11
Adobe after effects 7.0
  • ATOMICMEDIA
    Sziasztok Mocsári Ádám vagyok!

Megnyílt tudomásommal ez egyetlen magyar After Effectes és 3d-s Oldalunk. Amit barátommal Készítettünk. Szeretettel várunk mindenkit aki az utómunkával kapcsolatos videókat és tutoriálokat szeretne látni. Lehetőségetek van arra is hogy saját munkátokat vagy tutoriálotokat tegyük közzé. Valamint minden olyan embert várunk aki nem a másik lehúzást nézi szemelőt hanem segítését. Az oldal még nincs teljesen kész és még valószínűleg nem ez a végleges helye.
    Lehetőség van a vidókhoz és tutoriálokhoz hozzá szolni és kérdezni a készitőlyétől. Valamint a Blogokhoz Hozzá Szólni.
    Várunk mindenkit szeretettel.
    Tisztelettel Az ATOMIC MEDIA TEAM Nevében

www.atomicmedia.uw.hu
    üdv
  • piccolo555
    Hali! Nem tudnátok mondani a progihoz authorization code-t? Nagyon köszönöm előre is!
  • HappyMilk
    Szia!
    Én azt ajánlom ne a lementésnel/kirenderelésnél keresd akkor a hibát. A comp.-odban be van állitva a fps.? vagy úgy hagytad 12fps.-n?, a hibakeresés gyakori és gyors megoldása az, ha mindig az elejétől át vizsgálod/keresed a problemát. Lehet hogy nem ez a megoldás, de az AE nem hordoz magában ilyen problémákat az avi mentésnel ha minden szakszerüen be van álitva.
  • Troszka
    Sziasztok!

Még csak most ismerkedek az after effects 7-el, de máris van egy nagy problémám.
    Ha egy elkészített anyagot ki akarok exportálni aviba mindig 12Fps-be menti el,
    függetlenül attól, hogy mit állítok be.
    Ill. nem tudom, hogy mit kellene még beállítani...
    Eleinte rendesen működött, de miután kipróbáltam a Timewarp effektet teljesen megdöglött. Már újra is telepítettem az egészet, de most már alapból csak 12Fps-el menrt mindent... :(
  • Crazygirl
    Ez mar faj!!!!!!!!
  • laliking
    :) Grat :D
  • Darkboy
    del.
  • _Vegeta_
    :D Elkepeszto mi?
  • Gladiator
    bassza meg. hogy a kibaszott életbe nem lehet használni azt a kurva keresőt???!!
    nehogy te is azzal gyere, hogy az a 6.5 topikja!
  • Dodo55
    http://www.sg.hu/listazas.php3?id=1097345795
  • spongya
    Nem tudom hogy mennyire ismerik ezt a programot, de valaki meg tudná mondani hogy a 3D glasses efektet hogy használjam az after effectbe hogy tényleg 3D-s legyen a hatás?

Egyébként amit az after effectről tudtok azt nyugodtan írhatjátok ide.