713
Athletic Club Bilbao
-
#147 -
#146 -
#145 értem :):) akkor mjad vidzzsázok :D -
#144 -
#143 igen ez bilbaoi :) -
#142 spamolni bármivel lehet -
#141 ez a muzeum bilbaoi?
-
#140 a képek spamnek számítanak? :P -
#139 ok..bocs...:P:P -
#138 hát igen...csak most nézem, hogy a Barcát a Bilbao majd valamikor Júniusban vagy legkorában Májusban fogadja...szóval addig még sok meccs lesz...:) -
#137 sok a spam srácok, ezért kár volt nyitni -
#136 valoszinű!de ha megverjük a Barcát szvsz tényleg lesz valami mert az lenne a 3. vereségük majdhogynem zsinorban! -
#135 ha megveritek a Barcát, talán elkedvetlenednek, és a Bilbao is megüti majd őket :):) és ezzel maradnak bent :):) -
#134 hát igen a Barca ellen nehéz lesz!de remélem siekrül megérdemelné Mourinho!meg a csapat! -
#133 akkor lehet :D [lásd #132] -
#132 egyébként az igazat megvallva...van rá esélyetek...de nehéz dolgotok lesz már a barca ellen is... -
#131 dehogy olyan ez az igazi valo világ :DD -
#130 való világ? olyan mint az *** Klubon volt? mert ha olyan, akkor ez a valótlan világ :P:P -
#129 :DDDDDDD ez a valo világ :DDD Chelsea bl döntőt nyer! :DDDD zsinorban mostantol 4-szer! -
#128 és még miszépet álmodtál? :DDDDDDDDDDDDDDDDDDd -
#127 igen gondolom! :) mind a ketten ugy esnek ki hogy összekerülnek velünk :PPPPPP annyira kiverjük őket az első nyolcaddöntő meccsen majd jövőre hogy ki se állnak a másodikra inkább feladják :DDDDDDDDDD -
#126 lehet :) jövőre viszont Fio lesz a BL középpontjában...azután pedig az idén benntmaradt, és jövőre BLes helyen végző Bilbao ÉS a Fio :P:P -
#125 igy lesz kérlek :DD -
#124 :) örvendek Peti :) -
#123 :P :D -
#122 örvendek Ádám :) -
#121 akkor örüld ki magad mert jön a jövő hét és bl uralom lesz a legnépszerűb témák közt!legelső a Chelsea lesz :) -
#120 Ádám :) -
#119 azám :) -
#118 az igen :) Peti :P és te? -
#117 örömteli pillanat -
#116 persze hogy tudom!Peti ugye? :DDDD -
#115 ohooo! mindkét topikom benne van az első 10-ben! :D:D:D ilyenkor örül az én kicsi szívem de nagyon :P:P -
#114 tudom...:) nekem sem kedvencem, csak spanyolhonból...küölönben (szerintem tudod te is), a N°1 a Fiorentina :) -
#113 Legnépszerűbb témák
1. Real Madrid Fan Club
2. Football Manager 2006
3. Battlefield 2
4. A Pc-s játékoknak leáldozott
5. Tibia
6. AC Fiorentina
7. Dungeons & Dragons Online
8. Athletic Bilbao
9. World of Warcraft
10. Longest journey -
#112 na azzé! :) -