Új DVD-k már 2990 forintért
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Hova tûnt a régi dvd-s topic,ahova mindig be voltak írva egyes boltok akciói?
Az Elit Alakulat díszdoboz melyik áruházban kapható?(interneten raktáron nincs seholsem és Karácsonyra kellene)
Az Elit Alakulat díszdoboz melyik áruházban kapható?(interneten raktáron nincs seholsem és Karácsonyra kellene)
2010 VB és klubtermékek: http://kep.tar.hu/lonsdaleshop/50636453#2
Danecay: Szívembõl szóltál!
Cikkhez:
Warner a jelentõs árcsökkentéssel szeretné a fapadosnak is nevezhetõ, 990 forintos dömping DVD-ket és illegális másolatokat háttérbe szorítani.
A 990-es kategóriában nagyon ütõs címek vannak, tehet egy szívességet a Warner ha ez zavarja.
Soroljam a baromira nem fapados címeket:
Kill Bill 1 és 2
Órák
Tehetséges MR. Ripley
Chihiro Szellemországban
Vidocq
Farkasok szövetsége
13. harcos
Sikoly 1.
Baraka a világok arca
Fahrenheit 9/11
Kóla, puska, sültkrumpli
Jackie Brown
!!!UNDERWORLD 2 DVD-s!!!
!Ötödik elem!
!!!Schindler Listája 2 DVD-s!!!
Interjú a vámpírral (feliratos)
New Yor bandái
Született Gyilkosok
Jelek
POLIP sorozat/db
Cápa 1.
Szarvasvadász
Maléna
A lé meg a lola
Moby Dick
Texasi Láncfûrészes (2DVD ezt csak ezért említem mert 2DVD-s kiadványért nagyon jó ár és a film annyira azért nem rossz)
Egy kosaras naplója
Hegylakó 2.,3.,4.
!!!Amelie!!!
HULK 2 DVD
Kapj el ha tudsz 2 DVD
!!!Donnie Darko!!!
stb. stb. stb.
Errõl ennyit, hogy mi a fapados. A minõséggel EGYÁLTALÁN semmi baj nem volt a 90%-ban az itt felsorolt mind AC3 hang.
Cikkhez:
Warner a jelentõs árcsökkentéssel szeretné a fapadosnak is nevezhetõ, 990 forintos dömping DVD-ket és illegális másolatokat háttérbe szorítani.
A 990-es kategóriában nagyon ütõs címek vannak, tehet egy szívességet a Warner ha ez zavarja.
Soroljam a baromira nem fapados címeket:
Kill Bill 1 és 2
Órák
Tehetséges MR. Ripley
Chihiro Szellemországban
Vidocq
Farkasok szövetsége
13. harcos
Sikoly 1.
Baraka a világok arca
Fahrenheit 9/11
Kóla, puska, sültkrumpli
Jackie Brown
!!!UNDERWORLD 2 DVD-s!!!
!Ötödik elem!
!!!Schindler Listája 2 DVD-s!!!
Interjú a vámpírral (feliratos)
New Yor bandái
Született Gyilkosok
Jelek
POLIP sorozat/db
Cápa 1.
Szarvasvadász
Maléna
A lé meg a lola
Moby Dick
Texasi Láncfûrészes (2DVD ezt csak ezért említem mert 2DVD-s kiadványért nagyon jó ár és a film annyira azért nem rossz)
Egy kosaras naplója
Hegylakó 2.,3.,4.
!!!Amelie!!!
HULK 2 DVD
Kapj el ha tudsz 2 DVD
!!!Donnie Darko!!!
stb. stb. stb.
Errõl ennyit, hogy mi a fapados. A minõséggel EGYÁLTALÁN semmi baj nem volt a 90%-ban az itt felsorolt mind AC3 hang.
Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.
ja, a vcd minõségûekre, és az eleve 990 forintos béfilmekre, nem pedig azokta, amik idõvel leértékelõdtek.
majd kiderül, hogy mennyire lesz sikeres a dolog. ha arányaiban el tudnak annyival több lemezt adni, akkor mindenki jól jár.
persze a hardcore warezelõnek még a 990 is sok.
majd kiderül, hogy mennyire lesz sikeres a dolog. ha arányaiban el tudnak annyival több lemezt adni, akkor mindenki jól jár.
persze a hardcore warezelõnek még a 990 is sok.
szerintem a dömping DVD-nél olyanokra gondoltak mint a bud spencer terence hill meg a sok régi film amiket pl az rtl klub adott ki <#ravasz1>#ravasz1>
schrank[HUN] \"kiakirály\" \"jobb ha az okos hülyéskedik mint ha a ....\"
Én csak egyet nem értek!
"990 forintos "dömping" DVD-k terjedtek rohamosan, ezek forrása azonban kétséges, és minõségük is hagy kívánnivalót maga után"
viszont ha egy film már 2990 Ft - 3990 Ft akkor az biztosan csúcs minõséget képviselnek.
Es akkor egy 2990 Ft - 3990 Ft film mennyivel rosszabb minõségû mint pl egy 5000 Ft - 7000 Ft értékû film?
Nekem is van 990 Ft-os filmem és nem látom rosszabbnak mint egy drágább filmet. Persze még nem kockáztam ki és nem hívtam audiofil arcot aki esetleg hallja a különbséget.
Ja és a "felmérések szerint" milyen cuccon rosszabb a 990 Ft-os film.
Nem sok embernek van otthon high-end házimozi készüléke.
Tegyükfel azonban hogy tényleg gyengébb a minõség egy olcsó film esetében, akkor is jobb mint egy letöltött film agyontömörített verziója...nem????
"990 forintos "dömping" DVD-k terjedtek rohamosan, ezek forrása azonban kétséges, és minõségük is hagy kívánnivalót maga után"
viszont ha egy film már 2990 Ft - 3990 Ft akkor az biztosan csúcs minõséget képviselnek.
Es akkor egy 2990 Ft - 3990 Ft film mennyivel rosszabb minõségû mint pl egy 5000 Ft - 7000 Ft értékû film?
Nekem is van 990 Ft-os filmem és nem látom rosszabbnak mint egy drágább filmet. Persze még nem kockáztam ki és nem hívtam audiofil arcot aki esetleg hallja a különbséget.
Ja és a "felmérések szerint" milyen cuccon rosszabb a 990 Ft-os film.
Nem sok embernek van otthon high-end házimozi készüléke.
Tegyükfel azonban hogy tényleg gyengébb a minõség egy olcsó film esetében, akkor is jobb mint egy letöltött film agyontömörített verziója...nem????
Becsülendõ lépés. Amióta 1000-3500 kategóriában jó filmeket lehet kapni, nekem is gyûlnek az eredeti filmek... (3 hónap alatt 17db...)
Javaslom e lépést az összes kiadónak.
Javaslom e lépést az összes kiadónak.