35
-
jodován #35 szvsz a pannonnak volt a legnormálisabb arculata. mikor meghallottam a váltás hírét, előre féltem. mikor megláttam a logót. a jó rohadt qrva életbe. rűhellem a kék színt. megkérdeztem sok emberkét, még a váltás előtt, mit szól a hírhez. szerencsére legtöbbjüket totál nem érdekli a mobilpiac, kinek mennyi előfizetője van, mennyi a percdíj. az átlagember úgy lesz mobiltulajdonos, hogy 'milyenes' a párja, a családja v. az ismerősei többsége. mennyi pénze van telefonra, meg hogy amelyik telefon tetszik neki, hol tudja megvenni. úgyhogy a szubjektív véleményekre voltam kíváncsi a szolgáltatók "arculatával" kapcsolatban. érdekes a pannon mindenkinek! szimpatikus volt. legtöbben a t-mobile-t szidták, néhányat a vodát. a magenta színvilág & hozzá kapcsolódó dizájnt utálták. sokak szerint a voda majdnem ugyan az, csak lilában (azazhogy pirosban). volt aki azt mondta, a pannonról az jut eszébe, hogy elit. van aki azért pannonos, mert a sziget világzenei nagyszínpadot, a kézilabda válogatottat, a mentősöket támogatja. sokan azért, mert megmaradtak 1. szolgáltalójuknál. mert piros-fehér-zöld. a családom pannonos, a haverok többsége vodás. azt nem tudnám, hogy pannonos v. t-mobile-os van-e több köztük, de sztem t-mob. tök mindegy melyik szolgáltató. mindegyik lehúz. sztem az lesz, hogy vodás is leszek, a haveroknak, meg pannos a családnak. sajnos az asszony t-mobilos. de az sose lennék. már a westelt is utáltam.
-
Ghilette #34 Mit nem lehet érteni a tarifákon? Előre vehetsz perceket/smseket/50-300-1000 havonta/ és azt lebeszélheted. És a pinkkel ellentétben ha túlléped, sem kell drágább percdíjjal telefonálnod...és mivel van díjcsökkentő, elég jól be lehet lőni a költségeket. Más: ingyenhívás is előbb volt, mint Témobnál, sőt olcsóbb is/1900 vs 950/. -
bermuda3 #33 hát ha már a vodánál tartun kegy pannonos topicnál akkor én is beleszólok. a voda csinált olyat h percdíj mennyire olcsó és hú de jó... és az volt. de egy bökkenő volt. elolvastam az apróbetűs részt. az első 10 percet rögtön számlázzák... ez lehet h régen volt de ez megy a vodánál. a trükközés mindenbe. ráadásul sok telefonbe berakják a gusztustalan témájukat... ja és persze a pannonnak is vannak rossz dolgai. nincs normális wap (a 400as se volt az sztem) és kavarják a tarifákat orrba szájba h 5x elolvasom akkor se értem... (pannon 50,100...ra gondolok) ésatöbbi... -
trendiboy #32 A Vodát én úgy tudom hogy közel 170 millióan használják! Pl én is! Sokan vagyunk primitívek! -
#31 Jó ez a szó, "szánalmas".
Ez jellemző az egészre... -
ooz #30 nekem semmi bajom az új logo-val. még tetszik is.
-
Alec #29 Athlon64: mindhárom céget jórészt külföldiek alapították, a pannonban asszem túlsúlyban is voltak -
#28 Tipikus!
Megint egy tőlünk nyugatra élő csoport akarja megmondani mi jó nekünk!
Mikor ér el ez az ország oda, hogy az itt élők hozhatnak döntéseket?
A Somolyai egy báb, Ő csak azt mondja amit értekezleten a fejébe pumpáltak.
Egyébként a diagrammot néztétek? Még mindig előnyősebb helyzetben van a Pannon, mint a Voda. Ha nem tesznek valamit akkor elúsznak, mert a Voda az agresszív reklámhadjáratával középpontba került.
-
Athlon64 #25 Hát látjátok eléggé meglepett, hogy norvég kézben van a PannonGSM!
Ugyanis anno a Westel-ról mindenhol cikkeztek, hogy a magyar alapító tulajok egy jó üzlet keretében megváltak a mobilcégüktől.
Viszont a PannonGSM -ről ilyen cikkre nem emlékszem.
Mégis mióta van ez így?
A jellemtelenségről meg annyit, hogy szerintem abszolúlt rendben volt a PannonGSM.
Egyedűl a telefonmárka kínálatot tartottam kevésnek, de a szolgáltatások terén szerintem rendbe volt mindig is!
Az hogy a reklámozás nem olyan agresszív mint a másik két cégé, szerintem nem baj. -
Ghilette #24 engem speciel nem érdekel a logó. Örülök, hogy nem "könyveltek" el erre 5 milliárdot, mint a pink konkurencia.
Amúgy nekem szimpatikus, hogy nem olyan agresszív a reklámmjuk. A havi 250, 500 vagy 1000 óras / pláne, ha több mint 500, nem pontosan annyi/ előrefizetett csomag olcsóbb, mint a pinknél. -
#23 Még mindig túl "elegáns"! Lazábbak legyetek PannonGSM! -
#22 mer hasonló intelligenciával rendelkeznek, mint te^^ --> "" -
Tecnamo #21 Csak azért használ, mert bedőlnek a primitív reklámnak. Erről ennyit... -
#20 Ezért használ több mint 50 millió ember Vodefent-t.
-
#19 Már elég rég a Telenoré a PGSM. -
Su0my #18 Voda a leggenyesebb, leggusztustalanabb társaságok 1ike... Élén Suckmacherrel... -
koliz #17 Szerintem a pannon nagyon maga alatt van minden ismerösöm vodás lett pedig régen mindenki pannon os volt jelegtelen szürke massza az egész a régi szép idök ingyenes hétvégék stb akciós kinálata is gagyi
gratula pannon elérte a multikra jellemzö töketlenség
-
#16 :DDDDDDD -
izb #15 50 éve meg nagyanyád füstjeleket küldött nagyapádnak,hogy mit rakjon a bablevesbe...
Aztán nem igazán értem,hogy most neked miért nem jó ez a megoldás... -
Unreal1942 #14 Nekem egyik társaság se szimpatukis. Mindegyik lehúz.
15-20 éve is megoldódott minden a moil nélkül is.
És most velük se haladunk/oldunk meg gyorsabban szinte semmit. -
strogg #13 Nagyon gyerekcipőben jár még a mobil net Mo-n.
Egyenlőre szvsz a pannon nem fog tudni ezzel operálni, amíg drasztikusan nem csökkenti az árait.
-
Cat #11 A pannon egyértelműen beszorult a Té csoport és a Voda közé, már évek óta nem találja a helyét - valamit kezdeniük kell magukkal, mert most a háromszereplős piac valójában kétszereplős. Éppen ezért a 3G tenderen jönnie kellett volna egy negyedik szolgáltatónak, hogy felpezsdítse egy kicsit az állóvizet - a két nagy elmolyol egymással, de igazán nem vágnak egymás alá, mert nem érdekük.
De a legnagyobb baj, hogy a pannon egy technológiai váltásban látja a kitörési pontot, a 3G ben, pedig előtte ideológiát kéne gyártani, és utána marketinggel megtámogatni, nem pedig egy - szerintük - eladható szolgáltatást nyomatni. (Amiben ráadásul szintén le vannak maradva a másik kettő mögött!)
-
pasy01 #10 Hát ha van pénzed a számlákra :) -
#9 Nálam a minőség az első, ezért vagyok T-mobile-os :) -
pasy01 #8 Hát. nem irja hogy szopatyni fogják a népet. Remélem a 3G vel lesz már valami....lehet tul hamar vettem ilyen telefont...minek... se videofon se +G elérhetö áron....250MBal micsináljak egy 50Kbyte/s-es kapcsolattal..... hmm -
pasy01 #7 Nem fura nektek hogy már egy LÉTEZÖ CÉG logoját vette fel a PANNON GSM????? szerintem ezt is ,,felvásárolták,, mint a WESTEL-t hisz ö is mondta MIATTUNK VÁLT csak :-DDDDDDDDDDDD -
pasy01 #6 Nem beszélve a TV nézésrül :DDDDDDDDD ~70 Ft/perc :-DD egy barátok közt napi adása 1500 FT :-DDDDDDDD minimum -
Magyarszív #5 Nekem tetszett a régi logó, márcsak a színösszeállítás miatt is: piros-fehér-zöld. Egy magyarországi szolgáltatónak jól áll(na). Ez a logó nekem nem mond semmit. Ha végre (jócskán) csökkentenék az áraikat, akkor talán nőhetne az előfizetők száma is. Főleg a roaming tarifák súlyosak. Az már pofátlanul sok. -
pasy01 #4 -
pasy01 #3 én használtam 3G-t mikor ingyenes volt decemberben. egy hónap alatt éppen éppen használtam az internetet. Hát. kb 300.000 Ft-os lett volna a számlám. és mint mondtam alig alig használtam. mivel van 200MB-os korlát 4000 FT elöfizetési dij aztán ha tuléped a 200-250MB-ot akkor kb 10kb-onként 5-10 Ft-ot csengetsz. Mit jelent ez? Nokia N90-el nézegettem egy-egy oldalt. Példe www.sg.hu a nyitó oldal ~2 MB volt = 1228 FT - 6 Ft/10kb -al számolva. végülis. a föoldal megnézetele a 250MB korlát elérése után mindössze 1200 HUF !!!!!!! GENnnnyyyek -
#2 Nemtom, hol láttál a cikkben mocskolódást... -
#1 pár hónapot várok, ha a pannon mocskolódni fog (mint ahogy ezt most ebből a cibbkől levettem) váltani fogok T-re : \