71
-
Alien_AM #31 amugy mivel azt mondtad hogy kerdezzunk meg itt barkit akkor elmondom pl. grsec... ennyi
velemenyem szerint tobben tudnak linuxot torni mint winfost -
Alien_AM #30 torhetetlen? lool
ezt hol olvastad? a kernel az egyik legnagyobb tamadhato pont meg meg ezer mas -
Alien_AM #29 "linuxra képtelenség spywaret, key loggert, trojant, vírust stb. írni. lehet ezért se írnak linuxra AutoCAD-et meg PDMS-et stb.-t se"
ez aztan komoly hozzaerto hozzaszolas volt gratulalok -
Ratty #28 Az a sok láma dönt a cégek szgép rendszeréről, és a eléjük fektett pénzből. így a cégneknél lévő rendszergazda barátaink több fizut kapnak, a lazulásért, és a kedves végek többet fizetnek microsoftnak a supportért -
kbupdate #27 linuxra képtelenség spywaret, key loggert, trojant, vírust stb. írni. lehet ezért se írnak linuxra AutoCAD-et meg PDMS-et stb.-t se:D:D
mivel a linux csak egy kernel és lesed a kernelt:D kész:D -
kbupdate #26 de a linux az biztonságos! az törhetetlen! kérdezz meg itt bárkit, megmondja! -
#25 A biztonság csak egy álom! Aki meg azt hiszi, hogy biztonságos a rendszere az álomvilágban él! -
Ajnasz #24 Törhetetlen rendszer nincs, nem is volt és nem is lesz, persze vannak, akik ennek az ellenkezőjét próbálják állítani. :) -
#23 höhöhö na persze! Minden rendszer feltölrhető, csak idő kérdése! Ha frissített xp akkor ez az idő kicsit hosszabb! Szal teljesen mind1, aki akar az úgyis betör, aki meg megunja, az így járt, akkor meg lehet arra fogni, hogy "törhetetlen" a rendszer! -
Equ #22 patcheletlen xp-vel és szánalmasan ökör módon megirt webshopokkal nagyon nagy szám villogni. (de mint látjuk itt is bekajálja a sok lámer) -
kbupdate #21 persze azért kíváncsi vagyok milyen XP volt... SP1-es 2,es? vagy Sp nélküli k..va nem mindegyek ezek.
Meg azért milyen poén, a nagy hacker védtelenrendszereket támad, meg jelszavakat is lop. stb... akkor én is profi hacker lennék, mert anno, meg nem is oly rég én is alakítottam egy smást?. istenem... ez a cikk a szenzáció hajhászás semmi más. -
kbupdate #20 én ezt eddig is nagyon jól tudtam. és nem kell extra FW sem. -
#19 csatlakozom, én is megnéztem volna az előadást, és szintén respect -
#18 Én is szívesen megnéztem volna az egészet... És megin csak eszembe jut két előző cikk vicces összefüggése: Amerika a számítógépes háborúkra készül, míg a másik 1 régebbi, hogy az amcsi kormány gépein még csak win95 van... Ha már a srác egy alap xp-t 1 parancscsal és egy enterrel halálra ítélet, akkor mit tud kezdeni 1 win95-el?? Neszeneked amerika, meg sz.gépes háború... :P
Nagyon komolyan nyomja ez az emberke... Respect :) -
#17 Hm, érdekes lehetett az előadás, megnéztem volna =) -
bundee #16 Szoval, egy up-to-date xp ellenall a srac minden tamadasanak? mert ez jon le a szovegbol... -
Shadow_THH #15 komoly, tud a csávó, jó lett volna ott lenni :) valami video esetleg?
a telefonos témával meg fölösleges minden rohadt hír után offolni. A telefonos vírusok Ufo jelenségek észleléének gyakoriságával vetekednek, és teljesen a felhasználó hibája ha befut egynek. Ez kb olyan minthogy az új kések amiknek van nyele azzal tökön lehet szúrni magadat, tehát veszélyes (meg a vajkenő késsel is ugyanugy lehet mindent csinálni)... -
Goth #14 2. oldalon képen sok kocka :S -
Goth #13 az :p -
jefferson83 #12 "Gyermekként mindig lenyűgözött, hogy csalhatok a számítógépes játékokban. " - kis mocsok csíter -
#10 Hát nekem nem kell az MMS, de a BT sztem nagyon hasznos. Én mindenesetre szgép távirányítására használom. -
Enlight #9 off: Egyetértek...még az SMS, ne adj isten MMS belefér, más nem kell. -
#8 Ha, ha így jár akinek ilyen baromság van a telefonjában. A telefonnal TELEFONÁLNI szoktam. -
roliika #7 Copperfield 2.:-) Parasztvakítás. Linux alatt már mióta vannak bluetooth ezközök, azóta lehet is velük babrálni a felhasználó engedélye nélkül. Mert a bluetooth is úgy műxik mint 2 gép ami hálózetba van kötve. Mindegyik ezköznek van 1-1 fizikai címe /MAC adress/ és innentől fogva csak csatlakozni kell rá. -
#6 SZVÍÍT DZSÍZÜSZ KRÁJSZT!!! Ez a srác tud valamit! -
KaBuTo666 #5 nem egy buta csávó -
1hengeresVmotor #4 hmm azt kelett volna megkérdezni hogy pl a saját sz.g -be betört e már valaki -
vg #3 PR az egész... -
#2 Lofax. Erdekes hogy Frank Himmelstein neve meg sem jelenik pedig o 1000x erdekesebb es okosabb mint a fent megemlitett "szupersztar". -