Expedition Trophy: Murmansk-Vladivostok
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Ha Bosszút akarsz,előbb készíts két koporsót!(007) A barát olyan ellenség aki még nem támadott meg!
\"Faterral és öcsémmel játszottunk az udvaron, amikor anya kikiabált, hogy ki fogjuk taposni a füvet. Apám visszaszólt, hogy srácokat nevelünk nem füvet.\"
a magyar Invictus fejlesztette, es szerintem idaig a legjobb terepjaros jatek.
a grafikaja mai szemmel biztos elavult de a fizika es a valtozatos jarmuvek(mezei jeep-tol a 8 tengelyu monstrumokig) zsenialisak.
elég érdekes😊
\"Faterral és öcsémmel játszottunk az udvaron, amikor anya kikiabált, hogy ki fogjuk taposni a füvet. Apám visszaszólt, hogy srácokat nevelünk nem füvet.\"
Ha Bosszút akarsz,előbb készíts két koporsót!(007) A barát olyan ellenség aki még nem támadott meg!
tuningolni is lehetett benne de már elég régi...
Kétféle ember van, aki hugyintás előtt mos kezet... és aki utána...Én elötte mosok kezet! Ne törődjetek semmivel, csak a töltényt adogassátok! m a n i a C
Amit meg idõben kiadtak(mert ilyen is volt)lásd Boiling Point az meg iszonyatos bughalmaz lett.
Bocs az OFF-ért.
ON
http://flickr.com/photos/zolika90/
Kétféle ember van, aki hugyintás előtt mos kezet... és aki utána...Én elötte mosok kezet! Ne törődjetek semmivel, csak a töltényt adogassátok! m a n i a C
Már nagyon váárom.
http://flickr.com/photos/zolika90/
Az intenzíven fekszem. Kérem, a sípszó előtt hagyjon üzenetet. Napról napra az újdonság varázsával ajándékoz meg az amnézia!
hivatalos honlap, meg lentebb a hírforrás megadva, mi kell még? 😊
..::::::.. A kétpúpos teve sokáig nem is vette észre, hogy két púpja van, mert az első eltakarta a hátsót.
A lakbér késik, a wécépapir is elfogyott, de a polc televan tápkieggel! Szaros seggel mész edzeni... Ez az áldozat...ez az Animal...Vállalod?
..::::::.. A kétpúpos teve sokáig nem is vette észre, hogy két púpja van, mert az első eltakarta a hátsót.
16 000 km ? Az jó lesz, már csak úgy végig autózni is 😄DDDD
Nem olvastam cikket de rögtön láttam a Crome motort😄DD
Az mondjuk sokkal szebb mint ezeken a képeken 😄DDD
Az ég kék, a fű zöld" a Fideszes főgecik gyermekeket erőszakolnak meg!
"Továbbá örömmel fordítom az orosz oldal lap alján található kis mondatrészt, "Выпуск игры запланирован на конец февраля 2006" miszerint a játék idén, február(!) végén érkezik. Szóval itt van az ajtó elõtt."
Mit mond a hülyegyerek az anyjának? apa.
Cuore Sportivo & Power of Dreams Yippie-Ki-Yay Mother F*****! PS3 ID: Janos1982 (US),Johnny1982 (UK),JohnnySmith82 (HUN)
A törés máig a legjobb a piacon....
Az ég kék, a fű zöld" a Fideszes főgecik gyermekeket erőszakolnak meg!
"Újabb fejlesztés tûnt fel a keleti horizonton. Az orosz Symphony Games fejlesztésére derült fény. A játék címe Экспедиция-Трофи: Мурманск-Владивосток, de inkább nevezzük Expedition Trophy: Murmansk-Vladivostok-nak. Típusát tekintve autós szimulátor lesz, és a címe sokmindent elárul. Egy hosszú versenynek lehetünk részesei, aminek Expedition Trophy lesz a neve. A verseny hossza több, mint 16.000 km és Oroszország (úttalan-)utain kell helyt állnunk. Az elsõ helyezett 10 kg tömör arany tulajdonosa lehet...." Játékok.hu