10
-
bifidusessensis #10 Ha meghalt a beteg, akkor majd gyászindulót játszanak. -
MaciBácsi #9 Majd jön az ÁNTSZ, hogy tartós halláskárosodást szenvedhetünk ettől az agyament hülyeségtől.
Azt a sok időt és pénzt másba is ölhették volna...
A macskámmal bármikor megcsinálom ugyanert a nyavajgást ;D -
HuHa #8 Én csak azt nem értem, az ELTE Caesar klaszteren lévő címemre még soha egy spam/vírus nem érkezett (1-2 vírus azért akadt, amit azonnal a virus könyvtárba rakott a szerver), pedig már közel két és fél éve használom, míg a világ legnagyobb problémája a spam áradat és a vírusok. Ez miért lehet? -
SymbioC #7 De így az Admin még a WC-n ülve is rögtön tud mindent, a büféről nem is beszélve... -
echo #6 Vicces. Nekem az orvosos jobban tetszik. Valahogy az éppen adott szinfóniából kihallja az orvos, hogy hol bomlott meg a testben a harmónia Elvileg eltudom képzelni, hogy ha nagyon komplex az adathalmaz, akkor így jobban kezelhető, de valahogy a gyakorlatban nem tudom elképzelni... -
#5 hát.....ez......hudejo....... -
#4 Ez miért olyan nagy szám? -
kobaltaelezo #3 A hálózati forgalom bizonyos jellemzői így az agy számára is feldolgozható folyammá vannak átalakítva. az agy pedig így az előre nem látható "furcsaságokat" sokkal jobban ki tudja szűrni mint egy gép.
-
#2 Jól hangzik, de ez mér jó? Nem lenne egyszerü ha simán kiírja az Admin gépére egy popup-ban hogy spam érkezett? -
DKm #1 Nekem ez az ötlet nagyon tetszik.Szeretnék én is ilyet itthonra.A harmadik nap után megunnám a dallamot.