2613
Itt mindenki megmutathatja a saját oldalát, és majd értékeljük.
-
#1769 Header-en legyen egy link a főoldalra, felesleges a külön gomb szerintem.
Underline-ok nélkül jobban mutatna.
Dátumra sem kíváncsi senki egy ilyen oldalon.
A hét képe mögött a sima bevel kicsit gagyin hat, csinálj helyette mondjuk inkább valami menő égettpapíros hátteret, vagy bármi mást ami eszedbe jut.
Összességében viszonylag jó egyébként, bár kérdés, hogy használni fogja e egyáltalán valaki, ha lezajlott az előadás sorozat... -
#1768 Saját, béta
Vélemények-ellenvélemények? Köszi. -
spytime9 #1767 A Blog-om kicsit felfrissítve!!! Szójatok hozzá az oldalhoz ha van kedvetek! Zenei ajánló blog,sok féle stílusban! -
#1766 http://fabos-net.ws/G -
#1765 Ha a belföldre kattintok....akkor biztos, hogy csak a híreket sorolja fel, éa nem a " blföld lapot nyítja meg ?
Így akartátok, mert így nem jó...asszem -
#1764 A Google Chrommal asszem nem oké.
Nem fér el egy oldalon.... A jobb oldali doboznak csak a fele látszik...
Átlagosnak tünik...mint például a portfolio lap.
Viszont hiányzik a reklám.... ez tetszik... bár nem hittem volna , hogy hiányozni is tud egy idegesítő mozgás a szemem sarkában )) -
crazy013 #1763 ajálanék én is 1 weboldalt nem én szerkeztetem de érdekelne mások vélemény az iletékesnek továbitom egyaránt a negatív és pozitív kritikát köszi:http://rogtonhirek.hu/ -
#1762 hm, kicsit soknak tunik
60 dollar az atlag oraber ? Majdnem 2 millio HUF / honap, ha CSAK napi 8 orat dolgozik, heti 5szor.
Nekem feleannyi sincs egy NY-i cegnel (ezen mondjuk meg javitani fogok..) -
#1761 Felmérés -
Eli Jah #1760 Itt az enyém, a legjobb legújabb spórolási tippekkel, hírekkel, trükkökkel, tanulmányokkal sok-sok kategóriában: Mi hiányzik még róla?
http://www.theenergypost.org -
#1759 esetleg ha van kedved azt a pár kedvencet belinkelhetnéd
és szerintetek legyen hozzzászólás? -
#1758 nekem TETSZIK! -
#1757 igy mar jo lesz!
-
#1756 a The Funeral-t meg pár párszázszor már biztos meghallgattam:) -
#1755 próbáltam úgy, hogy eredeti klippek legyenek, de abból sajna nem sok van youtubeon(vagyis hd-ból nem sok van) úgyhogy lehet elmegy a "homemade" klipp + eredeti zene irányba
utolsó után raktam egy kis padding-ot, így kattintható:) -
#1754 baromira bejon mindegyik!
1 eszrevetel: a legalson nem lehet kattintani az also gombokon (pause stb)
itt a zenen vagy a kepen van a hangsuly?
nehany kedvenc nekem is van, pl ez ugyes:
Antigravitacio -
#1753 amúgy minden nap lesz 1 videó, már beraktam előre egy csomót:) -
#1752 ja, ez a sajátom, a "céges" az megy szépen
itt van kb fél év alatt 0,15 euróm:D (most van kint először:)) -
#1751 látom gyúrsz az adsense-re :) -
#1750 http://www.hdmusicvideos.info/
Kb félórás wordpress-es cucc, ötlet #1731-ból jött, csak most volt időm megcsinálni:) -
ldavid #1749 ez de király (nem az enyém persze..) -
spytime9 #1748 Köszi szépen! -
#1747 Eeagle Eye Cherry! -
#1746 hát elsősorban lap.hu stb.. linkgyűjtőkbe rakosgasd be, másodszorra meg a tartalom nekem nem jön be, sokkal jobban érdekelne egy olyan, ahol kicsit "kulturálisabb" zenék vannak, tehát nem ilyen 0 hangú/tehetségű celebek
pl moby, brighton port authory, cinnamon chasers, eagle-eye cherry, m83...:) -
spytime9 #1745 Köszönöm szépen,hogy elmondtad ezt nem tudtam! De persze nem sokan kattintottak rá 2-en-3-an,és első nap 137db oldal megtekintés volt.
Ezért gondoltam,hogy segítséget kérek.
Ha publikus vagy pm-ben tudnál 1-2 tippet adni hol tudom népszerűsíteni a blog-ot? (persze ha nem gond) -
#1744 ;) -
#1743 napi 30-40 mellet. persze az oldal a keresőkben meg konkureniák elött van meg kialakitása is lyan hogy rákatintsanak :D De ez cask teszt :) -
ldavid #1742 és ez mekkora látogatottság mellett? -
#1741 Akkor azthiszem jobban utánna kell néznem ennek :D, mert egész jónak tűnik.
Amúgy ha tegyükfel havi szinten 15K-t hoz, és mondjuk tárhelyet+domaint megkapom 1 évre durván 130 USD-ért azaz 25K-ért havonta, akkor szvsz absolute nem rossz. -
#1740 egy domain 10 dollar/ev -
#1739 rámegy a domian cimre:D -
#1738 :D -
#1737 zsíros biznisz :)
bár jobban belegondolva az havi 15rongy és gondolom kb nem csinálsz semmit vele -
#1736 másik szabály, hogy nem mondjuk el senkinek, mennyit keresünk vele:) -
#1735 nekem napi 2 eurot :) -
#1734 Ezek a xarok amúgy mennyi lóvét hoznak? -
ldavid #1733 az etargetnél is így működik gondolom, vagy ott más? -
#1732 ne mond senkinek, hogy nyomjanak rá
gyanúsan sok lesz a cpp-d (látogatók túl nagy %-a kattint rá) és kicsap a google mint macskát szarni:) -
spytime9 #1731 A weboldalam !!!
Nagyon nagyon szépen kérek mindenkit aki megnézi kattintson legalább 1x a videók közötti google "zöld" reklámokra!
Senkinek semmi rossz nem származik belőle csak nekem segítene nagyon!
Nagyon köszönöm szépen az önzetlen embereknek!!!!
THX -
#1730 Atya világ...inkább riasztó mint csalogató.... de hát ha megérte )))
Viszont bulis, hogy ugrálnak a jelek a szavak mellett ))))
De akkor se katt-katt )))