27
-
#27 vannak sitok ahol regi filmeket lehet letolteni ingyen
multokor a Nosferatu (1922) jott len meg a gyereknek a Guliver utazasai (1939), de som mas is van ott (pl. az operahaz fantomja regi valtozata) -
#26 Hogy beszísz?! -
galocza #25 ti ketten nyugodtan átvonulhattok a gumiszobába magatokban beszélgetni. erre találták ki. -
#24 14 éves kispöcs -
#23 szánalmas vagy, gratulálok -
blaze #22 "én meg a fénykardos hülyeségre(Star Wars) mondom , hogy szar..." Ebben tökre igazad van! -
galocza #21 teljes 2 nappal előzted meg (magadat?) -
#20 újreg ne ugass. mert kapsz egy szájkosarat ;) -
#19 persze, fogyatékos pöcs vagy, takarodj a fórumról :| -
roliika #18 Na megnéztem a filmet. A Finn hang már alapba cices volt számomra.:-D De maga a trörténet nem túl részletes,elnagyolt, de összességében némi szódával elmegy! :-) Még több ilyen kezdeményező jellegű filmet szeretnék látni! :-) Hát láttam a közel sem ingyenes Waterworld c filmet és ahoz képest ez 100*jobb! De még tuti van rengeteg pénzes film ami ennél sokkal rosszabb mind minőségben mind témában...stb. Ingyen volt nem panaszkodni! :-)) -
Caine #17 Már elég régóta le leht tölteni a hivatalos honlapról.
Egyébként én nagyon jól szórakoztam rajta , felirat tényleg nem árt.
Fukooov!!! LOL -
Cleawer #16 Most amugy miről is beszélsz?sztem ezt félre postoltad...
1,a filmkészítőknek is meg kell élni valamiből,de legalább csináljanak vmi normális,nézhető filmet.Szerintem ez a gondolat már több 1000 szer leíródott itt az sg fórumán... -
#15 persze pár láma mindig lesz (ti) aki be akar nyalni a kétszinű mocskos filmkészítőknek.. -
#14 A Warez világ ugyis győzedelmeskedni fog a pénzéhes hiénák felett!! ;) -
#13 én meg a fénykardos hülyeségre(Star Wars) mondom , hogy szar...
gondolom most sokan nem értenek velem egyet.. akkor is ez a véleményem -
Cleawer #12 van felirtat,csak azzal kell letölteni
itt nézd meg -
Caro #11 Akkor peereld le a nem ingyenes szarokat, de azok is szarok.
Legalábbis nagyrészt. -
Caro #10 Höhö, az hát :)
Imádom, csak kár hogy nincs rá angol szinkron(vagy már van?) -
Cleawer #9 Néha ingyen jobbat kapsz mint a drágábbért.
Nem mindíg érvényes az olcsó húsnak híg a leve! -
avman #8 vhol el kell kezdeni a dolgokat. azért hálistennek, vannak még emberek akik bírnak vmi ízléshez hasonló tulajdonsággal. egyrészt mert a starwreck nem volt egy rossz paródia, másrészt mert ugye azért a dokumnetumfilm nem múvi, mily meglepő igaz? komment helyett vehettél volna egy rágót... -
wanek #7 Valaki talán kötelezett rá, hogy letöltsd? -
Normal #6 A Star Wreck jó. :) -
Drawain #5 Itt a kezdeményezés és a példamutatás a fontos... Egyébként meg pénzért kellenének ilyen "szarok"?... -
#4 most komolyan kellenek valakinek az ilyen szarok ingyen? mert nekem nem,,,
-
MacrosTheBlack #3 Ezt csak támogatni tudom, itt a példa, pénzéhes kiadómaffia! -
slackface #2 lolo -
Keldor #1 lol