Hackertámadás Budapesten!

← ElőzőOldal 2 / 2

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

persze azért kíváncsi vagyok milyen XP volt... SP1-es 2,es? vagy Sp nélküli k..va nem mindegyek ezek.

Meg azért milyen poén, a nagy hacker védtelenrendszereket támad, meg jelszavakat is lop. stb... akkor én is profi hacker lennék, mert anno, meg nem is oly rég én is alakítottam egy smást?. istenem... ez a cikk a szenzáció hajhászás semmi más.

én ezt eddig is nagyon jól tudtam. és nem kell extra FW sem.

Laky
csatlakozom, én is megnéztem volna az elõadást, és szintén respect

i5-4690K / HyperX Savage 2x8GB / AsRock Fatal1ty Z97 Killer / Gigabyte GTX970 G1 / Samsung 860 EVO 1TB / 5TB HDD / FSP Hyper M 700 / Cooler Master H500M

mousee
Én is szívesen megnéztem volna az egészet... És megin csak eszembe jut két elõzõ cikk vicces összefüggése: Amerika a számítógépes háborúkra készül, míg a másik 1 régebbi, hogy az amcsi kormány gépein még csak win95 van... Ha már a srác egy alap xp-t 1 parancscsal és egy enterrel halálra ítélet, akkor mit tud kezdeni 1 win95-el?? Neszeneked amerika, meg sz.gépes háború... 😛

Nagyon komolyan nyomja ez az emberke... Respect 😊

The EULA sounds like it was written by a team of lawyers who want to tell me what I can\'t do. The GPL sounds like it was written by a human being, who wants me to know what I can do.

Aquir
Hm, érdekes lehetett az elõadás, megnéztem volna =)

A kaktusz is azért szúr, mert soha nem simogatják... Nem a remény hal meg utoljára, hanem a sejtszintű enzimműködés. n_n

Szoval, egy up-to-date xp ellenall a srac minden tamadasanak? mert ez jon le a szovegbol...
komoly, tud a csávó, jó lett volna ott lenni 😊 valami video esetleg?

a telefonos témával meg fölösleges minden rohadt hír után offolni. A telefonos vírusok Ufo jelenségek észleléének gyakoriságával vetekednek, és teljesen a felhasználó hibája ha befut egynek. Ez kb olyan minthogy az új kések amiknek van nyele azzal tökön lehet szúrni magadat, tehát veszélyes (meg a vajkenõ késsel is ugyanugy lehet mindent csinálni)...

http://www.lohere.net - a MagyarChan

2. oldalon képen sok kocka :S

az :p

"Gyermekként mindig lenyûgözött, hogy csalhatok a számítógépes játékokban. " - kis mocsok csíter

A Földet nem nagyapáinktól örököltük, hanem unokáinktól kaptuk kölcsön.

dokar
Hát nekem nem kell az MMS, de a BT sztem nagyon hasznos. Én mindenesetre szgép távirányítására használom.

CPU Tuning Toplista http://cputuning.net

off: Egyetértek...még az SMS, ne adj isten MMS belefér, más nem kell.
Molnibalage
Ha, ha így jár akinek ilyen baromság van a telefonjában. A telefonnal TELEFONÁLNI szoktam.

A történelem nagy tragédiája, hogy az Aurora helyett a Titanic süllyedt el. (Meg az, hogy a világot elárasztották a konteóhív?k...) i5-2400S 2.5GHz, HD7850 2GB, 8 GB RAM

Copperfield 2.:-) Parasztvakítás. Linux alatt már mióta vannak bluetooth ezközök, azóta lehet is velük babrálni a felhasználó engedélye nélkül. Mert a bluetooth is úgy mûxik mint 2 gép ami hálózetba van kötve. Mindegyik ezköznek van 1-1 fizikai címe /MAC adress/ és innentõl fogva csak csatlakozni kell rá.

Szar játék az élet de qwa jó a grafikja!

Darth Sith
SZVÍÍT DZSÍZÜSZ KRÁJSZT!!! Ez a srác tud valamit! <#wow1><#wow2><#pardon1><#ijedt><#guluszem1><#conf><#help>

Nem a lényeg, hanem a fontos!

nem egy buta csávó
hmm azt kelett volna megkérdezni hogy pl a saját sz.g -be betört e már valaki <#nevetes1><#vigyor2>

PR az egész...
Sephi
Lofax. Erdekes hogy Frank Himmelstein neve meg sem jelenik pedig o 1000x erdekesebb es okosabb mint a fent megemlitett "szupersztar".

C.W. - A talk about E3: \"It\'s nice too see that Sony and Microsoft finally got their own Wii emulator!\"

Rafaelo
<#guluszem1>

Mikor lépett az első ember a holdra? hülye vagy az első embernek nem is volt ürhajója!!!

← ElőzőOldal 2 / 2