25
-
picasso #25 Kedves PasTheLod Szerintem is gagyi a Nokia dizájnja -
picasso #24 Szerintem is elmaradott a formatervezésben a Nokia, de a tudásban messze a legjobbak! -
Idefix #23 Csá! Kedves Zidder! Te miről beszél??????
Szerintem olyan dolgokhoz ne szólj hozzá amikről fogalmad sincsen!!!!!!
Honnan veszed, hogy a Nokia telók többsége Made in Hungary???? A Nokia- nak 10 gyára van, ebből mindössze egy található magyarországon!!!!!!!És az az egy gyár már csak alsókategóriás készülékeket gyárt!
Előbb nem ártana tájékozódni, mielőtt hülyeségeket mondassz!!!
A szervizekről meg anyit, hogy nézz utánna melyik telóból viszik vissza a legtöbbet!!! -
Tux #22 Azaz, ezzel egyezek ... -
Tux #21 Egyezek !!! -
#20 6070 egész pofàs c75 feeling :d 6630 as nokiàm nagyon bejott amikor volt csak valami vadàllat miatt megkellet vàljak tole azota mpx200 at nyuzok ami életem legjobb teloja eddig. -
Su0my #19 RONDÁK!! A Nokia visszatérhetne a legeslegrégebbi(6210 pl) formavilágához! Felháborítóan csúnya gépeket terveznek mostanában.../boccs, ha valaki lelkivilágába tiportam. -
dondore #18 hogyan lehet hivni vele wifin keresztul? racsatlakozik a halora es utanna? -
#17 Jó kérdés, szerintem bőven elég egy Motorola v300-as szintü külső kijelző (csak időt mutat alapba, híváskor, vagy sms miatt jelez, elég is). -
#16 Az tetszik, hogy a 6131-es gombnyomásra nyílik, megnézném élőben. Anno az ET28-asnak pattant le a flipje gombnyomásra, az is szimpi volt. -
Nokia 6070 - rondaaaa ... mint egy gázos T310 utánzat nokia feelinggel :C
a többi meg szimplán gagyi .. :CC
hol vannak már a jó kis trendbontó/indító nokia dizájnok? :CCC -
Haragos #14 Nekem a 6131-es tetszik. Minden van benne, ami egy telefonnak használt telefonban kell hogy legyen. A nyomógombjai lehetnének kissé elkülönültebbek, hogy a magamfajta idősek is jól meg tudják találnai a megfelelőket, még sötétben is. -
#13 magyarázza már el nekem valaki hogy a szétnyit6ós telókra minek kivülre is egy szines! kijelző, pont azért szétnyit6ó hogy védje a kijelzőt (+fontosabb részeket) nem ?
na mind1 gondolom ez a trendi -
#12 itt a remek lehetőség 3 újabb 10kommentes topik nyitására a mobil szekcióban :-D régi jó öreg 6310esem most se cserélem le. -
semi #11 én még a féltéglákkal (Ericsson 197), de mindig is emeltem a kalapom a NOKIA előtt!
mostanában azonban nem tom mi van velük de egyre inkább esik a tetszési indexük, nem úgy az árúk!
Sztem a fenntiek közül 6131 6136 -osok Samsung klónok, az uccsó meg egyszerűen gagyi!
sztem most már csak az abszolút Nokia fanok vesznek ilyen telót, aki gondolkodik és ár/értéket mérsékel választás előtt az SE-t vesz közép kategóriában! -
#10 bárki, bármit mond, SonyEriccson powa. :) -
zidder #9 "A Nokia-nak nem kell összekapni magát, ők adják ki a legjobb készülékeket, a drágaságról meg annyit, hogy a minőséget meg kell fizetni!!"
Te most miről beszélsz? Ha nem lennének Nokia telefonok a szervizek többsége csődbe menne:)
Egyébként a Nokiák többsége mind Made In Hungary... ezt fizeted meg benne... nem azt hogy kis ferdeszemű pár szem rizsért ősszedobja a telót... Szal kenheted a hajadba ezt lejárt minőséget meg kell fizetni dumát... ki kéne már valami újat is találni... -
#8 Hmmm, még a végén alakul a Nokia. Ez a 6131-es már nem olyan ocsmány, mint az újabb Nokiák. -
#7 hű de nagy szégyen... van aki telefonálásra használja a telefont és nem buzulásra. nem mindenki izgul a parasztvakításokra.
se a fényképezés, se az mp3 stb nem vmi eget verő egyikben sem. nem véletlenül. szvsz nekem egy teló legyen mindenek előtt megbízható (ami mostanában nem kifejezetten jellemző), elegáns, és legyen benne pár alapvető, szükséges dolog. ok, rakják bele a félnypékelőt, mp3-at, xopógépet, miegymást, de amíg ilyen amatőr, addig bőven mellőzhető. -
pepe003 #6 És ezt mi alapján állítod? Volt már a kezedbe nokián kívűl más telefon is? (Siemens kivételével mert annál tényleg jobb) -
#5 A Nokia-nak nem kell összekapni magát, ők adják ki a legjobb készülékeket, a drágaságról meg annyit, hogy a minőséget meg kell fizetni!! -
Tibmanus #4 Egyetértek sped. De már kijöttek ilyen telefonnal (SonyEricsson WalkmanMobile) -
sped #3 Szerintem mindegyik ronda. A 6070 még kinéz valahogy, de az ilyen lowend-kategóriába szánt telefon, a tudása alapján. Nokia-nokia, össze kéne kapni magad.
Kijöhetne végre valamelyik gyártó egy normális telefonnal. Ez lenne az alap sztem ma: Normális kijelző, kb. 200x300px min és min 200e színnel, bővíthető memória (slot), normális 2MP kamera (viszonylag szép képet csinál), mp3 lejátszás háttérben+fm rádió, bluetooth/edge stb. Enélkül szégyen kijönni, hacsak nem az alsó szegmensbe céloznak. Csakhát kevés ilyen telefon van. -
bermuda3 #2 dekár h a nokiák ilyen grágák :( itt ez a 6070. ennek a feleáráért kapsz egy ugyanilyen telefont... -
#1 A 6131 a legszebb de kivül nem szép...
A 6136-nak izlésficamos a billentyűje...
Miért nem lehet a 2-ből egyet csinálni? :D