Battlefield 2142

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

akkor lehet hogy el se kéne kezdenem a játékot?😄 igaz bf2ben pro vagyok, de ez egy kicsit más 😄

kBagyula
Igen. Mostanában meglepõdve tapasztalom, hogy mennyi a skilles gémer mindenfelé, kitermelte magának ez a játék is az elitet már.
Egy kezdõ BF2142 játékosnak elég rossz élményeket tudnak szerezni a "pro gémerek". Nem csoda, hogy abba hagyják elég sokan.

\"One Group. One Spirit.\" Steam: kBagyula BF2: RogerNyul; BF2142: RogerNyul; CoDWaW: RogerNyul; MW2: RogerNyul; BFBC2: RogerNyul; WoT: RogerNyul

pIIrash
Sajnos ez valszeg az a szitu, amikor feljön valaki aki még csak nemrég vette meg a gfammát vagy tom is én valami hasonló. És szegény abba is hagyja két óra után, mert a "Pro"-k agyonkéselik, agyonbombázzák, agyonrobbantják ...

Nem én tehetek róla, hogy jól lövök. C2D E8400, ASUS 4870, Geil Evo One 4GB

Alien69
De, az tuti, hogy hasonló esetek mindig elõfordultak! <#alien><#worship>

kolbi870315
<#nyes><#worship><#taps><#integet2>

BF2142:kolbi, kolbi01

Higany
És abban be lehet tenni botokat mindkét oldalra?
Köszi!

pIIrash
Ja. Ezt hívják Co-operative módnak. Valahol a játék indításakot be lehet állítani.

Higany
Sziasztok! Azt szeretném kérdezni, hogy lehet-e botokat betenni multiba? Csak mert az egyik haverral összekötöttük a gépeinket, de kevesen vegyunk egy pályára. Elõre is nagyon köszönöm a segítséget! Csákó!

papo21
tegnap elött volt még egy srác akit nagyon megsajnáltam csapattársammal repültünk elég jo kör volt szegény gyereknek 3/25 volt kb a k/d ja de eböll mi szedtük le legalább 20szor végén má hagytam inkább pedik csak jött csak jött csak jött!!

pTD-hU ptdclan.hu

papo21
nem suez volt és velem volt az ominozus eset

pTD-hU ptdclan.hu

kolbi870315
ha jól emlékszem verdunon történt.<#nevetes1>

Alien69
Ez jó módszer lehet. 😄 De, akkor már én is hozzá tennék egy "kicsit", ha megengeded!<#alien2> A javításnak is van egy egyszerû trükkje. A lényeg, hogy amikor piros (tehát ki van lõve), elkezded feljavítani, de ahogy bezõdül, NEM javítod tovább! Max annyit még, hogy ne füstöljön, ha beszálsz. Ugyanis, ahogy bezöldül, megkapod a pontot, de utánna már SEMMIT! Ergo, nem oszt, nem szoroz, hogy még ha fullra feljavitod. Sõt, ugye, könyebben szétlövik, és újból kapsz pontokat (persze, ha éppen nem lövik már, akkor azért érdemes esettleg feljavítani)! <#hehe>
Amúgy, azt szoktam játszani, két repkedés között, hogy az egyik ágyút eleve ráirányitom a földi légvédelmire. Aztán, a bezöldülés után már szedem is ki a lövöldözõs emberkéket. <#vigyor1> Lehet, szenyóság. de ugye, ez van. NEM kötelezõ hülyének lenni, de van, aki pl annak ellenére, hogy egy titános gammánál SOK lehetõség van, vannak akik erõltetik a baromságot. Multkor Papó-val (már ha jól emléxem, Õ volt akkor velem, de lehet, hogy Kolbi) volt egy olyan szitu, hogy az Í dióda csávóka kijött csapatszállitóval (néha gunshippel is) a titánrúl, és ment (volna) a Mi titánunk alatt lévõ légvédelmibe (ráadásul, már az a titán beljebb volt mozgattva), lövöldözni a titán popsiját (gondolom, mert guy a srác, enyhén meleg). <#law> Ha nem szedtük le ketten összessen vagy 15x, akkor egyszer se!
És csak jött, jött jött. <#fejvakaras><#confused><#alien>

pIIrash
Ropant egyszerû. Én úgy csináltam >80 csp pontot, hogy bementem egy Titánra asszem 24 v. 32-es. Sidi PP. A lényeg jelentkezz az elejéb Commandernek. Irányisd középre a Titánt a 2-es siló fölé. Majd rögtön mondj is le és várj. Ha szerencséd van, akkor nem túl izgõ mozgó csapattársakba botlasz, akik megtöltik a titán ágyúkat ... amiket valaki biztosan elkezd majd írtani, mivel a 2-es seiló felett 4 ágyúból is írhatóak az ellen titán ágyúi. Te pedig nem csinálsz mást, mint Engineerrel javítasz.

Twetr0x
Mediiic!

HOLY SHIT I ACTUALLY DID SOMETHING Twetr0x

PartyService
Ha nem akarod favágó módon megszerezni menjél 16os szerverre pl camp. Kevesen vannak ezért nagyon sokáig tart 1 kör. 55 pontot kényelmesen meg lehet szerezni...
De kollégákra is hallgathatsz 😄

ps

Clark addict

papo21
64 es persze!!!

pTD-hU ptdclan.hu

PartyService
favágó

Clark addict

kolbi870315
berlin/APC drive

...jó kis zsíros ribbonra hajtok (2000 pont<#vigyor2>), adjatok tanácsot hogyan lehet elérni 55 capatmunka pontot, mert idáig a közelébe sem jutottam. Nektek hogyan sikerült?[<#kerdes><#shakehead><#wave>]
kBagyula
...annak már vége van. Volt olyan tavaly õsszel a megjelenés elõtt... Nekem is van piros 2 a nevem elõtt... 😉

\"One Group. One Spirit.\" Steam: kBagyula BF2: RogerNyul; BF2142: RogerNyul; CoDWaW: RogerNyul; MW2: RogerNyul; BFBC2: RogerNyul; WoT: RogerNyul

Twetr0x
Nyeeem<#idiota>

Enosh Chan
Cajáász <#duhos2>

...for eg. u say \"n00bx0rz3rz0r jajajjajajjajajaajjajajajjja\" after u shot 20 arrow into an AFK player... DividedByZero LvL3x Rouge [SH][L2] *818*GyaMoltalan [BF2142]

Twetr0x
Battlefield 2142 Veterán program -> A BF2-s katonádat átviheted 2142-be és soksok ponttal indulsz.

zsuskoo
hali ! ha jó tudom akinek a neve elõtt ilyen jel van, azt csak jó rálátással, ill. pontos, lehetõleg fejlövéssel ingereld vagy messzirõ kötöszköggyé mer nehezebben vágható haza mint a pórnép !<#violent> Hogy miért kapja aztat nem tom talán valaki okosabb????

Hello!Valaki elmondaná mik a battlefield 2-s jelek a nevek elõtt mer fingom sincs.
Gondoljatok bele, ha ellopod az ellenféltõl a gunshipjeit akkor már NÉGY gunshiped lesz. Egyébként ha két gunship lesz egyoldalon, nem biztos hogy mind a kettõben Alien fog ülni egyszerre...

Alien már csak ilyen over 8000 gunship kills powa <#eljen><#eplus2>
zee21
lol ne legyen már 2 gunship akkor tuti nem megyek alienes szerverre😄

www.818clan.eu

Enosh Chan
Cseles/gonosz 😄

...for eg. u say \"n00bx0rz3rz0r jajajjajajjajajaajjajajajjja\" after u shot 20 arrow into an AFK player... DividedByZero LvL3x Rouge [SH][L2] *818*GyaMoltalan [BF2142]

Alien69
Ez még a jobbik eset, elhiheted! <#ravasz1> Többször hangoztattam, hogy a játékban gondolkodni kell. Na, a gunshipp kifelyezetten dupla fejtörést okoz. Egyik alkalommal, klánszerveren mindig csak a gunner helyére tudtam beugrani. A nagytudásu beállt egy siló fölé, relative jó magasra, és arra várt, hogy onnan szedjem ki a gyalogbékákat, miközben "társai" tankal, meg gyalog behúzzák. Mondanom se kell, hogy rendszeressen jött az ellen gunshipje, és nyekkentünk meg. Aztán, egyszer sikerült "megkérni", hogy száljon le, és helycsere lett volna. Csakhogy, ahogy kiszált, átváltottam a pilóta helyére, és úgy otthagytam, hogy csak na. <#zavart1> Mondom, az ilyen degeljen meg.
De, nem 1x van, hogy átálok a másik oldalra, hogy tudjak helizni, és, hogy az idióta ellen helist le tudjam szedni, mert a másik fajta, aki csak megy, mert nem tudja, hogy lehet "megálni", lebegni, stb...
EZ van. <#alien>

Denes888
Legalább fele annyi idõt kell várni a gunship-re.

BFBC2 Nick: Dervis X360 Gamertag:Denes888

kBagyula
Bosszantó mi? Gunship számát duplázzák a TANK meg marad a régi 😄DD

PartyService
Bosszantó mi? Gunship számát duplázzák a SAAW meg marad a régi 😄

Clark addict

pIIrash
Nem. A legjobb, amikor gunner voltam egy gyerek mellett és a semmi közepén (Shuiba) megláttuk a Gunshippet a földön. Látni lehetett, hogy nincs benne senki. Mondom neki folyamatosan hogy Negative ki is ugrottam a gépbõl Megyek oda erre kilövi rakétákkal. Aha .. mondom "Thanks". Ja és hadd tegyem hozzá, hogy aztán otthagyott a puszta közepén. Vagy 3 percig mentem mire eljutottam a silóhoz.

tojas1
Ádámkám!!
Esetleg magyarul,ha kérhetlek??
Nem mindenki olyan mûvelt,mint TE!!!<#duhos2><#nyes>

Az élet kevés ahhoz,hogy kiizzadjuk magunkból azt a rabszolgát amivé az iskola tett!!

kBagyula
😄DDDDDDDDD Megint elemedben vagy!

Alien69
Mé, eddig is lehetett! Nem kellet más hozzá, csak egy idióta gyökér, aki taxinak használja, és idióta gyökér módján lerakja az ellen titánján, kiszáll (idiotagyökérmódon), és elmegy. Ilyenkor a leleményes ellenfél egyszerûen elszedheti. <#falbav> Egy <#kocsog><#lama> miatt. <#wilting>

H2
LOL! Igen - igen, mi! <HUN_ZOLI> <#eljen>

hTW|&#174;

pIIrash
- Lehet egyszerre 2 gunship egy csapatnak!!!
Hurrá!! <#szomoru1>

Further adjustment to Squad Leader drones to prevent them accidentally killing the Squad Leader when deployed
Remélem ezt a videó miatt javították ki mit küldtem nekik. És akkor már boldog vagyok ! 😛

Megtaláltam a Lords of Battlefield klán honlapját, rajta Gabrossal, HUN_Zolival és Spytime-mal. Ezek ti vagytok (voltatok)? Megnéztem tagfelvétel fórumot is - tréfás...

Battlefield 2142 Update 1.4 Beta 2

This beta includes the new Highway Tampa map brought to you by Intel in cooperation with DICE. This beta will be run for a shorter period of time, ending Monday October 8th. We will then work towards the final non-beta release. The full list of changes is as follow.

FEATURES

- Added a new map, Highway Tampa.

- Added an autosave to kit customisations. After you customise a kit and spawn in with that kit, the customisation will be automatically saved until you change it and spawn in again. Note that you must spawn in with a particular kit for it to be saved.
- Titans will now spawn up to two gunships per side
- Squad Leaders no longer have to resupply to re-equip destroyed drones

FIXES

- Exploit Fix: hardcoded the time limits of Orbital and EMP strikes.
- RDX Shotgun now detonates RDX, Motion Mines, AP Mines with minimum of 2 rounds.
- Ported EU Assault Rifle changes to the Best Buy unlock as well.
- Fixed LMG Left/Right Recoil
- Revised EU Assault Rifle Recoil
- Increased Clark rate of fire to match Herzog
- Fixed PAC shotgun attachment recoil to match other Herzogs
- Further adjustment to Squad Leader drones to prevent them accidentally killing the Squad Leader when deployed
- Further fix to prevent "pod surfing". Note that some pod movement will still be possible and is an intended gameplay mechanic to allow the player to have some small choice of landing site and to access rooftops
- Smoke from the CM3-N Radar Grenade deploys more quickly. The Radar range has been slightly increased and endures for the duration of the smoke effect.
- The CM3-N Radar Grenade may now be resupplied.
- The screening effectiveness of all smoke grenades has been significantly improved.
- Adjusted Talon heat source position to improve Gunship missile balance.
- Beta Feedback: Fixed the placement of an AA gun on Highway Tampa
- Beta Feedback: Improved the visuals of the swimming pool on Highway Tampa

Note that if you are running the first beta you should remove that Battlefield 2142 install support.ea.com before proceeding with this second beta update.

Twetr0x
Battlefield 2142 patch1.4 Beta2

Október 8.-ig lehet tesztelni, utána tovább dolgoznak a végleges verzión.
Egyik (leg)fõbb változtatás:
- Lehet egyszerre 2 gunship egy csapatnak!!!

ja, igaz
pityu1973
Nem ez tökéletes példája annok hogy nem tudod hogy találtak el mikor nem látnak rád, holott egy vagy két másodpercel ezelõtt kaptad a fejlõvést amit ha jól megnézel a célkereszt közelében sem volt <#kerdes><#confused><#wilting>

Aki ismer az tudja milyen vagyok :-P BF2142:pityu73(HUN) *** Clan:[PTD_HU] *** Web:www.ptdclan.extra.hu*** Xfire:pityu73 A köcsög RDX-s már megint itt van!

...arra érted, hogy a you killed felírat után újra felbukkan a delikvens vagy az egy másik katona volt?
...bemelegítésnek nyomtam egy kis titánt Sidin, ott két esetben is elõfordult, hogy tök fekete volt a titán vagy a felsõ fedélzetrõl az aknán leugorva felül még OK de lent csont sötét (...várni mikor kap el valaki<#ijedt>)ez szintén lehet a lag eredménye? hogyan tudnék ezen javítani?
pIIrash
Dehogy oltalak! Egyébként sajna már letöröltem a videót amit csináltam. ott rögtön az elsõ jelenetnél láthattad volna, hogy lehet úgy lekéselni valakit, hogy közben (beléd)lövi a fél tárat Lambertbõl.
De a késõ hitboxra tökéletes példa egy másik vidijó, amit csináltam: ezen nagyon látszik: shot

kBagyula
Nem függ elméletileg. A BF motor (hibás) netkódja miatt van. Csúszik a hitbox a modellhez képest. Magasabb válaszidõ a kliens felõl a szervert állandó korrigálásra kényszeríti, így fordul elõ, hogy "csúszik" a láthatatlan box a modellhez képest, ha ez meghalad egy bizonyos értéket akkor elõfordul a lag ami érezhetõ, látható is.

zsuskoo
még mielõtt leoltanál ( pIIrash ) nem bántásiból kérdeztem !

zsuskoo
hali sorstárs! a 9556 hozzászólást kuksizd +. nem tsak te kapsz rohamot olykor<#zavart1><#nevetes2> 1épként a késsel nehez bánni ha nem a kellõ távból nyesegecc akkó fujhatod se túl közel se túl távol, de errõ a mestert <#worship>kérdezzük pIIrash kollégát! Na hajjuk !<#taps><#taps><#taps>