Speciális eszközök
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Hibernáltasd a családot ~5...10évre és a problémád megoldódik 1 nap alatt.
legalábbis akkor anyira mgé nem volt egyszerü tekintve hogy oylan korban még irni se nagyon tud az ember... 😛 (kiváncsi leszek általánosban a írásoktatást mikor váltja már fel hogy elöbb gépelni tanulnak a nebulok és csak utána rendesen irni 😄DD)
\"Hány fokon üzemel egy x2 4400+ proci átlag normál üzemmódban? De jó, oké, megnézem akkor az amd.com ot. Azt hittem van vki aki megnézi helyettem, te láma válaszoló.\" bye ent
Igaz, nem volt hozzá memóriakártya olvasó, merevlemez meg hasonló hagyományos PC-s kütyük, de az internetelérés és multimédia funkciók (zene, TV, stb) mellett akár arra is képes volt, hogy a hûtõben lévõ élelmiszerek szavatosságát nyilvántartsa és ha valami fogyóban volt (vagy már elfogyott), akkor figyelmeztetett, hogy ideje elmenni bevásárolni. <#vigyor>#vigyor>
ibrik játékmagyarítás oldala: http://ibrik.atw.hu
/csak hogy ON-Topik legyek/
<#rolleyes>#rolleyes>
\"Hány fokon üzemel egy x2 4400+ proci átlag normál üzemmódban? De jó, oké, megnézem akkor az amd.com ot. Azt hittem van vki aki megnézi helyettem, te láma válaszoló.\" bye ent
-Isten megváltoztatta az életedet. -Akarod menteni a változtatásokat?
schrank[HUN] \"kiakirály\" \"jobb ha az okos hülyéskedik mint ha a ....\"
Magyarul: Egy olyan gépet ami tele van extrákkal, nem tud egy gyerek kényelmesen kezelni.
Nem mondtam, hogy nem bízom benned, de azt sem, hogy igen. Pedig nem. Ne feledd: amatőrök építették Noé bárkáját - profik a Titanicot!
A munka jobban megy, ha általa közöset építünk, és a világra szóló tett is többet ér, ha utána közösen énekelhetjük a Himnuszt.
www.bbs.hu
- Digitális média lejátszó
- DVD, MPEG, DivX, stb lejátszás
- JPEG képnézegetõ
- Merevlemez
- Time shift funkció
- Memóriakártya olvasó
- LAN
- Teljeskörû internet böngészõ
- HDMI, RGB vagy DVI kimenet
- Nem árt ha esetleg billentyûzet csatlakoztatható hozzá
Néztem hasonló készülékeket, pl a KISS 608-as szimpatikus, de az a baj, hogy csak speciális webtartalom érhetõ el vele, és nem lehet böngészni az internetet.
A Windows XP media edition rendszerekkel meg az a gond, hogy lényegében normál számítógépek, tehát bejelentkezésük lassú, kezelésük körülményes és a hûtés miatt mégha minimális is, de állandó zajuk van.
Ha valaki tud ilyen eszközt jelezze.
www.bbs.hu