30
-
csandrea #30 Mikor jelenik meg végre dvd-n a kútfejek???
Aki tudja, írja meg, legyen szíves...
[email protected] -
Anteris #29 magyar humor nincs, ez tény. Egyetlen egy filmet nem tudok felemlíteni amely megkacagtatott volna. Szánalmasabbnál szánalmasabb poénokkal próbálnak megfelelni a vígjátéki kategóriának de annyira erőletetten szarok mind, hogy szinte izzik a pofám tőlük. -
#28 előttem szólókhoz... attól hogy egy film magyar még nem feltétlenül jó film
megnéztem, tényleg szar, a dramaturgot elbaxták, a forgatókönyv lapos és eseménytelen, a karakterek jók lennének de a párbeszédekkel és adagolásukkal nagy bajok vannak
meglátszik, hogy rohadt rövid idő alatt készült el -
ksgy #27 kit érdekel mijen poenok vannak benne? kit erdekel hanyan nezik meg? megvan belole a lovetta oszt csok. van sok eleg jo magyar film, ami nem csak a "pistike megy az uton es elesik" poenoktol hemzseg...csak ugye azt meg
1: nem nezne meg fele ennyi ember sem
2: az arnyalt poenokat meg jo ha az emberek 1%a ertene - ugy jonne ki a mozibol h szar volt, es a baratainak nem mondana el, hogy mennyen el es nezze meg, mig most 17-21 eves emberkek elmennek, megnezik, vihognak kicsit a poenokon, es kijonnek, hogy ez mijen qrvajo volt (mert nincs viszonyitasi alapja) es elmondja suliban, hogy ezt latni kell. -
Jack Bauer ahős #26 Én láttam, ez tényleg egy rakás szar. -
#25 (Rokonok egy K .. tudtommal) -
ZoliJ #24 A Kontroll nem éppen vígjátéknak készült. Ha jó, magyar vígjátékot akarsz az elmúlt pár hónapból, akkor Csak szex és más semmi -
Yurij #23 Az üvegtigris 2 szerintem borzalmasan gyenge volt,csak az elsö rész poénjait ismételgeték.A Kontroll,Argo,Szöke Kola,Rokkonok,nézhetetlenül unalmasak és még csak nem is röhögtünk rajta már amelyiken az lett volna a cél.ezt is meg nézem mert azért egy magyar filmnek mindig kell adni egy esélyt de nem igen várok tölle semmit.A Rokkonok az maga a borzalom utobbi idök leggggrosssszzzzabbbbb filmje,csak szigoruan nöknek férfi ember messzire kerülje el. -
#22 LOL :D
Azért ez sem volt rossz! :)) -
winnie #21 ??? hmm? nemtom, én asszem a 2x06-os részt láttam utoljára. ne lostot nézz szerintem, hanem monkot vagy cold case-t vagy scrubsot. azok jobbak. -
#20 Winnie te reklámozd a Lost-ot, mert nem írtad még le 1000x hogy töltse le mindenki, mert annyira jó sorozat -
qper #19 Majd ha évente két három minőségi filmet képesek lesznek legyártani, újból megírhatod hogy felfelé tart a magyar filmipar.
De amíg ontják egymás után a szemetet, és a legnagyobb magyar filmsikerek is nem kurvajó filmek, hanem "a többihez képest egész jó", addig ne beszéljünk felfelé ívelő magyar filmgyártásról. No és persze közönség film alatt ne csak vígjátékokat forgassanak. észre kellene venni hogy a mozik közönsége nem feltétlen IQ 60-as emberekből áll, akinek a szórakozás egyet jelent a hangos rötgyögéssel.
Szóval nem tart egy métert sem feljebb a magyar filmgyártás. okos producerek észrevették hogy hatalmas biznisz van a DVD-ben, ha ezt megfejelik egy mozibemutatóval is, akkor szépen keresnek. Npersze a forgatókönyv minősége senkit nem érdekel hiszen hála a hype-nak mindneki bemegy és megtekinti az adott alkotást. -
Skyline #18 Hesszold meg a Feketék fehéren-t:)
Na az vígjáték:) -
#17 ÉN szeretem a vigjátékokat , bár a mostanában kijött vigjátékok (külföldi/magyar) nem is méltóak arra hogy egyáltalán azt mondjuk rá vigjáték . Nekem pl a régi Csendőr sorozat a kedvenc vigjátékom -
aDannyBoy #16 Mivel 24 vagyok ezért talán egyértelmű... :) -
#15 legyen űrgammák nagyfilm -
norti #14 "de a poénok egy része a kicsit butább középkorúaknak szól, míg jut bőven a fiataloknak is. Aki meg kekeckedik, hogy hány poént ismert belőle, az megérdemli, nézzen drámákat."
Akkor te most melyikbe sorolnád magad? :D Mindenki azt néz amit akar, amit szeret, nem értem miért kéne a "kekeckedőknek" pont drámát nézni LOL Van aki nem szereti a vígjátékokat, talán épp azért mert minden 3-ban ugyanaz a poén köszön vissza.
-
aDannyBoy #13 Láttam én is, nekem az a véleményem, hogy nem akarok benne keresni semmit. Ugye sztori nulla, viszont a karakterek zseniálisak, a vizualitása kiváló ahhoz képest, hogy mennyi pénzből készült. Ötletes gegek vannak benne. Sajnos tényleg vannak szar poénok, de visítva röhögős is. Én úgy jöttem ki a moziból, hogy szívesen megnéztem volna még egyszer azonnal.
Nem akarok spoileres lenni, szóval nem konkretizálok, de a poénok egy része a kicsit butább középkorúaknak szól, míg jut bőven a fiataloknak is. Aki meg kekeckedik, hogy hány poént ismert belőle, az megérdemli, nézzen drámákat. -
#12 Nahátja. Egyébként sem vagyok nagy vígjáték rajongó, mármint szeretem őket, csak olyan sok a sz*r köztük, hogy hamar kiábrándul az ember. :)
Csinálnak a magyarok drámákat, meg hasonló filmeket is, csak azok annyira kis költségvetésűek (nincs bennük suzuki, meg Dél Hús Parizer), hogy a főszereplőn kívül az összes szinész kezdő, vagy az utcáról szedik össze őket, én nemtom, de valami iszonyatos amit produkálnak. :D Lásd Nagy Imréről szóló film.....főleg az unokái....az valami borzalmas jelenet volt. :D -
#11 Jaja, ennek örülök is, csak csinálhatnánk normális filmeket is. Bár ha jobban belegondolok nem vagynk roszabbak hoolywoodnál, ott is köbö 10 filmre jut 1 jó. :D
Egyébként én is nagy ellenszenvel tekintettem a filmre, valamiért rossz érzésem volt vele kapcsolatban....nem alaptalanúl. :D
Egyébként várom már a fúúújj SG, k*csög cikk író hozzászólásokat, még csak egy volt, ez idáig pozitív rekord. :D -
norti #10 Én is örülnék ennek a növekedésnek, ha nem kizárólag a komédia műfajra építenénk minden filmet... Hányok már a "viccesebbnél viccesebb" gagekkel teli magyar alkotásoktól. -
pumbaX #9 Gyerekek!! Inkább azt nézzétek hogy az utóbbi pár hónapban mennyi új filmet adtunk ki!! A magyar filmpiac keményen felfelé tart!!!!!!! -
norti #8 na vajon miért? :D -
winnie #7 é smég ők is csak 8-ra osztályozták, de ez mekkora lol:))
szerintem az év hozzászólása:)
-
#6 szeresem ezt!! az sg lejárat egy magyar filmet;) ez tetszik de tényleg:) -
Cat #5 7, azaz hét szavazatból :D
ebből egy volt a rendező, a többi meg a szereplők :Ð -
#4 [b]Imdb-n 10-ből 8 ennyit az SG-ről és a kritikáiról.. -
winnie #3 akkor nem jársz eleget moziba:) -
norti #2 Hát sztem meg ahogy több magyar film készül úgy lesznek egyre silányabbak... Kontroll óta nem láttam értelmes magyar filmet. -
#1 Nem tudom, valahogy alapjáraton nem volt szimpi a film, ezek után meg biztos hogy nem nézem meg egyhamar.
Egyébként a nagy számok törvénye miatt az is igaz, hogyha több magyar film lesz, akkor talán lesz már néhány jó is köztük :D