2613
Itt mindenki megmutathatja a saját oldalát, és majd értékeljük.
  • passatgt
    ABC
  • grizzly21
    engem
  • grizzly21
    te ez hoyg müködik ? Nekem az amcsi ABC, meg TNT érdekelne
  • passatgt
    aláírásom

illetve készülőben:
    ingyen.org/ic
  • tomas10
    pcdolog.blogol.hu ez egy frissülő pc-és oldal tegnap nyitottam
  • norbre
  • grizzly21
    bocs de amatör vagy
  • darkhell2112
    Nézd meg oldalamat katt ide (meg kell nézned a videókat, marha jók!!!)
  • norbre
    sztem ez nem a reklámozd a weboldalad topik..
  • brugyu
    kicsi pénzkereseti lehetőség éjszakai gép-járatással:

(egyelőre még csak angolul... :-)

brugyu oldala
  • CitizenX
    Na, ideje áppolni - és ápolni...pfff, de szar :-D - ezt a topicot.

Az apropó: Lassan belövöm az életstílus oldalam, ahol király képekkel illusztrálva igyekszem bemutatni a valóban cool cuccokat, ruhákat, épületeket, reklámokat, helyeket. Remélem tecceni fog.

Csinicucc
  • Shadow_THH
    #427?
  • blackgamer
    thx, elhelyeztem egy vissza gombot (valójában linket)
  • Shadow_THH
    kinek volt az az oldala ami játék hirekkel foglalkozott és telespammelt mindent hogy nézzük meg? Amúgy elég jól nézett ki, valakinek nincs meg még a link?
  • joebacsi
    powered by hotdog :)
    (jópofa amúgy)
  • norbre
    van amit nem talál meg..
    böngésző visszagombjára néha nem csinál semmit..
    dizájn még elég gyerekcipős..
  • blackgamer
    jelenleg minkét mezőbe kell írni, nem találtam még rá gyógyírt
  • PyRex
    Warning: strpos() [function.strpos]: Empty delimiter. in /mnt/users/z/e/zenekereso/eredmeny.php on line 35

(de ez sokszor) :)
  • blackgamer
    készítettem egy zenekereső honlapot (nem warez csak kereső!), még egészen béta de már használható
    hibákat ahogy tudom javítom és frissítést is szeretném rendszeressé tenni (2-3 hét)

az oldal címe:
    http://zenekereso.cwi.hu

remélem sokaknak hasznára válik
  • viizo
    köszönöm :)
  • PyRex
    JS-t mondhatni hogy a ClearBox miatt tanultam. Van könyvem is, de amit nem tudtam, azt leginkább internetes "könyvekből" tanultam meg.

ClearBox pedig azért készült, mert vannak ugye a hasonló scriptek... Megtetszettek és eldöntöttem, csinálok egy hasonlót, de olyat, ami úgy néz ki, ahogy nekem tetszik (amúgy fel lehet benne fedezni az Apple-féle lekerekített, letisztult dizájnt :) és többet tud, mint a más javascriptes képmegjelenítők nagy része. Viszonylag sokan használják már, első sorban Magyarországról, de már külföldről is kerestek, sőt vannak cégek, akik licenszelték (kereskedelmi használat).
  • grizzly21
    komoly munka egyébként ez a clearbox, mennyire népszerü? látogatása az oldalnak?
    JS-t hol tanultál? könyvek?
  • mila69en
    csak gratulálni tudok:)
  • grizzly21
    ugysincs más téma most errefelé:)
    tul sokat tud az nem baj, kicsit a méretétől félek, meg hogy mennyire birja majd a képernyő. egyébként kinézetre is meg funkcioit tekintve is tökéletes, mp3+telo+böngésző, mindnek hasznát veszem
  • PyRex
    Hát ja, az durva, de nekem az pl. már felesleges (túl sokat tud :), de ez már nagyon offtopic! :)
  • grizzly21
    viszont egy iPhone-ra benevezek majd nyáron:)
  • PyRex
    Én nem utálom, csak drágának tartom és mivel Magyarországon élek, ahol botrányos a szervíz, nem kockáztatom meg a vételt. Mac Pro nekem drága (akkor inkább PC + OSX), Mac mini kicsi és kis teljesítményű, iMac meg mindenegybe és ha valami bekrepál, nem tehetem meg, hogy 3 hétig nincs gép :( Szal' marad a "keserű" PC :)
  • grizzly21
    hopp, az már sok azért.

ilyet se fogok venni:(

nem ugy volt hogy most utáljuk a macet?:D
  • PyRex
    De ott sem annyi... a külföldi store.apple.com oldalon a ha megnézem, a 2x3GHz-es 4 magos Xeon-nal és 4GB rammal $4,696.00 -ba kerül. Na az mire ideér hozzánk, lesz 1,5 millió forint szerintem minimum :( De ha csak simán átváltod, akkor is sajnos 1 milla környékén van, ami nem 500e :(
  • grizzly21
    én a store.apple.com on néztem.
    röhej ez az ország, siralmas. hogy várják el hogy kétszer annyit , 1 milliot kifizet bárki érte. áhh
  • PyRex
    2x 2 (nem 4!) magos 3GHz-es procival, 250-es vinyóval, 1 (!!) GB rammal 900 ezer forint felett LOOOOOOOOL nemááár. :((
  • PyRex
    Nanana: itt csöppet más árak / konfigok vannak :)
  • grizzly21
    azért erre az uj mac pro-ra beneveznék, félmillioért tied a világ első 8 magos 3ghz-es gépe, 2gb rammal/processzor. még csak drágának sem mondhato.:)
  • PyRex
    Ok, de szerintem amióta intel procik vannak a gépekben, már csak a 3. igaz. Nagyon sok fórumon panaszkodnak az intel procis Mac-ek minőségére. Sajnos a váltás áldozatokkal járt, hiszen gyakorlatilag ugyanazért az árért jobbat adni ugye elég nehéz - ehhez a többi alkatrész minőségét kell csökkenteni. Aminek viszont elég sok hátránya van, pláne a "minden-egybe" iMac gépeknél. :( Ezt nem az ujjamból szopom, rengeteg elégedetlen vásárló van. Ehhez kis hazánkban még hozzájön a botrányos szervíz is, szóval nálunk rossz esetben nagyon pórul lehet járni.

Ugye a megbízhatóság megvan egy PC-nél is, ha a hardver és az oprendszer ugyanaz, mint az Apple gépein.
    Vírusmentesség ugye oprendszertől függ megintcsak, innentől lásd fentebb.
    A design az, amiben aláz mindent az Apple szerintem. Meg a távirányítóval kezelhető FrontRow. Ez viszont tény.
  • grizzly21
    nyilván, azért van nekem is pc-m, mert olcsobb:) (és mert kis hazánkban élek:))
    a teljesítmény nagyon összetett fogalom, szerintem a grafikusok azért használnak mac-et, mert 1.megbizhato 2.virusmentes (ez az 1.es pontba tartozik mondjuk) 3. maga a gép is stilusos, az embernek már helyrejön a szépérzéke.
    igaz ha nagyon akarunk lehet itt állítani skineket windowson belül is.
  • PyRex
    Én nem azt mondom, hogy a grafikusok nem Mac-et használnak, hanem azt mondom, hogy teljesítményben (de most már oprendszerben sem) nem jobbak, mint a PC-k. A Mac Pro esetleg, de mondom: annyi pénzért szerinted milyen teljesítményű PC-t lehet összepakolni? :)

Peace!

szerk: én is jobban örülnék, hogyha az asztalomon egy 24-es iMac állna. De akkor már nagyobb vinyó kéne bele, minimum 2GB ram (most is annyim van), meg a grafikus kártya se az alap legyen, hanem a választható legjobb. És akkor többe kerülne, mint 600 ezer forint. Na EZ AZ, ami azért durva... :((
  • grizzly21
    jo,én nem füzök hozzá többet, de nem hiszem hogy egyszem magadban megmondod a frankót a világ összes többi részén mac-kel dolgozó grafikusával szemben.

a referenciát nem azért irtam hogy kellene hogy legyen, csak megjegyeztem.
  • PyRex
    Referencia kell?

ClearBox

Bár ez inkább programozás, persze jó adag design is van benne (nem a weboldalt kell nézni ugye ^^)

De szerintem referencia SEM kell ahhoz, hogy valaki belássa, hogy ha pontosan ugyanolyan hardverekből összerakok 2 gépet, de az egyikre rakok egy alma logót, akkor az semmivel sem lesz gyorsabb, mint a másik. Pláne most már az oprendszer is fut alma logó nélkül is :) A régi Apple gépeknél más volt a helyzet: igen, ott sokáig valóban egyértelmű volt a grafikusoknak és a zeneszerzőknek, hogy azt kell használni, de azt is nagy részben az oprendszernek köszönhette... Ezért cseszte el az Apple, hogy intelre váltott.
  • dogfish
    tud a kollega, nem is keveset :)
  • grizzly21
    nem tudom hogy ki vagy, mi a szakmád, és mik a referenciád, de valahogy olyan érzésem van, hogy kicsit nagyobb az önbizalmad mint a mögötte álló tudás.
    azt sem értem miért kardoskodsz a pc mellett, mint mondtam én is azt használom, mégis elismerem objektiven azt ami jobb nála.