Ne legyen Vöröskereszt a játékokban!
← ElőzőOldal 2 / 2
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Hehe, jót nevettem ezen az egészen.. Az elõttem szólokkal egyetértek.
Ez egy ökörség.
Ez egy ökörség.
Egyszerû ez, mint a facsipesz, gyerkõcök. Eztán teszemazt CS-ben a lemészárolt terroristákat a vöröskeresztes dobozokkal kötelességetek lesz ápolásban részesíteni, hogy így vegyetek részt a "Nemzetközi Vöröskereszt munkáját és céljait bemutató nagyszabású <...> kampányban"... <#vigyor3>#vigyor3>
ez az egész = <#levele>#levele>
😄
😄
i5-4690K / HyperX Savage 2x8GB / AsRock Fatal1ty Z97 Killer / Gigabyte GTX970 G1 / Samsung 860 EVO 1TB / 5TB HDD / FSP Hyper M 700 / Cooler Master H500M
"David Pratt nem csak az embléma minden érintett játékból való eltávolítását követeli a játékipartól, hanem azt is, hogy a játékfejlesztõ cégek vegyenek részt a Nemzetközi Vöröskereszt munkáját és céljait bemutató nagyszabású kanadai kampányban."
ez a mondat csak nekem bûzlik? ezekszerint nem csak kivetetni akarják a keresztet a játékokból, hanem kihasználni a játékfejlesztõ cégeket, saját céljaikhoz(ami persze nem elítõlendõ cél, de akkor is kihasználás) adok-kapok helyett elveszek-kapok. 😊 mellesleg úgy tudnák a legjobban reklámozni, ha benne van a játékokban (vagy nem???), csak tudatosítani kéne a sok kockában, h az nem egyszerû health-pack, hanem Vöröskeresztes health-pack. <#wave>#wave>
ez a mondat csak nekem bûzlik? ezekszerint nem csak kivetetni akarják a keresztet a játékokból, hanem kihasználni a játékfejlesztõ cégeket, saját céljaikhoz(ami persze nem elítõlendõ cél, de akkor is kihasználás) adok-kapok helyett elveszek-kapok. 😊 mellesleg úgy tudnák a legjobban reklámozni, ha benne van a játékokban (vagy nem???), csak tudatosítani kéne a sok kockában, h az nem egyszerû health-pack, hanem Vöröskeresztes health-pack. <#wave>#wave>
LOL
Be kell karikázni a keresztet, aztán nem az õ logójuk.
Sok láma Linux júzer TANULJA MEG használni a Windowst. Linux Powa\' 4 me 2 :)
a britek ma használatos zászlaja is piros kereszt fehér alapon, õk asszem egy kicsit régebb óta használják...a vöröskereszt meg befoghatja a pofáját hisz igy akkor számtalan játékban ingyen reklámot kaptak
Áááá õk nem pereskedni akaranak áááá.
Biztos ilyen erõszakos játékmentes ez a Pratt köcsög gyerek azt sír a szája meg nincs pénze meleg ételre azt most sír a szája<#mf3>#mf3>
Ennyi erõvel a WC-n látható nõ és férfi alakért is jogdíjat lehetne fizetni.
Biztos ilyen erõszakos játékmentes ez a Pratt köcsög gyerek azt sír a szája meg nincs pénze meleg ételre azt most sír a szája<#mf3>#mf3>
Ennyi erõvel a WC-n látható nõ és férfi alakért is jogdíjat lehetne fizetni.
Az az elgondolkodtató hogy ugye játszunk a játékokkal , mikor felvesszük a "health-packot" akkor nektek az fut végig az agyatokon hogy vöröskereszt? Vagy ha meglátsz egy életcsomagot a játék hevében akkor a vöröskereszt szó jut eszedbe ? nem hiszem.. A másik meg az hogy ez mégiscsak egy piros kereszt , nem olyan mintha mondjuk Pepsi reklám lenne, elõttem is mondták még jó hopgy nem fehér fal az emblémájuk
Nah én meg napimádó vagyok, és le fogom védetni a sárga karikát a sugaraival együtt!!!!!!!!
A vörös kereszt és a félhold teljesen egyértelmûen a gyógyítás logója.
Majd a zebrák nevében is tiltakozhatnak az állatvédõk, h lelopják az õ rejtõszínüket..eh..
A vörös kereszt és a félhold teljesen egyértelmûen a gyógyítás logója.
Majd a zebrák nevében is tiltakozhatnak az állatvédõk, h lelopják az õ rejtõszínüket..eh..
A bölcsek nem tudósok - a tudósok nem bölcsek Lao-Ce
De ez még is csak egy + 😊
A http://www.redcross.int szerint pedig nem is a kereszt az emblémájuk, hanem egy kereszt és egy félhold egymás mellett (ami mellett régen volt egy oroszlán is, csak most már nincs).
A http://www.redcross.int szerint pedig nem is a kereszt az emblémájuk, hanem egy kereszt és egy félhold egymás mellett (ami mellett régen volt egy oroszlán is, csak most már nincs).
szerintem kicsit tévedésben éltek, ez ugyanolyan, mintha a Coca Cola, az IBM, vagy a Microsoft nevét irnák oda valamire a játékokban. Ugyanannyi joga van ennek a szervezetnek megvédeni magát, mint bármelyik nagyvállalatnak.
Még jó, hogy nem a fehér fal az emblémájuk. Mert akkor asztán lenne mit átfesteni a világon...
Bár fölül a gálya, s alul a népnek árja, azért a pénz az úr...
Látod ezt a Gunba jól megcsinálták, ott whiskeyt kell felvenni, hogy növeld az életet 😊.
Nem véletlen mondják sokan: "Ez bizony gyógyszer"...
Nem véletlen mondják sokan: "Ez bizony gyógyszer"...
Nos, ezért jó a Gothic ott enni kel vagy inni<#nyes>#nyes>
Amúgy ez tulzás már amit csinálnak.
A következõ ez lesz:
"Minden játékból számonkell üzni a reklámokat! - Az az egy mai akció játékban nem lehet a földön csipszes zacsi...
Amúgy ez tulzás már amit csinálnak.
A következõ ez lesz:
"Minden játékból számonkell üzni a reklámokat! - Az az egy mai akció játékban nem lehet a földön csipszes zacsi...
Volt egy japán TPS, amiben harc közben fokhagymákat lehetett felvenni, az adott életet 😄
Amúgy kérdem én mi lesz a Legóval és más játékokkal, vagy mentõautó makettekkel?
Amúgy kérdem én mi lesz a Legóval és más játékokkal, vagy mentõautó makettekkel?
http://lsl925.deviantart.com/gallery/ AMD A10-5800K, Gigabyte GA-F2A85X-UP4, GEIL Value Plus CL9 2*4096/1600 DDR3, Asus HD7770, 2,5TB HDD
ez vicc?
Értem én ezt de akkor mostantól mit fogunk fellvenni ha pl kevés az életünk? Jaj már félek elõre hogy pár cég kihasználja majd ezt és mostnatól csak akkor kapjuk vissza az életünket ha citromos kólát veszünk az üditõsautomatából.A tetejében játékban lévõ pénzekel lehet kifizetni ezeket.És ha nincs pénz akkor....nincs élet..NANE!
Kéretik kedves kiadók világszerte hogy oldják meg ezt a problémát mer nem szeretnék kólák és narancsos szörpök után futkározni.
Kéretik kedves kiadók világszerte hogy oldják meg ezt a problémát mer nem szeretnék kólák és narancsos szörpök után futkározni.
← ElőzőOldal 2 / 2