95
Final destination 3
-
vg #55 Inkább tanulj egy kicsi angolt... -
#54 nem túl jó a nyelvtudásom, akkor szerinted inkább várjak egy normálisabb feliratra? -
#53 Megnéztem a filmet ezzel a felirattal. Háát.. jó nagy parasztos fordítás, nem angolt tanul, aki csinálta, az tuti. Durva félrefordítások végig, csomó hiba. Másodjára néztem meg (először simán, minden nélkül), hátha többet tudok meg belőle a felirat miatt, de nem így lett. Csak olvastam, végig a baromságokat, és röhögtem. Szóval felejtős. A film viszont nagyon tetszett, az előző kettő is fasza, ezt sem rontották el. Várom a dvd-t. -
#52 sőt, már felirat is van -
#51 Van dvdscr xvid, ma jelent meg. Lehet szedni, aki nem bírja, bár még nincs felirat hozzá. -
Nex #50 nem rossz film...
haverral pusztultunk a röhögéstől amikor megnéztük :D -
#44 :DDD -
#43 Megnéztem jó volt!
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!A végén nem éli túl egyikse :(
-
#42 na megnéztem,jóvolt,bár a történet is enyhén lopott :P
de amugy jófilm -
#41 2006-03-27 SVCD Final Destination 3 *TS* *PROPER* *REAL* SEPTIC 114x15 MB 1505
most jött ki,ez milyen minőség? -
#40 lekéna szedni :c -
#39 Final Destination 3 TS SVCD-FLAMES 2cd
Final.Destination.3.TS.XviD-OBSESSiON 1cd -
#38 rajtunk kívül nemnagyon beszél senki a filmről
igen én kezdtem, mindössze megkérdeztem valamit -
#37 Megin?? Nah jó van. Szevasz! Míg el nem kezdtél okoskodni, semmi baj nem lett volna...
Jó lenne visszakanyrodni a témához... -
#36 te meg fogd vissza magad
megin kezd veled elszaladni a ló -
#35 Okoskodjál, bazze! Csak jobban tudom! Benézhetnél a torrent topikba, 1000+1x kilettem tárgyalva, hogy hol milyen néven vagyok....
ON! -
Szolnokboy #34 ne offoljunk kérem szépen -
#33 akkor milyen néven? :C nemnagyon hinném hogy lenne még egy duddits, nem elterjedt név -
#32 lol -
#31 Úgyhogy VIP óta nem csináltam másikat...
geri15. Vagyok, de nem a Dudditsal. -
#30 Egészet nem akarod elmondani esetleg? -
#29 Enless-Skyline-on ott rohad már vasárnap óta :D 2x is:P -
#28 fennvagy bithun? -
#27 nekem az első nem tetszett annyira :S -
#26 jó ki volt találva mindegyik hallál szerintem:)) ha az egyikbe nem halsz bele, ott a másik és így tovább:))) például mikor a lottónyertes srác nem halt bele sem a tűzbe, sem a robbanásba, sem a zuhanásba, de a végén csak beleállt a fejibe a létra:)))
megvan mindkét előző rész, párszor már megnéztük asszonnyal, az egyik kedvenc filmünk. -
Takezó #25 sztem ez a 2. vot a legdurvabb, jopoen igy filmben -
#24 a kerítéssel szétszeletelős, meg az üveglappal összepréselős is dúúúrva volt -
Takezó #23 a minősége sztem tűrhető -
Vegas #22 2. részbe durva volt amikor a csajnak kinyitodott a légzsák a kocsiba és belebaszta a fejet egy faágba :Oooo -
Szolnokboy #21 lehet, hogy nem túl erős a tröténet de azért valljuk be: innovatív. Itt végre nem egy baltás-késes-láncfűrészes gyilkos szedi áldozatait hanem maga a halál. -
#20 öö, hát ja, nem valami érdekes a stori, de sztem senki nem ezér nézi meg :D
szerk: Najó, valaki ezért is... -
#19 1 az jó volt :) -
#18 A sztori gyenge, de ahogy meghalnak az nagyon tetszett, remélem a 3 se lesz rosszabb. -
#17 jöhet mert már jön a film is...:P
OFF: Hogyhogy nincs logód? -
#16 winnie azt mondta, hogy nemsokára... -
#15 vagy mint Gyűrűk Ura 3?:\ -
#14 első 2 részt imádtam, jóag :D -
#13 kéne felirat... -
#12 cool -
#11 király:D nagyon jó volt az elöző 2 rész