Kútfejek - Kínos benzines akció-vígjáték
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
megnéztem, tényleg szar, a dramaturgot elbaxták, a forgatókönyv lapos és eseménytelen, a karakterek jók lennének de a párbeszédekkel és adagolásukkal nagy bajok vannak
meglátszik, hogy rohadt rövid idõ alatt készült el
Kétféle vélemény létezik... Az enyém és a helytelen!
1: nem nezne meg fele ennyi ember sem
2: az arnyalt poenokat meg jo ha az emberek 1%a ertene - ugy jonne ki a mozibol h szar volt, es a baratainak nem mondana el, hogy mennyen el es nezze meg, mig most 17-21 eves emberkek elmennek, megnezik, vihognak kicsit a poenokon, es kijonnek, hogy ez mijen qrvajo volt (mert nincs viszonyitasi alapja) es elmondja suliban, hogy ezt latni kell.
-- http://www.x-plane.hu
Fuck ASVA!! (Amputáltagyu Skizoid Vadbarmok Alakulata)
De amíg ontják egymás után a szemetet, és a legnagyobb magyar filmsikerek is nem kurvajó filmek, hanem "a többihez képest egész jó", addig ne beszéljünk felfelé ívelõ magyar filmgyártásról. No és persze közönség film alatt ne csak vígjátékokat forgassanak. észre kellene venni hogy a mozik közönsége nem feltétlen IQ 60-as emberekbõl áll, akinek a szórakozás egyet jelent a hangos rötgyögéssel.
Szóval nem tart egy métert sem feljebb a magyar filmgyártás. okos producerek észrevették hogy hatalmas biznisz van a DVD-ben, ha ezt megfejelik egy mozibemutatóval is, akkor szépen keresnek. Npersze a forgatókönyv minõsége senkit nem érdekel hiszen hála a hype-nak mindneki bemegy és megtekinti az adott alkotást.
Xbox Live! gamertag: csodaleny PS3 ID: EU: csodalenyEU, US: csodaleny
Na az vígjáték😊
LiveId: HUNRa1n PsnId: HUNKa1n
Akkor te most melyikbe sorolnád magad? 😄 Mindenki azt néz amit akar, amit szeret, nem értem miért kéne a "kekeckedõknek" pont drámát nézni LOL Van aki nem szereti a vígjátékokat, talán épp azért mert minden 3-ban ugyanaz a poén köszön vissza.
Nem akarok spoileres lenni, szóval nem konkretizálok, de a poénok egy része a kicsit butább középkorúaknak szól, míg jut bõven a fiataloknak is. Aki meg kekeckedik, hogy hány poént ismert belõle, az megérdemli, nézzen drámákat.
Csinálnak a magyarok drámákat, meg hasonló filmeket is, csak azok annyira kis költségvetésûek (nincs bennük suzuki, meg Dél Hús Parizer), hogy a fõszereplõn kívül az összes szinész kezdõ, vagy az utcáról szedik össze õket, én nemtom, de valami iszonyatos amit produkálnak. 😄 Lásd Nagy Imrérõl szóló film.....fõleg az unokái....az valami borzalmas jelenet volt. 😄
A Chili szósz nem más, mint határozott fellépésű Ketchup.
Egyébként én is nagy ellenszenvel tekintettem a filmre, valamiért rossz érzésem volt vele kapcsolatban....nem alaptalanúl. 😄
Egyébként várom már a fúúújj SG, k*csög cikk író hozzászólásokat, még csak egy volt, ez idáig pozitív rekord. 😄
A Chili szósz nem más, mint határozott fellépésű Ketchup.
MSI K8N NEO PLATINUM, AMD SEMPRON 3100+, 1GB DDR RAM PC 400, 160GB MAXTOR, SAPPHIRE ATI RADEON 9250 256MB, LG-DVD ÍRÓ, 19\" FPD BENQ, Genius SW-5.1 3600W
szerintem az év hozzászólása😊
̊ ̊̊ ̊̊̊ ̊̊̊̊ ̊̊̊̊̊ ̊̊̊̊̊̊ ̊̊
ebbõl egy volt a rendezõ, a többi meg a szereplõk :Ð
Fuck ASVA!! (Amputáltagyu Skizoid Vadbarmok Alakulata)