13
-
csabeszszan #13 Hello!Ha valaki tudna segíteni megköszönném!A dzsungeles résznél már kinyírtam mindenkit,de nem tudom hogy merre kell tovább menni! -
Matyigyerek #12 Sziasztok. Szeretnék érdeklödni hogy létezik e magyarositás az EL MATADOR hoz. Köszi elöre is. -
tomcseszke #11 jóez ajáték. -
kow83 #10 Maxpayne II. volt eddig az egyik legjobb, amivel játszottam. Ne szarozz valamit, csak írd azt, hogy neked nem tetszett, irkab1rka. -
irkab1rka #9 Belülnézetes?
MUhahaha,,,... boncmester játék :DDDD -
irkab1rka #8 Max payne szerű tömegszar.
Max arra jó, hogy levarezolják.
CS:S is the one an oooooOOOOOonly :) -
MC Stich #7 Jó de jobb lenne ha belülnézetes lenne -
#6 nemtudom hova sztárolják ezt a graf-ot :S, sztem szar, nem mondom hogy csunya, csak hogy szar...
az árnyékok kockásak, semmi simitás... a viz széle egy edge és semmi fade:S szoval eléggé tré hogy még reklámozzák is a hibákat... meg az egész szine ojan mint amit a hugom fest... -
#5 Jaj de várom ezt a játékot.Főleg hogy 20 missziót kell majd végigrombolnunk nyami . Nos és dél amerikában kell menni hmm...csak jöjön máár.Ha kb. olyan hangulata lesz mint a the punishernek ezis a polcomon a helye. -
#4 elég furaa grafix... -
#3 Pont ezt akartam mondnai, nagyon bengán néznek ki a karakterek. :) -
#2 Érdemes megnézni a hivatalos oldalon a screenek között az Artwork részben a Sepultúta tetkós, minigunos ipsét! Szerintem Ő lesz a Daráló! :S
Egyébként szerintem a karakterek elég balta szülte vonalakkal rendelkeznek! -
#1 nadonszép