4
  • Komolytalan
    #4
    Nem tévedsz, ez kb egy az egyben így van. Más kérdés az, hogy mi a f.om értelme van az egész EUnak, meg úgy általában a jogállamoknak, ha - jogszerűen - egy adott jövedelemre 2 helyen kell befizetni ugyanazt az adót? Nekem ilyen jog, meg ilyen társadalom nem kell, szeretném visszaadni az állampolgárságom.
  • kow83
    #3
    "bár az ilyen cégek általában adóparadicsomnak számító országokban vannak bejegyezve, s egyáltalán nem vonnak előleget, így a játékoson múlik, hogy bevallja-e jövedelmét."

    Na itt a lényeg, ha ők nem adnak ki adatot, akkor soha nem jön rá az APEH, hogy te kerestél pénzt.

    Ha nem akarod itthoni számlán tárolni az így befolyt pénzt, akkor csinálsz egy e-passportot :)

    Javítson ki valaki, ha tévedek.
  • pemga
    #2
    Hmm, globalizé-nek adjuk a pofonokat keményen. Szerintem itt elsősorban azon osztrák és angol sportfogadással és szerencsejátékkal foglalkozó cégekről lehet szó, akik Magyarországon _hirdetnek_ és keresnek játékosokat. A Szerencsejáték Rt. próbálta őket megfogni, kevés eredménnyel. Kb olyan, mintha kocsiba ülne valaki, kicammogna Bécsig és venne egy lottószelvényt; annyi különbséggel hogy ezt online teszi. Most megpróbálják a másik oldalról megfogni: ha nem tudják perelni a kínáló cégeket, megpróbálják elvenni a játékosok kedvét...
  • Komolytalan
    #1
    A nagy büdös lóbránert az APEH s.ggébe, már ezzel is tömné befelé a költségvetési hiányt? Nem 3 milliárdért kell 1 km autópályát építeni, hanem az ötödéért, ahogy a horvátok is csinálták, aztán nem kell ilyen f.szságokat kitalálni. APEH monnyon le!