Battlefield 2142
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
ASUS B550-PLUS, AMD 5600X, 32 GB DDR4, EVGA RTX 3070, SM-OB1, HD 600 + Asus Xonar DX, TonePort UX1 + Alesis Elevate 5, Novation Circuit \o/
http://bl2142.co/
Gigabyte GA-Z170-D3H, Intel Core i7-7700K, Corsair Vengeance 2x8GB DDR4-3600MHz, Intel 545s 256GB SSD, EVGA GeForce GTX 1060 GAMING 6GB
[PTD_HU] liquivent --ZBoard.2142.Battlefield.Edition--G5Mouse.2142.Battlefield.Edition--2,93Ghz C2D--8GBRAM--GF9800GT-- --I\'m a GoD.......I\'m a FaceleSS WarrioR-- [http://ptdclan.hu/]
''The specified password doesn't match the account password.''
Még a játék telepítése után is felajánlott egy regisztrációt, ahova más jelszót és felhasználónevet adtam meg azt hiszem. Amikor azt írom be akkor pedig ezt a szöveget dobja ki:
''The CD key has already been registered with an account''.
Lehetséges, hogy nem ezek az adataim, mármint a felhasználónév és jelszó, így tehát:A menüben van egy opció, ahol beírhatom az email címemet és elküldi oda a nevemet. Ezt megcsináltam, ezután pedig alatta beírhatjuk a nevet(felhasználónév) és elküldené emailben a jelszót, ha elküldené, de nem. Ezt az üzenetet adja:’’A system error occurred. Try again later. If problem persists, contact customer support!’’
Természetesen már vagy százszor megpróbáltam, de sosem sikerült. Fogalmam sincs, hogy most mit tegyek, a játék ugyebár teljesen használhatatlan így, én pedig már nagyon-nagyon ki szeretném próbálni. Légy szíves segítsetek! Elõre is nagyon szépen köszönöm!
Nekem két hetembe került, de a (magyar) supportos kolléga kitartó segítségének köszönhetõen sikerült úgy, hogy megmaradtak a katonáim statisztikái is.
Régi EA játékok egyesítése Origin fiókkal Blog bejegyzés
Örülnék, hogy ha esetleg a Battlefield.hu -ra is felkerülhetne ez a Blog bejegyzés, mert azt gondolom, ott nagyobb tömegekhez jut el, mint a saját klános weboldalunkon.
Ez ügyben lehet keresni a liquivent kukac ptdclan pont hu email -en
[PTD_HU] liquivent --ZBoard.2142.Battlefield.Edition--G5Mouse.2142.Battlefield.Edition--2,93Ghz C2D--8GBRAM--GF9800GT-- --I\'m a GoD.......I\'m a FaceleSS WarrioR-- [http://ptdclan.hu/]
ujra feltettem a játékot évek multán,mert ez jobb mint az a fos BF3 csiter játék de nem teszi be nekem teljes képernyöre még 1280 as f elbontásban sem csak a monitor közepén játszom egy kockában ez miért van nem tudja valaki?
Sakkoo.......Baszkiiii
X6 1090T,Thermaltake Spin Q,Asrock 770 Extreme3,8 GB 1600,GTX 1060,FSP Hexa 500 (HS)Hülye suttyók. WOT:GyuszopapaHun
A játékot én láttam már 1590-ért is, nem is tudom miért hagytam ki. Mire megveszem ez is kihal.
XP Home SP3, Pentium E5300, 2 GB RAM, Geforce 8600 GT 256MB Steam ID: Harbinger, LIVE ID: GladFob4; Origin ID: Harbinger-HU \"A man chooses. A slave obeys.\"
Ismét megvettem (használtan) a 2142-t. De nem tudok bejelentkezni semmilyen ACC-al. Az eladó megadta az adatokat, azzal sem, a enyémmel sem (régi). Van valamilyen megoldás? Retrieve ACC sem megy egyébként és új fiók sem, mert arra meg azt írja, hogy a CD KEY használatban van.
\"I must something to say : Better to burn now, than fade away\" Favorit enemy : [He lied]We died
ASUS B550-PLUS, AMD 5600X, 32 GB DDR4, EVGA RTX 3070, SM-OB1, HD 600 + Asus Xonar DX, TonePort UX1 + Alesis Elevate 5, Novation Circuit \o/
XP Home SP3, Pentium E5300, 2 GB RAM, Geforce 8600 GT 256MB Steam ID: Harbinger, LIVE ID: GladFob4; Origin ID: Harbinger-HU \"A man chooses. A slave obeys.\"
Lenne egy olyan problémám, hogy ahogy megpróbálok játszani egy szerveren, rögtön ledob a PunkBuster. A hibaüzenetnek csak ennyit ír hogy PunkBuster. 1.51-es patch van fent, eredeti. Nem tudom mi lehet a probléma, próbáltam frissíteni a PB-t, újratelepítettem, de továbbra is ugyan ez. Ha valaki tud valami megoldást megköszönném.
Üdv.
megújult a honlapunk.
elérhetõek vagyunk a PTDCLAN.HU vagy a PTDCLAN.BATTLEFIELD:HU címeken.
még nem végleges, folyamatos átdolgozás alatt van, de a régi oldalnál sokkal használhatóbb..
Új logó by: berczely (Y)
Nem lehet, hogy rossz patchet szedtél le? Nekem se mûködött rendesen egy patch, aztán máshonnan letöltöttem és azzal ment.
mindent elõre is köszönök
A patch természetesen mûködik, megkapod a Northern Strike-os pályákat is. Nem igazán értem mit ne tudnál aktiválni. Az 1.51-nél arra figyelj, hogy vannak helyek, ahonnan olyan patchet töltesz le, ami (nekem legalábbis) nem mûködik. Szóval, hanem mûködik a játék a patch után, tölts le egy másikat!
Csak a demóval játszottam eddig, de egy ideje tervezem hogy megveszem. Lenne pár kérdésem. Az új 1.51 patch a játékhoz elvileg hozzáadja a Northern Strike expansiont, ez igaz és mûködik? Valamint gyanítom Originen keresztül nem tudom aktiválni, mert 2006-os. Ha Originen veszem tudom használni a patchet?
Ahogy elnézem a fórum aktív, így biztos játszanak vele. Szóval gondolom nem halt még ki.
Ja még valami. Nekem is volt hasonló problémám az 1.51-es patch telepítése után.
Nem pont ezt írta ki, de engem is kidobált. Nekem az volt a baj, hogy rossz helyrõl szedtem le a patchet. Viccesen hangozhat, de az EA honlapjáról beszerzett patchel nem ment, de valami ausztrál oldalról letöltöttel ment.
Szóval még megpróbálhatnád egy másik 1.51 patchel.
Mit kéne ahhoz csinálni , hogy engedélyezze azt h játszhassak a szervereken?
٩(×̯×)۶ Az elmélet és a gyakorlat között elméletben nem, csak gyakorlatban van különbség.
Tudtommal nincs, de angol nyelvet viszont be lehet állítani a játékban, ha jól emlékszem.