13
-
Anteris #13 hálivud már rég elvesztette a mértéket. Egyszerűen fogalmuk sincs, hogy mi az amit meg lehet mutatni egy gyereknek és mit nem. Néha a legártatlanabb filmekben olyan jelenetek vannak, hogy az ember csak csóválja a fejét. -
#12 Nekem nem okozott túl nagy élvezetet ennek a filmnek a megtekintése. Gyakorlatilag áttették a vadonból az űrbe a történetet.
Mondjuk mikor elmondanak neked egy viccet - két ember, két módon. Más szereplők, más helyszín, de a poén ugyanaz, és nevetni sem tudsz jobban az egyiken, mint a másikon... -
John Wayne #11 a kritika, a film meg nézhető, egyszer. De arra tökéletes. -
John Wayne #10 Jó -
vikice #9 Nálunk ugyanez volt. Egy másik film előtt láttuk az előzetesét, mire többet megkérdezték, h "mi ez jumanji"? -
#8 nekem az nem tetszik benne, hogy miért kell ugyanolyan storít kitalálni? :-/
varázslatos társasjáték, előjönnek a valóságba a feladványok, menekülés (gondolom poénok)
szal mondhatnánk a jumanji2-nek is :-/ -
Cat #7 megnéztem - szerintem egyáltalán nem gyerekeknek való, ahhoz túl félelmetes (feleslegesen). Ahhoz viszont nem elég jó, hogy a felnőtteket is kielégítse.
szal két szék között a pad alá... -
Tiberius B #6 Ja-ja, de Robin Williams-t tényleg sajnálom. -
Librarian #5 Hát én az előzetes alapján nagyon király filmnek mondanám. Már a Jumanjit i imádtam, megnéztem vagy tízszer, szóval nem baj, ha nem lesz benne sok meglepetés, anélkül is lehet jó. :) -
#4 hát nem egy Star Wars.. :) -
#3 Emélkszem a wallance és gromit film ellőt votl belőe egy előzetes.És haveromal mégjobban nézük mondom "...héé ez tök úgy nézki mintha a jumanji lenne" Erre a bemutató végére még bemodják "A jumanji alkotoitól" .
Érdemes megnézni mer előzetes alapján nem egy egszerű folytatás lehet. -
#2 Jóak kis film volt, csak a 4 éves keresztlányom retttegte végig, de még neki is tetszett. Szórakoztató, egyszer nézhető, semmi több. De manapság ez is nagy szó... -
vg #1 Szerintem jó kis film ez! Kár, hogy szinkronos lett a mozikban, és természetesen 1 moziban sem lehet eredeti hanggal megnézni!