Battlefield 2142
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Nézzd csak a #1578 postot! 😊
GIGABYTE GA-890 AMD Phenom II 945 KINGSTON 4096Mb DDR3 1333Mhz SAPPHIRE HD5850 1GB GDDR5 SAMSUNG 1TB THERMALTAKE V3 Black Edition CHIEFTEC CTG-500-80P 500W Windows 7 Home 64bit
Though the demo isn't too far off, the exact date of October 4th is incorrectOctober 4th is incorrect. We do not know when for sure the demo will be out, but due to the release date of the full game, one can only assume it will release rather soon. We'll keep you posted.
de ne így legyen
egyébként innen van:
http://www.totalbattlefield2142.com/2142/
Az élet egy kurva nehéz játék...nem lehet benne sehol menteni!
GIGABYTE GA-890 AMD Phenom II 945 KINGSTON 4096Mb DDR3 1333Mhz SAPPHIRE HD5850 1GB GDDR5 SAMSUNG 1TB THERMALTAKE V3 Black Edition CHIEFTEC CTG-500-80P 500W Windows 7 Home 64bit
Egyébként meg 3 nap mulva DEMO lesz...
Mert kb 2honapja azt irták a bf2142.com oldalon hogy a játék megjelenése elött 10 nappal kiadják a DEMOt...
schrank[HUN] \"kiakirály\" \"jobb ha az okos hülyéskedik mint ha a ....\"
Steam: zs0lt1 - Discord: deadecho_
Update: Though the demo isn't too far off, the exact date of October 4th is incorrect. We do not know when for sure the demo will be out, but due to the release date of the full game, one can only assume it will release rather soon. We'll keep you posted.
\"One Group. One Spirit.\" Steam: kBagyula BF2: RogerNyul; BF2142: RogerNyul; CoDWaW: RogerNyul; MW2: RogerNyul; BFBC2: RogerNyul; WoT: RogerNyul
<#hehe>#hehe>schrank[HUN] \"kiakirály\" \"jobb ha az okos hülyéskedik mint ha a ....\"
Viszont azt nemértem, hogy miért kellett most beszólnod!?
ez olyan mit hogy az udvarban megtanulsz autót vezetni aztán nagyképûen felhajtasz a legközelebbi autópályára ahol 2 percen belül szörnyet halsz <#hehe>#hehe>
Ha kiadták a demót, lenne valaki olyan kedves, hogy ad nekem egy közvetlen letöltési linket?
Tudom, hogy megtudnám keresni, viszont otthon nincs 2 hónapja netem, és a cégnél nagyon korlátozott a netezésem, és akit meg megkértem, hogy töltse le, annyira gyökér, hogy minden alkalommal olyan linket kell adnom neki, amire rákattint, és már a letöltés jön be😞
Tehát mégegyszer, nem lusta vagyok, hanem nemtudom megnyitni azokat az oldalakat, melyek game, játék, és hasonló szavakat tartalmaznak!
Elöreis köszönöm!
Üdv:
Gy.
Ez a demo viszont már jöhetne!
Ha én nem alszom, õkse tegyék, hanem tolják a demot a képembe😊
az a 24óra a kolektor edisönel kapcsolatos,h azt csak az EA dánloderõl lehet csak megszerezni és ahoz jár mindenféle plusz cucc és 24 órás elõny jár a demó hozzáférhetõség kapcsán.ennyi
24 ÓRÁS SERVER FILE <#banplz>#banplz>
Csak emlékeztetõül szeretném felhívni a figyelmeteket, hogy ezen a héten, egészen pontosan október negyedikén, tehát két nap múlva fog megjelenni a Battlefield 2142 demó változata. Az Electronic Arts szerencsére tudja tartani a hivatalos megjelenési dátumot is, ez pedig azt jelenti, hogy még e hónapban megérkezik a teljes verzió is!
Ezek szerint a holnapi demo nem 24 órás változat.Van isten<#pias>#pias>