Túlélõ túra Pannon GSM módra
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
radeon 983760 überpro - csörgõ ventillátorral, kólával leöntött kisegítõ billentyûzet :D én nyertem
Megint egy tõlünk nyugatra élõ csoport akarja megmondani mi jó nekünk!
Mikor ér el ez az ország oda, hogy az itt élõk hozhatnak döntéseket?
A Somolyai egy báb, Õ csak azt mondja amit értekezleten a fejébe pumpáltak. <#beka3>#beka3>
Egyébként a diagrammot néztétek? Még mindig elõnyõsebb helyzetben van a Pannon, mint a Voda. Ha nem tesznek valamit akkor elúsznak, mert a Voda az agresszív reklámhadjáratával középpontba került.
Ugyanis anno a Westel-ról mindenhol cikkeztek, hogy a magyar alapító tulajok egy jó üzlet keretében megváltak a mobilcégüktõl.
Viszont a PannonGSM -rõl ilyen cikkre nem emlékszem.
Mégis mióta van ez így?
A jellemtelenségrõl meg annyit, hogy szerintem abszolúlt rendben volt a PannonGSM.
Egyedûl a telefonmárka kínálatot tartottam kevésnek, de a szolgáltatások terén szerintem rendbe volt mindig is!
Az hogy a reklámozás nem olyan agresszív mint a másik két cégé, szerintem nem baj.
Asrock AM2NF3-VSTA, Athlon64 X2 4200+,Kingmax 2x1GB DDR2 800, Ati Radeon HD2600XT 256MB GDDR3 AGP, Xerox TFT-LCD 17\"+Samsung 32\" LCD-TV
Amúgy nekem szimpatikus, hogy nem olyan agresszív a reklámmjuk. A havi 250, 500 vagy 1000 óras / pláne, ha több mint 500, nem pontosan annyi/ elõrefizetett csomag olcsóbb, mint a pinknél.
Nem vagyok hacker, de ha te az akarsz lenni ám legyen: http://www.lme.hu/forditas/hacker-howto.html
Gigabyte GA-MA770T-UD3P|AMD Phenom II X3 BE 720|GeiL Value CL7-7-7 2x2 GB DDR3-1333|Asus ENGTX560 DCII/OC/2DI/1GD5
<#mf1>#mf1>
#2217 : Menet közben kell az önbizalmat megszerezni
Blackmail the Universe
gratula pannon elérte a multikra jellemzö töketlenség
̊ ̊̊ ̊̊̊ ̊̊̊̊ ̊̊̊̊̊ ̊̊̊̊̊̊ ̊̊
Aztán nem igazán értem,hogy most neked miért nem jó ez a megoldás...
15-20 éve is megoldódott minden a moil nélkül is.
És most velük se haladunk/oldunk meg gyorsabban szinte semmit.
A zseni nem lehet tekintettel az egyszerü emberekre!
Egyenlõre szvsz a pannon nem fog tudni ezzel operálni, amíg drasztikusan nem csökkenti az árait.
De a legnagyobb baj, hogy a pannon egy technológiai váltásban látja a kitörési pontot, a 3G ben, pedig elõtte ideológiát kéne gyártani, és utána marketinggel megtámogatni, nem pedig egy - szerintük - eladható szolgáltatást nyomatni. (Amiben ráadásul szintén le vannak maradva a másik kettõ mögött!)
Fuck ASVA!! (Amputáltagyu Skizoid Vadbarmok Alakulata)