#mf2>

Csiaki
Így van,sajnos...

ASUS P8Z77-V, Intel i7 3770K,GTX 680 2GB,16GB DDR, 2TB

Speedbreaker
láttam a konzol fórumot, de én aszittem, hogy ez PC-s játék is. Tévedek?

JohnnySmith
Hmmm nagyon GT4 feelinges game, jaaa azért mert a Polyphony Studio csinálja 😊)
GT4 csak motorokkal 😊
Yamauchi-ék azért remélem a GT5-el is foglalkoznak rendesen😊
Egyébként szép, de mit várhatnánk tõlük? 😊

Cuore Sportivo & Power of Dreams Yippie-Ki-Yay Mother F*****! PS3 ID: Janos1982 (US),Johnny1982 (UK),JohnnySmith82 (HUN)

hiba
Leht rosszul remlik de ez mnintha ps2es vagy 3-as game konzolnak van kulon foruma.

IME TT FORUM...

Speedbreaker
Hát ilyen is van: