Moho Sapiens

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

tesómnak megvan még eredeti audio kazettán...
egyik oldal Moho Sapiens album.. másik oldal R-Go album... az Angyalbõrben c. sorozat betétdalai...
más... kicsit elkéstünk a topic nyitásával nem? lol 😄

MacBook Air M4, iPhone 14+, iPad 9.7, XBOX ONE, XBOX360 Slim

Lazarus
shirak
megvan valakinek?

Play it loud!!

shirak
Nekem mar regen is "atjott" a Moho Sapiens.
Ha yol korulnezek a cedeim kozott talan megtalalom az Angyalborben cimu notat(mp3).
Amugy erdekelne az egesz album.

Play it loud!!

nxfn
(Y) :_:FD_AS:fdas_a

Rafaelo

Mikor lépett az első ember a holdra? hülye vagy az első embernek nem is volt ürhajója!!!

Alexease
Jee, az egyikojuk a mostani munkatarsam😊 <#vigyor3>
nyami
ez is igaz

Laky
<#idiota>

i5-4690K / HyperX Savage 2x8GB / AsRock Fatal1ty Z97 Killer / Gigabyte GTX970 G1 / Samsung 860 EVO 1TB / 5TB HDD / FSP Hyper M 700 / Cooler Master H500M

Snecie Smicie
még a mai napig kiskorodban vagy<#banplz>

(:

&#8222; &#8230; Senki sem tudja, hogy itt vagy, Amíg világ a világ, te már halott vagy &#8230;&#8221;

DEXTER92
Elején pop volt, pop kategóriába nyertek valami ki mit tud féleségû versenyen is, de az angyalbõrben albumon meg annyi különbözõ szám van..

Az intenzíven fekszem. Kérem, a sípszó előtt hagyjon üzenetet. Napról napra az újdonság varázsával ajándékoz meg az amnézia!

Dying Soul
Mûfaj?

DJ Skyline
nem néztem,nem is hallottam róla

DEXTER92
Ha másnem legfeljebb a sorozat miatt

Az intenzíven fekszem. Kérem, a sípszó előtt hagyjon üzenetet. Napról napra az újdonság varázsával ajándékoz meg az amnézia!

B0B0
80-as évek beli tipikus magyar sík-zene. Ezt a stílust nyomta akkoriban itt majdnem minden együttes, csak náluk színvonalasabban.

Azt mondjuk én sem nagyon vágom, hogy hogy-hogy nem hallott róla senki sem <#fejvakaras>

Is this the real life? Is this just fantasy? -------o------- Tejet kérek! Csokisat!

DEXTER92
Jesszus! Még egy '90-es évekbeli "katonás" sorozat se rémlik, amibe "valami olyasmit" énekelnek hogy: Angyalbõrben minden kicsit más...

DJ Skyline
soha nem hallottam róluk!<#gonosz1>

DEXTER92
Senki sem ismeri a Moho Sapienst????

DEXTER92

DEXTER92
Többek között az angyalbõrben c. (kiskorom egyik kedvenc sorozata) sorozat betétdalját éneklik. Nagyon jó album szerintem hallgassa meg mindenki! 😊