Baldur\'s Gate 2

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Kandurex
lsd #3.

– – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – > ¯\_(ツ)_/¯

Sephi

C.W. - A talk about E3: \"It\'s nice too see that Sony and Microsoft finally got their own Wii emulator!\"

Calver
jól jön errõl is, ha megfelel nem túl eredeti
móka a gém, régi cd-im eltüntek de gyorsan leszedtem újra

"The trees move. Do you not see it?"

IMYke2.0.0.0
Nekem megvan nem eredetiben, de 1 DVD-re összerakva, 1 db ISO-ban, mellette még ott van a küldetéslemeze is... természetesen nem eladó. <#ravasz1>

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

nekem emg van eredtiben..., nem elado...

\"Hány fokon üzemel egy x2 4400+ proci átlag normál üzemmódban? De jó, oké, megnézem akkor az amd.com ot. Azt hittem van vki aki megnézi helyettem, te láma válaszoló.\" bye ent

http://www.lohere.net - a MagyarChan

akyyy
<#banplz><#lama>

&#778; &#778;&#778; &#778;&#778;&#778; &#778;&#778;&#778;&#778; &#778;&#778;&#778;&#778;&#778; &#778;&#778;&#778;&#778;&#778;&#778; &#778;&#778;

mukika
van már topikja. ráadásul ez fórum, nem ....apróhirdetés

Szabi84
Szerintem már nem lehet kapni! De elvileg lesz 3. befejezõ rész és akkor gondolom majd kiadják egybe az összeset, na én arra várok türelmetlenül de ez még messze van! Talán addigra a magyarítás is elkészül!

Kétféle ember van, aki hugyintás előtt mos kezet... és aki utána...Én elötte mosok kezet! Ne törődjetek semmivel, csak a töltényt adogassátok! m a n i a C

Sziasztok! Már régóta vadászok a címben megemlített játékra! Eredetiben! Tud valaki segíteni? Elõre is köszi.............