El Matador - drogos kalandok

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Hello!Ha valaki tudna segíteni megköszönném!A dzsungeles résznél már kinyírtam mindenkit,de nem tudom hogy merre kell tovább menni!<#confused>
Sziasztok. Szeretnék érdeklödni hogy létezik e magyarositás az EL MATADOR hoz. Köszi elöre is.
jóez ajáték.
Maxpayne II. volt eddig az egyik legjobb, amivel játszottam. Ne szarozz valamit, csak írd azt, hogy neked nem tetszett, irkab1rka.

http://tibor.szasz.hu - Webfüggőség a köbön http://torrentek.hu - Mindenki meg van hívva

Belülnézetes?

MUhahaha,,,... boncmester játék 😄DDD

Ha már kivan a faszod az idióta szignókkal csinálj te is egyet.

Max payne szerû tömegszar.
Max arra jó, hogy levarezolják.

CS:S is the one an oooooOOOOOonly 😊

Ha már kivan a faszod az idióta szignókkal csinálj te is egyet.

Jó de jobb lenne ha belülnézetes lenne <#banplz><#duma><#law><#love11><#love12><#puszi><#hamm><#finom><#gun><#violent>
VRSDM
nemtudom hova sztárolják ezt a graf-ot :S, sztem szar, nem mondom hogy csunya, csak hogy szar...

az árnyékok kockásak, semmi simitás... a viz széle egy edge és semmi fade:S szoval eléggé tré hogy még reklámozzák is a hibákat... meg az egész szine ojan mint amit a hugom fest...

u dont have to listen anybody else but me

Karez
Jaj de várom ezt a játékot.Fõleg hogy 20 missziót kell majd végigrombolnunk nyami <#finom>. Nos és dél amerikában kell menni hmm...csak jöjön máár.Ha kb. olyan hangulata lesz mint a the punishernek ezis a polcomon a helye.

Benedekco
elég furaa grafix...

Mé há nem?

Matyóhímzés
Pont ezt akartam mondnai, nagyon bengán néznek ki a karakterek. 😊

A Chili szósz nem más, mint határozott fellépésű Ketchup.

Manoi
Érdemes megnézni a hivatalos oldalon a screenek között az Artwork részben a Sepultúta tetkós, minigunos ipsét! Szerintem Õ lesz a Daráló! :S

Egyébként szerintem a karakterek elég balta szülte vonalakkal rendelkeznek!

A nő olyan, mint egy demo-program. Vagy korlátozva van a használati ideje, vagy a legjobb funkciói vannak letiltva, vagy állandóan baszogat, hogy regisztráltasd.

burkusdió
nadonszép