69
-
kbupdate #29 elég volt a bekezdést elolvasni, máris világossá vált:
PÉNZT AKARNAK BELŐLE.
ennyi -
Akuma #28 na igen, minek vöröskereszt, ha létezik piros horogkereszt is -
Librarian #27 Azaz négy téglalap! Bocs... -
Librarian #26 Rohadtegyszerű!!! Egy sor pixelt ki kell hagyni a vöröskereszt középső kockája, és a négy szára közt. Az már nem kereszt, csak egy négyzet+két téglalap!!! :D Igaz, nem látni a különbséget, de ha valaki ugrál, annak egyszerűen kinagyítják...
Viccen kívül: Hogy gondolják, hogy az összes meglévő játékból ki kell szedni???? Ezeknek teljesen agyukra mnt a sok morfium amit a drága Health pack-jaiból nyomnak!!! -
#25 mostantól mindenki csíttel játsszon, így nem leszünk rászorulva a gyógycsomagokra:D -
#24 nembaj, úgyis kell nekik a reklám, hamár nem ismerem őket:D -
Invader #23 Vannak alternatívák...
A Max Payne-be pl. fájdalomcsillapító fiolákkal "gyógyultál" -
#22 Nem jó, létezik a Zöld Kereszt (Green Cross) nevű nemzetközi szervezet is. :) Mielőtt tovább sorolnád a színeket: még lila (Purple Cross) is létezik. :D
-
#21 Vöröskereszt, de mivan, ha en kékre festem a keresztet? (UT széria), vagy aranyra, meg sárgára, és megint csak kékre (Quake széria)? Nos, akkor nem tudnak mit szólni, mert a vörös a jelük, ha más szinű a kereszt, akkor nem szólhatnak, ha jol tudom. Amúgy érdekes, hogy eddig nem volt gond. -
#20 átszínezik a keresztet szép ződre, egy szavuk sem lehet majd...
amúgy nagy baromság az egész, már akkor vörös keresztet rajzoltam a "nínós autóra" amikor még nem is tudtam a szervezetről:P -
Enlight #19 Hehe, jót nevettem ezen az egészen.. Az előttem szólokkal egyetértek.
Ez egy ökörség. -
#18 Egyszerű ez, mint a facsipesz, gyerkőcök. Eztán teszemazt CS-ben a lemészárolt terroristákat a vöröskeresztes dobozokkal kötelességetek lesz ápolásban részesíteni, hogy így vegyetek részt a "Nemzetközi Vöröskereszt munkáját és céljait bemutató nagyszabású [...] kampányban"...
-
#17 ez az egész =
:D -
Kannibal #16 "David Pratt nem csak az embléma minden érintett játékból való eltávolítását követeli a játékipartól, hanem azt is, hogy a játékfejlesztő cégek vegyenek részt a Nemzetközi Vöröskereszt munkáját és céljait bemutató nagyszabású kanadai kampányban."
ez a mondat csak nekem bűzlik? ezekszerint nem csak kivetetni akarják a keresztet a játékokból, hanem kihasználni a játékfejlesztő cégeket, saját céljaikhoz(ami persze nem elítőlendő cél, de akkor is kihasználás) adok-kapok helyett elveszek-kapok. :) mellesleg úgy tudnák a legjobban reklámozni, ha benne van a játékokban (vagy nem???), csak tudatosítani kéne a sok kockában, h az nem egyszerű health-pack, hanem Vöröskeresztes health-pack. -
antikommunista2 #15 LOL -
faz #14 Be kell karikázni a keresztet, aztán nem az ő logójuk. -
obe #13 a britek ma használatos zászlaja is piros kereszt fehér alapon, ők asszem egy kicsit régebb óta használják...a vöröskereszt meg befoghatja a pofáját hisz igy akkor számtalan játékban ingyen reklámot kaptak -
#12 Áááá ők nem pereskedni akaranak áááá.
Biztos ilyen erőszakos játékmentes ez a Pratt köcsög gyerek azt sír a szája meg nincs pénze meleg ételre azt most sír a szája
Ennyi erővel a WC-n látható nő és férfi alakért is jogdíjat lehetne fizetni.
-
#11 Vörös kereszt helyett vörös X lesz a dobozokon! -
#10 Az az elgondolkodtató hogy ugye játszunk a játékokkal , mikor felvesszük a "health-packot" akkor nektek az fut végig az agyatokon hogy vöröskereszt? Vagy ha meglátsz egy életcsomagot a játék hevében akkor a vöröskereszt szó jut eszedbe ? nem hiszem.. A másik meg az hogy ez mégiscsak egy piros kereszt , nem olyan mintha mondjuk Pepsi reklám lenne, előttem is mondták még jó hopgy nem fehér fal az emblémájuk -
HUmanEmber41st #9 Nah én meg napimádó vagyok, és le fogom védetni a sárga karikát a sugaraival együtt!!!!!!!!
A vörös kereszt és a félhold teljesen egyértelműen a gyógyítás logója.
Majd a zebrák nevében is tiltakozhatnak az állatvédők, h lelopják az ő rejtőszínüket..eh.. -
ebertek #8 De ez még is csak egy + :)
A http://www.redcross.int szerint pedig nem is a kereszt az emblémájuk, hanem egy kereszt és egy félhold egymás mellett (ami mellett régen volt egy oroszlán is, csak most már nincs). -
Cat #7 szerintem kicsit tévedésben éltek, ez ugyanolyan, mintha a Coca Cola, az IBM, vagy a Microsoft nevét irnák oda valamire a játékokban. Ugyanannyi joga van ennek a szervezetnek megvédeni magát, mint bármelyik nagyvállalatnak. -
#6 Még jó, hogy nem a fehér fal az emblémájuk. Mert akkor asztán lenne mit átfesteni a világon... -
Geryke #5 Látod ezt a Gunba jól megcsinálták, ott whiskeyt kell felvenni, hogy növeld az életet :).
Nem véletlen mondják sokan: "Ez bizony gyógyszer"... -
W B #4 Nos, ezért jó a Gothic ott enni kel vagy inni
Amúgy ez tulzás már amit csinálnak.
A következő ez lesz:
"Minden játékból számonkell üzni a reklámokat! - Az az egy mai akció játékban nem lehet a földön csipszes zacsi... -
#3 Volt egy japán TPS, amiben harc közben fokhagymákat lehetett felvenni, az adott életet :D
Amúgy kérdem én mi lesz a Legóval és más játékokkal, vagy mentőautó makettekkel? -
SirLord #2 ez vicc? -
#1 Értem én ezt de akkor mostantól mit fogunk fellvenni ha pl kevés az életünk? Jaj már félek előre hogy pár cég kihasználja majd ezt és mostnatól csak akkor kapjuk vissza az életünket ha citromos kólát veszünk az üditősautomatából.A tetejében játékban lévő pénzekel lehet kifizetni ezeket.És ha nincs pénz akkor....nincs élet..NANE!
Kéretik kedves kiadók világszerte hogy oldják meg ezt a problémát mer nem szeretnék kólák és narancsos szörpök után futkározni.