2613
Itt mindenki megmutathatja a saját oldalát, és majd értékeljük.
-
lord nihilus #117 már készül :D az enyimé 3 hónapon belül elindul :DDD
ww2games.atw.hu -
#116 www.speedway-miskolc.gportal.hu -
#115 ui.: nem reki celjabol tettem be :D -
#114 az enyem ez lenne, de ugy nezzetek, hogy 2 ora melo volt benne anno :D
most ujitom, talan 4 nap mulva kesz lesz... :) -
#113 én lapom -
willis #112
ez már a sokadik oldalam -
Shadow_THH #111 ezt nemrég csináltam, Online titkársággal foglalkoznak azok számára, akiknek nincsen pénzük saját titkárnőre, és mégis át szeretnék ruházni a feladatokat.
Net-Titkárság -
Shadow_THH #110 a rúna táboros jó lett -
#109 osztom a véleményed a g-portálos dologban..
a rúnatábor nekem is tetszik, szép,egyszerű..
itt az új munkám, még közel sincs kész..:
Ongai Kulturális Egyesület
ha valakinek van ötlete a háttér jobb megoldására, várom:) -
#108 Thx. Megvan az előnye ha egy igazi művész dolgozik a kezed alá. -
#107 Rúna Tábor-os Tetszik -széplett Grat ! -
#106 Saját oldal(blog): saját a "Joomla!" Php motor hajtja...
Ezt pedig kérésre készítettem: Rúna Tábor semmi maszlag... csak HTML.
Mellesleg látom sok g-portálos link van... én nem büszkélkednék vele... sőt... igencsak szégyen. -
#105 szegyelheted magad, hogy mas tollaval probalsz ekeskedni!
mi lenne ha megprobalnal magad tartalmat krealni oldalaidhoz, es nem mas forumokrol lopkodnal ossze mindenfelet? jah, hogy meg sincs a game?! akkor ez nagyon loál
latom hogy a ctrl+c ctrl+v nagy ur a haznal, de igy csak magad teszed nevetseg targyava -
Gorla #104 Gondolom nemcsak a GW hivatalos oldaláról lopkodtál össze anyagot az oldalakhoz, hanem a többihez is. Igaz tőled mi várható el? Semmi. -
#103 wowfan oldal gtafan oldal
Guildwars fan oldalXtreeme oldal MIKLÓSI SRÁCOK!
BY:JoKeR -
#102 bocs,nem rocklfash,hanem rockflash:P -
#101 rocklfash
nézzétek meg
kössz -
#100 Egy picit uncsiztam ésez lett !
-
#99 :-o -
#98 weboldal :c -
GazVezir #97 Nos, akkor én is megmutatom a honlapomat, illetve a SzerelmeSMS Üzenetküldő Programom Projectjének a webes otthonát. SzerelmeSMS
Reméljük az SG kedves moderátorai békénhagyják eme hozzászólásomat, ugyanis nem ütközik semmiféle szabályba. Bár hierarchia uralkodik mindenütt...így sosem lehet tudni. Jó szórakozást! -
Shadow_THH #96 holnap kijavitom -
Shadow_THH #95 hogy ezmiez -
#94 mit -
Shadow_THH #93 most fejeztem be. firefox alatt a html rész nem megy -
thoomas26 #92 Rengeteg humor!!!
http://www.tisztahumor.try.hu -
#91 aham, a tv-nél kellett csinálni és ha jól emlékszem ott is bolygók voltak -
#90 Nem. Miért ő is csinált ilyet? -
#89 David Copperfield? [: -
#88 Most mondhatnám hogy igen, de ez nem így van. Én is láttam valahol! De marhajó! -
DJviolin #87 ezt te találtad ki? -
#86 Az elején úgy van elhelyezve a 4 bolygó (amiből választhatsz), hogy utána lépsz négyet, biztos nem kerülhetsz a Plútóra, utána lépsz 5-öt és sehogy sem kerülhetsz a Szaturnuszra! Ezután két lépésből nem léphetsz a Neptunuszra, 3-ból se az Uránuszra se a Földre! Ekkor már csak 4 bolygó van de nem kerülhetsz a Vénuszra ezután még lépsz 1-et de a bolygók elhelyezkedéséből te csak a Marsra tudsz lépni!!!!
Jó mi?! -
DJviolin #85 Okés. De please áruld már el, hogy honnan tudtad, hogy a Marsra fogok kijukadni? -
#84 Thx. Amúgy volt már színesebb is csak most ez a szürke jött! Majd valamikor fogom még újítani, akkor majd lehet hogy színesebb lesz! -
#83 köszi [:
tetszenek a képeid, szemmel tartalak (y) -
#82 wavok -
#81 (bunkón=bunkó) -
#80 Nem szeretnék bunkón lenni, de szerintem itt néhány jó oldal van csak (PyRex, BigMate, GnarKiller, Neuro, Kata, rhinoelekes), de sztem sok az ami kicsit el lett kapkodva, illetve még ráférne egy kis (vagy nagy) igazítás.
Az enyém most így néz ki: fotók (ez sem a legjobb, most készül egy új verzió)
Amit még csináltam: oskolás (és a rajta lévők)
illetve a BMT -nek a flashes introt (hang is van hozzá :D) -
DJviolin #79 Nekem tetszik. Ötletes. Mondjuk nem szeretnék nagyon kötekedni, mert én fele ennyit se tudnék flashban összehozni, de mondjuk egy picit lehetne szinesebb is. Ez a szürke egy picit lehangoló. De ez már tényleg csak kukacoskodás. :) -
#78 Amúgy mi a vélemény az oldalamról? Teccik a flash? Sokat szaroztam vele, mert tényleg semmi közöm a flash-hez!