Battlefield 2142

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Bakker, kereshetem elõ a lemezt...

AMD PII X4 965BE @3.6GHz, 8GB 1600Mhz RAM, ATI HD5850, 64GB SSD,3TB HDD, Win7/64 BF1942,DC,BF2,BF2142,BFBC2,BF3 veterán http://hardverapro.hu/apro/dell_szerver_nagykeraron/hsz_1-50.html

Már csak egy no cd fog kelleni a teljes örömhöz.. 😊

Köszönöm!!!!!!!!!!!! 😊

Msi p43 neo-f,q8400,8gbram,gtx460 1gb

H2
LINK

thx PTD

hTW|®

Hol a manoba lehet gyorsan letölteni?? Nemigazodok ki ezen az uj ea letöltövackon... 😞

Msi p43 neo-f,q8400,8gbram,gtx460 1gb

Right-o.

liquivent
Azért van ez beállítva most, mert hidd el, senki sem lesz kiváncsi a régi pályákra, egy hét, elmúlik a varázsa és akkor ismét körforgásban fog menni a többi pálya is...

[PTD_HU] liquivent --ZBoard.2142.Battlefield.Edition--G5Mouse.2142.Battlefield.Edition--2,93Ghz C2D--8GBRAM--GF9800GT-- --I\'m a GoD.......I\'m a FaceleSS WarrioR-- [http://ptdclan.hu/]

Nem akarom elõlrõl kezdeni a "Melyik pályán jáccunk?" vitát, de azért egy-egy Suez is beférhetne, mert ez a Tampa pálya annyira nem jó sztem, hogy állandóan ezen jáccunk.

zee21
akkor kabbe

www.818clan.eu

a hivatalos peccsekre kis csúszással átáll minden ranked szarver, szal teccik vagy sem kénytelen leszel szedni, akármilyen bugos is😊

liquivent
A szerverünk HIGHWAY TAMPA ONLY módban üzemel, hogy mindenki kiélvezhesse az új pályát és megtanulja.
A felállás: 2x Titán pálya, aztán 2x Assault Lines 32, aztán 2x Assault Lines 64. gyertek játszani!!!!

[PTD_HU] liquivent --ZBoard.2142.Battlefield.Edition--G5Mouse.2142.Battlefield.Edition--2,93Ghz C2D--8GBRAM--GF9800GT-- --I\'m a GoD.......I\'m a FaceleSS WarrioR-- [http://ptdclan.hu/]

Papo azt írta az EA, hogy aki az 1.40 final BETA patch-et már feltelepítette, annak nem kell semmit tennie, mert a final BETA patch és a final patch ugyanaz. Ergó, ne töltsd le. Azt viszont nem tudom, hogy a szerverünkre automatikusan feltelepítik-e. Sándor?

papo21
maa szeddjük is

pTD-hU ptdclan.hu

zee21
éljen!!! nah valaki akko klánbol megnézi(nemén) milyen bugos hugyszar lett ez a patch megint és eldöntjük átállunk-e rá <#hehe><#hehe><#zavart1>

www.818clan.eu

Luca széke elkészült:

Update 1.40 with Highway Tampa Released

Following a comprehensive development and beta testing phase, the final version of Battlefield 2142 Update 1.40 is now ready for downloading and installing. This update includes the final version of Highway Tampa for Battlefield 2142, the new tank-fest map developed in co-operation with our partner Intel. You can grab the update from the following locations:nbsp;

Multiplay
i3D
Hypernia

We also have some fairly unique good news for people who already have the Final Beta Candidate installed - you don't have to do anything. The Final Beta Candidate public test was such a success that, following compatability testing, we're using the exact same version in this final release. The 1.40 Final Candidate Beta and 1.40 Final Update are fully compatible, you can consider them one and the same and use either on Battlefield 2142 1.4 servers.

Thanks to everyone who participated in the public betas and provided feedback, we truly appreciate your input and patience while work progressed on this update.

Here is a full list of the fixes and changes included in this update:

=================
XIII. UPDATE 1.40
=================

FEATURES

- Added a new map - Highway Tampa.
- Added an autosave to kit customisations. After you customise a kit and spawn in with that kit, the customisation will be automatically saved until you change it and spawn in again. Note that you must spawn in with a particular kit for it to be saved.
- Titans will now spawn up to two gunships per side
- Squad Leaders no longer have to resupply to re-equip destroyed drones

CHANGES

- Exploit Fix: hardcoded the time limits of Orbital and EMP strikes.
- RDX Shotgun now detonates RDX, Motion Mines, AP Mines with minimum of 2 rounds.
- Ported EU Assault Rifle changes to the Best Buy unlock as well.
- Fixed LMG Left/Right Recoil
- Revised EU Assault Rifle Recoil
- Increased Clark rate of fire to match Herzog
- Fixed PAC shotgun attachment recoil to match other Herzogs
- Further adjustment to Squad Leader drones to prevent them accidentally killing the Squad Leader when deployed
- Further fix to prevent "pod surfing". Note that some pod movement will still be possible and is an intended gameplay mechanic to allow the player to have some small choice of landing site and to access rooftops
- Smoke from the CM3-N Radar Grenade deploys more quickly. The Radar range has been slightly increased and endures for the duration of the smoke effect.
- The CM3-N Radar Grenade may now be resupplied.
- The screening effectiveness of all smoke grenades has been significantly improved.
- Adjusted Talon heat source position to improve Gunship missile balance.
- Beta Feedback: Fixed the placement of an AA gun on Highway Tampa
- Beta Feedback: Improved the visuals of the swimming pool on Highway Tampa

JohnnySmith
Azt tudom hogy jó 😊 Nem nekem kell
Egy barátomat akarom meglepni vele. De nem nagyon akarnak jönni a kártyák 😄 (PH! bazárokból nézem ofc)
THX a választ!

Cuore Sportivo & Power of Dreams Yippie-Ki-Yay Mother F*****! PS3 ID: Janos1982 (US),Johnny1982 (UK),JohnnySmith82 (HUN)

Carlos HUN
Am nagykerböl ismerösön keresztül de nagyon jokis kártya 😄

Carlos HUN
Hát oktober 30 adikán vettem😄
60 900-. ért

2 db volt az országban abbol egyiket elvittem én amásikat meg else adták XD

Ez nem bicskanyitogató stílus. A Gyurcsány-kép inkább az.

DwayneHicks
Biztos abban is Fecó bácsi segített...súgott neki...<#smile>

Az a baj a világgal, hogy az okosok tele vannak kételyekkel, a hülyéknek meg minden tök egyértelmű...

JohnnySmith
Inkább azt mond meg honnan szereztél 8800 GT-t.

Cuore Sportivo & Power of Dreams Yippie-Ki-Yay Mother F*****! PS3 ID: Janos1982 (US),Johnny1982 (UK),JohnnySmith82 (HUN)

Carlos HUN

liquivent
Ok, csak Ádám így szokott poénkodni. van aki ezt veszi, van aki nem.
Csak el akartam kerülni a floodolást...

Inkább nézzétek meg a weblapon a térképek rész alatt a HighWay Tampa -t. Végre ehhez is van elég kép/infó.
Hamarosan magyarítva is lesz...de a térképeket addig is lehet csodálni. 😛

Carlos HUN
de akkorse ez a vic formája szépen kérdeztem valamit nem pedig azért hogy anyázak mert nem fogok nem szokásom

liquivent
Ne háborogj Carlos, tudom bickanyitogató stílus, de ÁDÁM csak viccelt!!!!
Ne kezdjük megint az anyázást...
És természetesen szívesen látunk téged is, mint itt bárkit, aki szeretne majd jönni a következõ találkozóra.

Carlos HUN
ilyet nem basztam még de kajak én nem játszok??????
tudod te egyáltalán mióta jáccok bf játékal vagy csak gondoltál egyet és megosztotad a népel ezt

Carlos HUN
ezt remélem most látta mindenki azta kurva élet..
most ez kicsit durva voltt kicsit szépen megkérdeztem valamit te meg igy válaszolsz rá? <#ijedt>

Csak azok jöhetnek, akik játszanak is...

Carlos HUN
Am mikor lesz a következõ ilyen sörözés? mert énis szivesen megismerném a társaságot persze csak ha mehetek 😄

liquivent
Ha felmész a weblapunkra...megtalálod Tojás több elérhetõségét is...

DwayneHicks
Ez a megoldás engem is érdekelne (1.25 + 1.40 egyszerre), csak melóhelyrõl (proxy + firewall + tartalomszûrõ) nem bírom megnézni a PTD fórumot. Na majd otthonról...

Az a baj a világgal, hogy az okosok tele vannak kételyekkel, a hülyéknek meg minden tök egyértelmű...

zee21
lol 😄

www.818clan.eu

DwayneHicks
Többnyire tyúkok alatt...vagy közértben...<#vigyor3>

Érdemes, de csak úgy, hogy meghagyod az 1.25 verziót is. Lásd PTD fórum.

zsuskoo
mi van a tampával jó érd felrakni?

zsuskoo
kösz mán mög va<#worship>

Minõl gondolod, hogy vissza akarja adni a szemüvegedet???

zsuskoo
help TOJÁS elérhetõsége kellene<#kuss>

zee21
és húzzad föl magad msn-re hamár gépközelben vagyol vagy dobj chatboxba üzit hogy gamelsz és akkor megyünk TEEEE 😄😄

www.818clan.eu

DwayneHicks
Értettem, Herr Zee21 Kommandant! <#hehe>

Én is Cod4eztem ma egy kicsit, amig bele nem jöttem, de ez egy cod2 klón semmi más. Futkosás ész nélkül. Néha jó ez is, de fárasztó. Rövid pörgõs menetek, de tényleg nincs idõ sem gondolkodni.

AMD PII X4 965BE @3.6GHz, 8GB 1600Mhz RAM, ATI HD5850, 64GB SSD,3TB HDD, Win7/64 BF1942,DC,BF2,BF2142,BFBC2,BF3 veterán http://hardverapro.hu/apro/dell_szerver_nagykeraron/hsz_1-50.html

Hát nem tudom. Kipróbáltam a CoD 4 multiplayert, és nagy csalódás volt. 32 ember egy titán nagyságú területen rohangál körbe-körbe. Illetve csak rohangálna, mert vagy bekempel egy sarkot vagy rögtön lelövik. Taktika zéró, jármû nincs, csapatjáték zéró, gránáthajigálás ezerrel. Nem is értem mi tetszik nektek rajta, bár 3v3-ban nem próbáltam.

zee21
velem játszál dwayne!!! mert ha nem 😄 ne akard megtudni.....

www.818clan.eu

liquivent
Tegnap néhányan HighWay Tampa -t toltunk.
Ha akarsz jönni, akkor a fórumunkon le van írva, hogyan tudsz játszani az 1.40-es és az 1.25-ös patchel egyszerre.
Mi most rá vagyunk kattanva, teljesen más stratégiák vannak, mint általában a pályákon. Teljesen kijön a tankonak az ereje. 2-3 tank együtt mozogva verhetetlen esetleg egy kis légitámogatásos walkerral kiegészülve...

DwayneHicks
Milyen szerveren voltatok tegnap Liquivent? Vagy beleszálltatok a Beta teszt programba? Eltérõ verzió miatt nem tudtam csatlakozni...<#fejvakaras>

kolbi870315
Látom zajlik itt az élet <#nevetes1><#nevetes1>

BF2142:kolbi, kolbi01

Carlos HUN
Csá XDDD

zsuskoo
d.u. felnézek addig is csá skacok biztos mindenki folyattya a nyálát édesdeden szunyál

zsuskoo
elérhetõség plízzz<#worship><#worship>

zsuskoo
na közbe mán tovább óvastam szóval tojás az akit én keresek