713
Athletic Club Bilbao
-
#67 -
#66 1936-os bajnokcsapat:
-
#65 -
#64 -
#63 ezeket viszont már nem néztem el :) ezek már tényleg Bilbaosok :) -
#62 -
#61 ne aggódj...nem fogom :P -
#60 -
Zséé #59 Csak el ne hanyagold a Fio topikot!! :DDD -
#58 -
#57 -
#56 :DDDDDDDDDDD -
#55 -
#54 -
#53 na akkor ismét egyel többen vagyunk...:) mikor elindítottam a topikot féltem tőle, hogy nem lesz hosszú életű..de úgylátom mégis életképes :D -
#52 -
#51 On: Urzaiz
[lan-on mindenkit vertem a Bilbao-val, kb 60-70 meccset nyomtam le velük és csak egyszer kaptam ki a Barcától tesómtól, az többit nyertem vagy X lett. szerettem őket] -
#50 -
#49 -
#48 -
#47 nagyon igaz ez :) de ő realista, és reálisan látja a dolgokat :D:D -
#46 -
#45 Munez, Nunez, Mehia, Bahia, Juanma, Juanho, Juanlu, Borja, Gonzáló, Pablo, José...
kb ilyen lenne ma a Reál kerete ha nem globalizálódott volna a foci és a nagycsapatok keretének 70%-a nem külföldiekből állna.. -
#44 affene...ezt elnéztem...::DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD gondoltam a Bilbao honlapján Bilbaos képek vannak...ráadásul az alak is stimmel...ez cumi....:D -
#43 Ez pont Malaga -
#42 igen, az a gyakoribb -
#41 most hogy mondod, nekem is ez rémlik... -
#40 Én úgy tudom hogy Katedrálisnak szokták hívni! -
#39 -
#38 nem fognak kiesni...remélem...benne van a pakliban, de szerintem megússzák...:D jövőre pedig jöhet a kupás helyezés...:D -
#37 ok :) jó tévézést :P -
#36 Pont akkor nyitsz topicot a teamnek mikor kiesnek az első osztályból -
#35 nade most kezdődik a Knight Rider szal :D
na pá -
#34 14:51-15:51-ig 32 hsz...pont egy óra alatt...nagyon nem rossz...:D:D -
#33 egész jó kezdés volt ez a topiknak :P csak így tovább! :D:D -
#32 :DDDDDDDDDDDDDDDDDD -
#31 igen...régen én is sokszor elnéztem...és ezt segítette elő az is, hogy a FIFA játéksorozat valamelyikében Atletico Bilbao néven szerepelt a csapat...valami amerikai szerkesztő elírta, és úgy maradt...és a játék így terjedt el a világban...gondolom sokan nem értették a dolgot, nem csak én...:) -
#30 nálamis ;) -
#29 kiskoromban az az egy darab Ó betű kiejtésben és a pirosfehér mez elég volt hogy megkavarjon :) -
#28 bocs Madrid nagy betűvel...valamiért nem fog a shiftem néha...kontakthiba...:P