Szerdán indul az Office Live béta

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Egyetértek...

hat en azert nem biznam a cegem adatbazisait, dokumentumait es weboldatat a MS-ra. meg a vegen felebredek hogy kihasznaljak a "korlatolt jotallas" cikkelyt a vegfelhasznaloi szerzodesbol es elcsorjak az uzleti titkaimat. a MS-hoz hasonlo cegek eseteben a nem elegge elovigyazatos ugyfel kenyelmetlen helyzetbe kerulhet ha esetleg fel akarna mondani a szerzodest (olvasd: atvinni a weboldalt, dokumentumokat, leveleket) mas szolgaltatohoz. kiprobalni persze erdemes, de a MS kertjeben "kollaboralni..." hat... nem tudom

Mi az hogy és??? Az jó!!!
És ingyenes! <#merges2>

Ki az aki ezek után FIZET?! (TALÁN kicsit jobbért, amit úgysem használ ki a user-ek 99%-a). Az MS abból él, hogy a hétköznapi ember és a legtöbb cég nem alkalmazza a profitmaximalizálás elvét, csak költ, költ, költ, az MS meg gazdagszik, gazdagszik, gazdagszik....... <#taps>

Jobb ha ezt el is felejtitek, mert az igazság fájó... <#wilting>
Igen, és?

Depending on the chatter, the definition of "lol" may vary. For example: "I have nothing worthwhile to contribute to this conversation."

http://ftp.fsf.hu/OpenOffice.org_hu/2.0.1_Premium/
jut eszembe. (nem flame szándékkal).
Az OOo 2-bõl készült prémium csomag. Alap OOo, extrák, sablonok, képek, hátterek, kiegészítõk. Igen jó lett szvsz
Darth Sith
nekem ez jónak tûnik. Csak kiváncsi vagyok mennyiért adják.

Nem a lényeg, hanem a fontos!