16212
Battlefield 2142
-
#16212 -
Livius #16211 Újraélesztik a BF2142-őt is a nagy GameSpy szerver leállás után, mint ahogy a BF2-t is. Regisztráljatok accountot/szervert itt, és tudtok újra játszani.
http://bl2142.co/ -
#16210 -
#16209 Még esetleg próbáld meg a c: / user/ documents/Battlefield 2142/profiles mappában a profil adatokat törölni. Aztán újra regelni. -
Martin19950823 #16208 Sikerült bejelentkezni az EA Origin-re. Ott az e-mailt és a jelszót kérte, aztán bent ott volt minden egyes adatom a felhasználónévvel együtt. Bepötyögtem a játékon belül azokat az adatokat amiket kért (felhasználónév és jelszó) az EA Origin adatlapomról, de megint csak egy ilyen nyomorult üzit dob ki és nem enged tovább. Agyf*szt kaptam, ámen. Valaki esetleg tudna adni valami egyéb tippet, hogy mit is kellene tennem? A eddigi választ köszönöm szépen bakvarnyu! -
#16207 Eloszor az EA Origin oldalan jelentkezz be , ha ott beenged rendben azt a nevet meg jelszot kell hasznalni itt is , majd letrehozni egy uj nevet amit a jatekban fogsz hasznalni.Nem nagyon emlekszek mar , en is sokat szivtam vele az remlik.. -
Martin19950823 #16206 Sziasztok! A segítségetekre lenne szükségem. Szóval az a helyzet, hogy megrendeltem a bf2142-t és hát mivel nem volt raktáron így csak 3 hét múlva hozták ki, de végre itt van. Hazaérve egyből telepítettem, meg a különböző regisztrációkat is elvégeztem. Amikor indítom a játékot és odaérek a bejelentkezéshez, ott most azt a nevet és jelszót kell megadni, amit az EA oldalán használok? Mert amikor azt beírom, akkor ez a szöveg fogad:
''The specified password doesn't match the account password.''
Még a játék telepítése után is felajánlott egy regisztrációt, ahova más jelszót és felhasználónevet adtam meg azt hiszem. Amikor azt írom be akkor pedig ezt a szöveget dobja ki:
''The CD key has already been registered with an account''.
Lehetséges, hogy nem ezek az adataim, mármint a felhasználónév és jelszó, így tehát:A menüben van egy opció, ahol beírhatom az email címemet és elküldi oda a nevemet. Ezt megcsináltam, ezután pedig alatta beírhatjuk a nevet(felhasználónév) és elküldené emailben a jelszót, ha elküldené, de nem. Ezt az üzenetet adja:’’A system error occurred. Try again later. If problem persists, contact customer support!’’
Természetesen már vagy százszor megpróbáltam, de sosem sikerült. Fogalmam sincs, hogy most mit tegyek, a játék ugyebár teljesen használhatatlan így, én pedig már nagyon-nagyon ki szeretném próbálni. Légy szíves segítsetek! Előre is nagyon szépen köszönöm!
-
#16205 Egy kis segítség azoknak, akik szeretnék a régi játékaikat betenni ORIGIN alá.
Nekem két hetembe került, de a (magyar) supportos kolléga kitartó segítségének köszönhetően sikerült úgy, hogy megmaradtak a katonáim statisztikái is.
Régi EA játékok egyesítése Origin fiókkal Blog bejegyzés
Örülnék, hogy ha esetleg a Battlefield.hu -ra is felkerülhetne ez a Blog bejegyzés, mert azt gondolom, ott nagyobb tömegekhez jut el, mint a saját klános weboldalunkon.
Ez ügyben lehet keresni a liquivent kukac ptdclan pont hu email -en -
#16204 ezen már tulvagyok :) mégis kisablakban fut..na de oda se neki
-
oldoldold #16203 Az asztalon lévő parancsikonra klikk a jobb egérgombbal, és a tulajdonságok pontnál a "target" (cél) ablakban szerkeszt ár a menüt, majd mentsd el! Nálam 1680x1050 felbontásnál így néz ki: C:\Program Files\Electronic Arts\Battlefield 2142\BF2142.exe" +menu 1 +fullscreen 1 +widescreen 1 +szx 1680 +szy 1050
-
#16202 hát ha megtalálnám :) már kerestem -
#16201 Optionsben állítsd be a Full Screen módot. -
#16200 Üdv
ujra feltettem a játékot évek multán,mert ez jobb mint az a fos BF3 csiter játék de nem teszi be nekem teljes képernyöre még 1280 as f elbontásban sem csak a monitor közepén játszom egy kockában ez miért van nem tudja valaki? -
Gyuszopapa #16199 Csak a régi fiókkal amivel regisztrálva lett lehet belépni avval a CD-key-el szerintem. -
#16198 Bár nekem még mindig nincs meg, de ilyen online játéknál hülyeség használtat venni. Lehet a tag már aktiválta EADM-en vagy Originen. Esetleg próbáld meg Originen, ha ott is ezt írja, hogy használt kulcs...
A játékot én láttam már 1590-ért is, nem is tudom miért hagytam ki. Mire megveszem ez is kihal. -
#16197 Sziasztok!
Ismét megvettem (használtan) a 2142-t. De nem tudok bejelentkezni semmilyen ACC-al. Az eladó megadta az adatokat, azzal sem, a enyémmel sem (régi). Van valamilyen megoldás? Retrieve ACC sem megy egyébként és új fiók sem, mert arra meg azt írja, hogy a CD KEY használatban van. -
#16196 felraktam az 1.50et szerencsére nem reklamált és megy is. huhh -
#16195 És ha Originen aktiválja? Egy barátom nemrég vette meg a simát és az Origin kapásból a deluxe editiont adta neki. Ergo nincs patch mizéria se. -
#16194 Azt hiszem a korabbiakat is fel kell rakni sorba, valahol lentebb le van irva. -
#16193 leszedtem az 1.51es patchet mert az mindent tartalmaz, de nem akar elindulni :/ mit tegyek? -
fighter111 #16192 Próbáld meg újratelepíteni a PB-t, és ha úgy se megy, akkor a játékot, hátha... -
asciitable #16191 Sziasztok!
Lenne egy olyan problémám, hogy ahogy megpróbálok játszani egy szerveren, rögtön ledob a PunkBuster. A hibaüzenetnek csak ennyit ír hogy PunkBuster. 1.51-es patch van fent, eredeti. Nem tudom mi lehet a probléma, próbáltam frissíteni a PB-t, újratelepítettem, de továbbra is ugyan ez. Ha valaki tud valami megoldást megköszönném.
Üdv.
-
#16190 sziasztok!
megújult a honlapunk.
elérhetőek vagyunk a PTDCLAN.HU vagy a PTDCLAN.BATTLEFIELD:HU címeken.
még nem végleges, folyamatos átdolgozás alatt van, de a régi oldalnál sokkal használhatóbb.. -
#16189 az úgy jó mert akk hiába írta ki hogy felrakta nem telepítette fel úgyhogy kezdhetem előröl... -
fighter111 #16188 Az 1.51 utén nem kell hozzá dvd tudtommal. -
#16187 Eredeti ellenben olyan karcos a DVD hogy nem indítja el pedig fel tudtam telepíteni -
fighter111 #16186 Jaaa, nem eredeti? Miért nem ezzel kezdted? A tört verzióhoz nem tudok hozzászólni... -
#16185 Hát nem tudom én még a no cd crackra tippelek de már újraraktam egyébként vki nem tud ajánlani valami jó no cd megoldást?
-
fighter111 #16184 Heló!
Nem lehet, hogy rossz patchet szedtél le? Nekem se működött rendesen egy patch, aztán máshonnan letöltöttem és azzal ment. -
#16183 Üdv. az a problémám hogy felraktam az 1.51-es patchet és amikor betölti az internetes játékot már nem tudok rákattintani hogy Join Game mert eltűnik a kurzor :/ -
mate896 #16182 szevasztok nekem olyan problémám van hogy nem fogadja el az ea profilomat de biztos jó mert más eredeti battlefieldemen meg jó szerintetek mit lehet tenni
mindent előre is köszönök -
#16181 vedd meg, fasza játék -
fighter111 #16180 Heló!
A patch természetesen működik, megkapod a Northern Strike-os pályákat is. Nem igazán értem mit ne tudnál aktiválni. Az 1.51-nél arra figyelj, hogy vannak helyek, ahonnan olyan patchet töltesz le, ami (nekem legalábbis) nem működik. Szóval, hanem működik a játék a patch után, tölts le egy másikat! -
#16179 Üdv!
Csak a demóval játszottam eddig, de egy ideje tervezem hogy megveszem. Lenne pár kérdésem. Az új 1.51 patch a játékhoz elvileg hozzáadja a Northern Strike expansiont, ez igaz és működik? Valamint gyanítom Originen keresztül nem tudom aktiválni, mert 2006-os. Ha Originen veszem tudom használni a patchet?
Ahogy elnézem a fórum aktív, így biztos játszanak vele. Szóval gondolom nem halt még ki. -
fighter111 #16178 De igen, szintlépéskor mindig kapsz unlockot. -
drofti #16177 Köszönöm, sikerült:) így két hét után végre :D:D:D végül az történt, hogy megvettem a Battlefield: Bad Company 2-t és az a telepítésnél pedig (szerintem) rendbehozta a punkbustert, mert sztem volt rajta pbservice. A BC multija tökéletesen működött és ezért gondoltam talán a 2142 is fog. És tökéletesen működik:):) Végül megtaláltam a blokkolós részt de nem volt rá szükség,hogy állítsak rajta. Köszi a segítséget:):):) És annyit szeretnék még kérdezni hogyha a 2142 multinján játszom akkor nem mindig jön unlock ha elérek egy szintet ugye? :O Mert a Call Of Duty-ban így volt :) -
fighter111 #16176 várjuk az eredményt. -
drofti #16175 Az a helyzet, hogy nem találtam a vírusírtón belül a tűzfalat, fölhívtam egy ismerősöm, és ő meg azt mondta, hogy nincsen az Essentials-nek tűzfala, max a router blokkolhatja viszont azt nem tudom megnézni, csak azt nem tudom hol keressem. Szóval nagyvalszeg ha újradobnám a játékot nem változna, Inkább azzal próbálkozom, hogy letöltök más patchet új telepítés során. -
fighter111 #16174 Microsoft Security Essentials-t nem nagyon ismerem, annyit tudok mondani, hogy keresd meg a vírusirtón belül a tűzfalat, és ha olyan mint más tűzfalaknál, akkor kapsz egy jó hosszú listát, és ott kell kiválasztani, majd a kivételek közé tenni a PnkBstrA-t és a PnkBstrB-t. Az is lehet, hogy a Windows tűzfala fogja fel, azt is leellenőrizhetnéd. A patches dologhoz újra kell telepíteni az egész játékot tudtommal, és utána sorban feltelepíteni őket. -
drofti #16173 Microsoft Security Essentials-t használok, viszont ez szerintem nem blokkolja. Ha mégis akkor azt hogy kell megcsinálni hogy ne tegye? Mert ezt a vírusírtót nem ismerem annyira :S. Ha pedig új 1.51-es patch-et rakok rá akkor elég csak úgy feltelelepíteni anélkül h az előző 1.51-et törölném? Szóval először ebben a blokkfeloldásban kérném a segítségedet előszöris.:/:)