Battlefield 2142

Oldal 1 / 325Következő →

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Jim Morrison
<#eljen>

ASUS B550-PLUS, AMD 5600X, 32 GB DDR4, EVGA RTX 3070, SM-OB1, HD 600 + Asus Xonar DX, TonePort UX1 + Alesis Elevate 5, Novation Circuit \o/

Újraélesztik a BF2142-őt is a nagy GameSpy szerver leállás után, mint ahogy a BF2-t is. Regisztráljatok accountot/szervert itt, és tudtok újra játszani.
http://bl2142.co/

Gigabyte GA-Z170-D3H, Intel Core i7-7700K, Corsair Vengeance 2x8GB DDR4-3600MHz, Intel 545s 256GB SSD, EVGA GeForce GTX 1060 GAMING 6GB

liquivent

[PTD_HU] liquivent --ZBoard.2142.Battlefield.Edition--G5Mouse.2142.Battlefield.Edition--2,93Ghz C2D--8GBRAM--GF9800GT-- --I\'m a GoD.......I\'m a FaceleSS WarrioR-- [http://ptdclan.hu/]

bakvarnyu
Még esetleg próbáld meg a c: / user/ documents/Battlefield 2142/profiles mappában a profil adatokat törölni. Aztán újra regelni.

Sikerült bejelentkezni az EA Origin-re. Ott az e-mailt és a jelszót kérte, aztán bent ott volt minden egyes adatom a felhasználónévvel együtt. Bepötyögtem a játékon belül azokat az adatokat amiket kért (felhasználónév és jelszó) az EA Origin adatlapomról, de megint csak egy ilyen nyomorult üzit dob ki és nem enged tovább. Agyf*szt kaptam, ámen. Valaki esetleg tudna adni valami egyéb tippet, hogy mit is kellene tennem? A eddigi választ köszönöm szépen bakvarnyu!
bakvarnyu
Eloszor az EA Origin oldalan jelentkezz be , ha ott beenged rendben azt a nevet meg jelszot kell hasznalni itt is , majd letrehozni egy uj nevet amit a jatekban fogsz hasznalni.Nem nagyon emlekszek mar , en is sokat szivtam vele az remlik..

Sziasztok! A segítségetekre lenne szükségem. Szóval az a helyzet, hogy megrendeltem a bf2142-t és hát mivel nem volt raktáron így csak 3 hét múlva hozták ki, de végre itt van. Hazaérve egybõl telepítettem, meg a különbözõ regisztrációkat is elvégeztem. Amikor indítom a játékot és odaérek a bejelentkezéshez, ott most azt a nevet és jelszót kell megadni, amit az EA oldalán használok? Mert amikor azt beírom, akkor ez a szöveg fogad:
''The specified password doesn't match the account password.''
Még a játék telepítése után is felajánlott egy regisztrációt, ahova más jelszót és felhasználónevet adtam meg azt hiszem. Amikor azt írom be akkor pedig ezt a szöveget dobja ki:
''The CD key has already been registered with an account''.
Lehetséges, hogy nem ezek az adataim, mármint a felhasználónév és jelszó, így tehát:A menüben van egy opció, ahol beírhatom az email címemet és elküldi oda a nevemet. Ezt megcsináltam, ezután pedig alatta beírhatjuk a nevet(felhasználónév) és elküldené emailben a jelszót, ha elküldené, de nem. Ezt az üzenetet adja:’’A system error occurred. Try again later. If problem persists, contact customer support!’’
Természetesen már vagy százszor megpróbáltam, de sosem sikerült. Fogalmam sincs, hogy most mit tegyek, a játék ugyebár teljesen használhatatlan így, én pedig már nagyon-nagyon ki szeretném próbálni. Légy szíves segítsetek! Elõre is nagyon szépen köszönöm!
liquivent
Egy kis segítség azoknak, akik szeretnék a régi játékaikat betenni ORIGIN alá.
Nekem két hetembe került, de a (magyar) supportos kolléga kitartó segítségének köszönhetõen sikerült úgy, hogy megmaradtak a katonáim statisztikái is.

Régi EA játékok egyesítése Origin fiókkal Blog bejegyzés

Örülnék, hogy ha esetleg a Battlefield.hu -ra is felkerülhetne ez a Blog bejegyzés, mert azt gondolom, ott nagyobb tömegekhez jut el, mint a saját klános weboldalunkon.
Ez ügyben lehet keresni a liquivent kukac ptdclan pont hu email -en

[PTD_HU] liquivent --ZBoard.2142.Battlefield.Edition--G5Mouse.2142.Battlefield.Edition--2,93Ghz C2D--8GBRAM--GF9800GT-- --I\'m a GoD.......I\'m a FaceleSS WarrioR-- [http://ptdclan.hu/]

ronso
ezen már tulvagyok 😊 mégis kisablakban fut..na de oda se neki

Sakkoo.......Baszkiiii

Az asztalon lévõ parancsikonra klikk a jobb egérgombbal, és a tulajdonságok pontnál a "target" (cél) ablakban szerkeszt ár a menüt, majd mentsd el! Nálam 1680x1050 felbontásnál így néz ki: C:\Program Files\Electronic Arts\Battlefield 2142\BF2142.exe" +menu 1 +fullscreen 1 +widescreen 1 +szx 1680 +szy 1050
ronso
hát ha megtalálnám 😊 már kerestem

Sakkoo.......Baszkiiii

balintk
Optionsben állítsd be a Full Screen módot.

ronso
Üdv
ujra feltettem a játékot évek multán,mert ez jobb mint az a fos BF3 csiter játék de nem teszi be nekem teljes képernyöre még 1280 as f elbontásban sem csak a monitor közepén játszom egy kockában ez miért van nem tudja valaki?

Sakkoo.......Baszkiiii

Csak a régi fiókkal amivel regisztrálva lett lehet belépni avval a CD-key-el szerintem.

X6 1090T,Thermaltake Spin Q,Asrock 770 Extreme3,8 GB 1600,GTX 1060,FSP Hexa 500 (HS)Hülye suttyók. WOT:GyuszopapaHun

Optimus Prime
Bár nekem még mindig nincs meg, de ilyen online játéknál hülyeség használtat venni. Lehet a tag már aktiválta EADM-en vagy Originen. Esetleg próbáld meg Originen, ha ott is ezt írja, hogy használt kulcs...
A játékot én láttam már 1590-ért is, nem is tudom miért hagytam ki. Mire megveszem ez is kihal.

XP Home SP3, Pentium E5300, 2 GB RAM, Geforce 8600 GT 256MB Steam ID: Harbinger, LIVE ID: GladFob4; Origin ID: Harbinger-HU \"A man chooses. A slave obeys.\"

SubZero911
Sziasztok!

Ismét megvettem (használtan) a 2142-t. De nem tudok bejelentkezni semmilyen ACC-al. Az eladó megadta az adatokat, azzal sem, a enyémmel sem (régi). Van valamilyen megoldás? Retrieve ACC sem megy egyébként és új fiók sem, mert arra meg azt írja, hogy a CD KEY használatban van.

\"I must something to say : Better to burn now, than fade away\" Favorit enemy : [He lied]We died

Jim Morrison
felraktam az 1.50et szerencsére nem reklamált és megy is. huhh

ASUS B550-PLUS, AMD 5600X, 32 GB DDR4, EVGA RTX 3070, SM-OB1, HD 600 + Asus Xonar DX, TonePort UX1 + Alesis Elevate 5, Novation Circuit \o/

Optimus Prime
És ha Originen aktiválja? Egy barátom nemrég vette meg a simát és az Origin kapásból a deluxe editiont adta neki. Ergo nincs patch mizéria se.

XP Home SP3, Pentium E5300, 2 GB RAM, Geforce 8600 GT 256MB Steam ID: Harbinger, LIVE ID: GladFob4; Origin ID: Harbinger-HU \"A man chooses. A slave obeys.\"

bakvarnyu
Azt hiszem a korabbiakat is fel kell rakni sorba, valahol lentebb le van irva.

Jim Morrison
leszedtem az 1.51es patchet mert az mindent tartalmaz, de nem akar elindulni :/ mit tegyek?

Próbáld meg újratelepíteni a PB-t, és ha úgy se megy, akkor a játékot, hátha...

Sziasztok!

Lenne egy olyan problémám, hogy ahogy megpróbálok játszani egy szerveren, rögtön ledob a PunkBuster. A hibaüzenetnek csak ennyit ír hogy PunkBuster. 1.51-es patch van fent, eredeti. Nem tudom mi lehet a probléma, próbáltam frissíteni a PB-t, újratelepítettem, de továbbra is ugyan ez. Ha valaki tud valami megoldást megköszönném.

Üdv.
liquivent
sziasztok!

megújult a honlapunk.
elérhetõek vagyunk a PTDCLAN.HU vagy a PTDCLAN.BATTLEFIELD:HU címeken.

még nem végleges, folyamatos átdolgozás alatt van, de a régi oldalnál sokkal használhatóbb..

Matthew Baker
az úgy jó mert akk hiába írta ki hogy felrakta nem telepítette fel úgyhogy kezdhetem elõröl...

Új logó by: berczely (Y)

Az 1.51 utén nem kell hozzá dvd tudtommal.

Matthew Baker
Eredeti ellenben olyan karcos a DVD hogy nem indítja el pedig fel tudtam telepíteni

Jaaa, nem eredeti? Miért nem ezzel kezdted? A tört verzióhoz nem tudok hozzászólni...

Matthew Baker
Hát nem tudom én még a no cd crackra tippelek de már újraraktam egyébként vki nem tud ajánlani valami jó no cd megoldást?

Heló!
Nem lehet, hogy rossz patchet szedtél le? Nekem se mûködött rendesen egy patch, aztán máshonnan letöltöttem és azzal ment.

Matthew Baker
Üdv. az a problémám hogy felraktam az 1.51-es patchet és amikor betölti az internetes játékot már nem tudok rákattintani hogy Join Game mert eltûnik a kurzor :/

szevasztok nekem olyan problémám van hogy nem fogadja el az ea profilomat de biztos jó mert más eredeti battlefieldemen meg jó szerintetek mit lehet tenni
mindent elõre is köszönök
bakvarnyu
vedd meg, fasza játék

Heló!
A patch természetesen mûködik, megkapod a Northern Strike-os pályákat is. Nem igazán értem mit ne tudnál aktiválni. Az 1.51-nél arra figyelj, hogy vannak helyek, ahonnan olyan patchet töltesz le, ami (nekem legalábbis) nem mûködik. Szóval, hanem mûködik a játék a patch után, tölts le egy másikat!

Optimus Prime
Üdv!
Csak a demóval játszottam eddig, de egy ideje tervezem hogy megveszem. Lenne pár kérdésem. Az új 1.51 patch a játékhoz elvileg hozzáadja a Northern Strike expansiont, ez igaz és mûködik? Valamint gyanítom Originen keresztül nem tudom aktiválni, mert 2006-os. Ha Originen veszem tudom használni a patchet?
Ahogy elnézem a fórum aktív, így biztos játszanak vele. Szóval gondolom nem halt még ki.

De igen, szintlépéskor mindig kapsz unlockot.

Köszönöm, sikerült😊 így két hét után végre 😄😄😄 végül az történt, hogy megvettem a Battlefield: Bad Company 2-t és az a telepítésnél pedig (szerintem) rendbehozta a punkbustert, mert sztem volt rajta pbservice. A BC multija tökéletesen mûködött és ezért gondoltam talán a 2142 is fog. És tökéletesen mûködik😊😊 Végül megtaláltam a blokkolós részt de nem volt rá szükség,hogy állítsak rajta. Köszi a segítséget😊😊😊 És annyit szeretnék még kérdezni hogyha a 2142 multinján játszom akkor nem mindig jön unlock ha elérek egy szintet ugye? 😮 Mert a Call Of Duty-ban így volt 😊
várjuk az eredményt.

Az a helyzet, hogy nem találtam a vírusírtón belül a tûzfalat, fölhívtam egy ismerõsöm, és õ meg azt mondta, hogy nincsen az Essentials-nek tûzfala, max a router blokkolhatja viszont azt nem tudom megnézni, csak azt nem tudom hol keressem. Szóval nagyvalszeg ha újradobnám a játékot nem változna, Inkább azzal próbálkozom, hogy letöltök más patchet új telepítés során.
Microsoft Security Essentials-t nem nagyon ismerem, annyit tudok mondani, hogy keresd meg a vírusirtón belül a tûzfalat, és ha olyan mint más tûzfalaknál, akkor kapsz egy jó hosszú listát, és ott kell kiválasztani, majd a kivételek közé tenni a PnkBstrA-t és a PnkBstrB-t. Az is lehet, hogy a Windows tûzfala fogja fel, azt is leellenõrizhetnéd. A patches dologhoz újra kell telepíteni az egész játékot tudtommal, és utána sorban feltelepíteni õket.

Microsoft Security Essentials-t használok, viszont ez szerintem nem blokkolja. Ha mégis akkor azt hogy kell megcsinálni hogy ne tegye? Mert ezt a vírusírtót nem ismerem annyira :S. Ha pedig új 1.51-es patch-et rakok rá akkor elég csak úgy feltelelepíteni anélkül h az elõzõ 1.51-et törölném? Szóval elõször ebben a blokkfeloldásban kérném a segítségedet elõszöris.:/😊
Milyen vírusirtód van? Lehet, hogy az blokkolja, engedd ki rajta a PnkBstrA-t és a PnkBstrB-t, vagy valami ilyesmi lesz. Ha ez nem mûködik a PB és a játék újratelepítését tudom javasolni.
Ja még valami. Nekem is volt hasonló problémám az 1.51-es patch telepítése után.
Nem pont ezt írta ki, de engem is kidobált. Nekem az volt a baj, hogy rossz helyrõl szedtem le a patchet. Viccesen hangozhat, de az EA honlapjáról beszerzett patchel nem ment, de valami ausztrál oldalról letöltöttel ment.
Szóval még megpróbálhatnád egy másik 1.51 patchel.

Fölraktam az 1.51-es patch-et is. Miután ráléptem egy szerverre hagyott kb. 4-5 percet játszani és utána kidobott rámentem más szerverekre is ugyanez történt csak akkor már 10 mp után dobott ki. Letöltöttem a Punkbuster-t (PBSetup v3.4) hozzáadtam a játékot, a check for update-sel fölraktam a frissítéseket de a probléma még mindig fent áll. Ezt írja ki mikor kidob: RESTRICTION:service communication failure: PnkBstra.exe
Mit kéne ahhoz csinálni , hogy engedélyezze azt h játszhassak a szervereken?
Köszi, sikerült megoldani. 😊 Már csak az a baj h mikor rámek egy szeróra rögtön kidob és azt írja h a Punkbuster-rel van baj. Pedig be van kapcsolva. Az 1.51-es patch segítene rajta?
Elég fura mert mikor próbálom telepíteni a patch-et kiírja h "You already have a newer version installed" és windows 7 van a gépemen + az 1.40-es van rajta legalábbis a bejelentkezésnél a játékban ezt írja ki.
bakvarnyu
elõször 1.4 patch aztán 1.5

Okés,köszi. Csak az a baj,hogy mikor leszedem a patch-et és próbálom telepíteni (1.51), akkor kiírja, hogy az én verzióm újabb mint amit telepíteni lehet, de ennek ellenére term. piros az összes szeró.Hogy lehetne ezt megoldani? :/
bakvarnyu
ja

Sziasztok! A játékot én körülbelül 2, 2 és fél éve használtam utoljára és multiztam is rajta. Viszont most mikor föl szeretnék menni egy multiplayer-es pályára akkor kiírja h kell az EA Link. Ezt pontosan nem tudom mire való.Az lenne a kérdésem h csak új patchet kell ahhoz telepíteni, (pl.:1.51) h játszhassak a multiplayeren? Elõre is köszi! 😊

&#1641;(×&#815;×)&#1782; Az elmélet és a gyakorlat között elméletben nem, csak gyakorlatban van különbség.

Heló!
Tudtommal nincs, de angol nyelvet viszont be lehet állítani a játékban, ha jól emlékszem.

Oldal 1 / 325Következő →