Expedition Trophy: Murmansk-Vladivostok

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Bercy
egész klassz a videó. csak jelenne már meg(lehetõleg angolul is).
Tomo15
A HSW-t nézzétek meg, mert kijött pár új kép és egy video.
Bercy
hmm, ha telleg februarban erkezik akkor ma vagy holnap kint kene hogy legyen.
leslieboy
Thx,jónak tûnik!Csak persze idõ,míg leszedem korlátozott nettel torrentrõl!😄

Ha Bosszút akarsz,előbb készíts két koporsót!(007) A barát olyan ellenség aki még nem támadott meg!

bld
na az is jó

\"Faterral és öcsémmel játszottunk az udvaron, amikor anya kikiabált, hogy ki fogjuk taposni a füvet. Apám visszaszólt, hogy srácokat nevelünk nem füvet.\"

Bercy
1nsane.
a magyar Invictus fejlesztette, es szerintem idaig a legjobb terepjaros jatek.
a grafikaja mai szemmel biztos elavult de a fizika es a valtozatos jarmuvek(mezei jeep-tol a 8 tengelyu monstrumokig) zsenialisak.
bld
hát meglátod😊
elég érdekes😊

\"Faterral és öcsémmel játszottunk az udvaron, amikor anya kikiabált, hogy ki fogjuk taposni a füvet. Apám visszaszólt, hogy srácokat nevelünk nem füvet.\"

leslieboy
thx utánnanézek! Ezek szerint tényleg jó, ha már jön egy klassz terepjárós game, mint ez! Remélem lesz olyan jó, mint a screamer 4x4! <#hawaii>

Ha Bosszút akarsz,előbb készíts két koporsót!(007) A barát olyan ellenség aki még nem támadott meg!

bld
volt még egy 4x4 evolution vagy vmi ilyesmi
tuningolni is lehetett benne de már elég régi...

leslieboy
Nem vág ide a kérdésem, csak annyiban, hogy terepjáró😄..Szóval tud valaki egy jó terepjárós gamet a screamer 4x4en kívül?Vagy csak az az egy van???:S

zolo
Akkor sorry hogy hülyeséget mondtam.<#worship>

http://flickr.com/photos/zolika90/

Szabi84
A Heroest az orosz Nival cég fejleszti az Ubi meg pénzeli! A többi mondanivalóddal egyetértek! Ez a játék pedig nagyon hangulatosnak igérkezik!

Kétféle ember van, aki hugyintás előtt mos kezet... és aki utána...Én elötte mosok kezet! Ne törődjetek semmivel, csak a töltényt adogassátok! m a n i a C

zolo
Lehet el vagy tévedve mert a Heroes-t az ubi(francia) csinálja.Viszont ezeken kívûl még van rengeteg ki nem adott játék.
Amit meg idõben kiadtak(mert ilyen is volt)lásd Boiling Point az meg iszonyatos bughalmaz lett.
Bocs az OFF-ért.
ON

Szabi84
Stalker, Heroes 5, Rig n roll, meg ez is! Mindegyik kurvajó de még egyik sem jött ki!

Kétféle ember van, aki hugyintás előtt mos kezet... és aki utána...Én elötte mosok kezet! Ne törődjetek semmivel, csak a töltényt adogassátok! m a n i a C

zolo
Jónak ígérkezik a játék.Arról van infó hogy angolul is kijön??
Már nagyon váárom.

Glpetyus
Fú de király,nagyon várom.
Videó is fasza.

DEXTER92
Orosz fejlesztés.. hmm.. a 18 WoS sorozaton kívül nem is nagyon ismerek mást

Az intenzíven fekszem. Kérem, a sípszó előtt hagyjon üzenetet. Napról napra az újdonság varázsával ajándékoz meg az amnézia!

M@TriX
be creative 😊
hivatalos honlap, meg lentebb a hírforrás megadva, mi kell még? 😊

..::::::.. A kétpúpos teve sokáig nem is vette észre, hogy két púpja van, mert az első eltakarta a hátsót.

Shodan
Hol?

A lakbér késik, a wécépapir is elfogyott, de a polc televan tápkieggel! Szaros seggel mész edzeni... Ez az áldozat...ez az Animal...Vállalod?

Tomo15
A video alapján elég jó lesz!
M@TriX
hát ja, bár az elsõ kép azért fincsi, jah, ha elfelejtettem volna, a videót ne felejtsétek el megnézni, az is van 😉

..::::::.. A kétpúpos teve sokáig nem is vette észre, hogy két púpja van, mert az első eltakarta a hátsót.

lac coo
😄DDD

16 000 km ? Az jó lesz, már csak úgy végig autózni is 😄DDDD
Nem olvastam cikket de rögtön láttam a Crome motort😄DD
Az mondjuk sokkal szebb mint ezeken a képeken 😄DDD

Az ég kék, a fű zöld" a Fideszes főgecik gyermekeket erőszakolnak meg!

M@TriX
jah a lényeget nem idéztem 😊
"Továbbá örömmel fordítom az orosz oldal lap alján található kis mondatrészt, "Выпуск игры запланирован на конец февраля 2006" miszerint a játék idén, február(!) végén érkezik. Szóval itt van az ajtó elõtt."

M@TriX
"Ott van a lengyel Techland neve, akik ügye az Xpand Rally-t is gyártották. A játék infó között nincs benne, de valószínû a grafikai motort liszenszelték a srácoktól, vagy részt engedtek a fejlesztésbe."

Truck Driver001
az oroszok megint alkotak,ezis elég fasza gémnek tûnik,csak nehogy az legyen mint a Rig'n'Roll-nál wagy az LRC-nél,hogy 2év mulva jácchatunk vele😄

Mit mond a hülyegyerek az anyjának? apa.

JohnnySmith
" Az elsõ helyezett 10 kg tömör arany tulajdonosa lehet" ????? Micsi? 😄

Cuore Sportivo & Power of Dreams Yippie-Ki-Yay Mother F*****! PS3 ID: Janos1982 (US),Johnny1982 (UK),JohnnySmith82 (HUN)

lac coo
Ez szerintem Crome motor , ami elég szép mint láttuk XPand Rally-ban !!!
A törés máig a legjobb a piacon....

Az ég kék, a fű zöld" a Fideszes főgecik gyermekeket erőszakolnak meg!

M@TriX
hmmm, már februárban érkezik a semmibõl elõkerült orosz fejlesztés... nem is olyan rossz...

"Újabb fejlesztés tûnt fel a keleti horizonton. Az orosz Symphony Games fejlesztésére derült fény. A játék címe Экспедиция-Трофи: Мурманск-Владивосток, de inkább nevezzük Expedition Trophy: Murmansk-Vladivostok-nak. Típusát tekintve autós szimulátor lesz, és a címe sokmindent elárul. Egy hosszú versenynek lehetünk részesei, aminek Expedition Trophy lesz a neve. A verseny hossza több, mint 16.000 km és Oroszország (úttalan-)utain kell helyt állnunk. Az elsõ helyezett 10 kg tömör arany tulajdonosa lehet...." Játékok.hu

M@TriX