Újabb film tölthető le ingyen
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
multokor a Nosferatu (1922) jott len meg a gyereknek a Guliver utazasai (1939), de som mas is van ott (pl. az operahaz fantomja regi valtozata)
Sokan emberekben hisznek, Soknak kell a pénz, a név, Soknak tudás kell, és sejtés, Szerelem és dicsõség
No good deed goes unpunished, outlander. - Azura
No good deed goes unpunished, outlander. - Azura
Fuck ASVA!! (Amputáltagyu Skizoid Vadbarmok Alakulata)
Szar játék az élet de qwa jó a grafikja!
Egyébként én nagyon jól szórakoztam rajta <#vigyor>#vigyor>, felirat tényleg nem árt.
Fukooov!!! LOL <#hehe>#hehe><#hehe>#hehe><#hehe>#hehe>
1,a filmkészítõknek is meg kell élni valamibõl,de legalább csináljanak vmi normális,nézhetõ filmet.Szerintem ez a gondolat már több 1000 szer leíródott itt az sg fórumán...
Minnél több időt töltök emberek között , annál jobban szeretem a kutyámat.
gondolom most sokan nem értenek velem egyet.. akkor is ez a véleményem <#eplus2>#eplus2>
itt nézd meg
Legalábbis nagyrészt.
\"We choose to go to the moon in this decade and do the other things, not because they are easy, but because they are hard\" - John F. Kennedy
Imádom, csak kár hogy nincs rá angol szinkron(vagy már van?)
\"We choose to go to the moon in this decade and do the other things, not because they are easy, but because they are hard\" - John F. Kennedy
Nem mindíg érvényes az olcsó húsnak híg a leve!
\"There are only four questions of value in life, Don Octavio. What is sacred? Of what is the spirit made? What is worth living for? And what is worth dying for? The answer to each is the same.\"
A kemény munka a későbbiekben megtérül. A lustaság viszont azonnal.