28
  • strogg
    AsySoft
    Eurpópában. Mert nagyon úgy néz ki, hogy az ázsiai piacra linuxos palmot fognak szórni.
    Ez egyébként nagyon érdekes. Ennyire más lenne a követelmény a két piac között, hogy ugyanazt a gépet más-más OS-el kell terjeszteni?
  • intrex
    Az iPod legnagyobb előnye az egyéb lejátszókkal szemben, hogy semmi köze a mikorszopszhoz.
  • asysoft
    Ha kézigép alatt a PDA-t érted, akkor tévedsz: MS átment a Palmon:(
    Kíváncsi leszek erre a médialejátszóra. Ha az iPodot le akarják győzni, akkor nagyot kell alkotniuk...
  • Su0my
    És amúgy meg úgy fikázni valamit, hogy nem is létezik... Baaaaaah
  • Su0my
    Hopp MS lop ötletet? Szerintetek az almácska találta ki az empéháromlejáccót?
  • rumos
    ej de nagyon erőlködik Géc úr. ennek sosem szokott jó vége lenni. amúgy meg nemtom miért lenne az jó nekünk ha az iPod egyeduralmát esetleg felváltaná a Microsoft egyeduralma.
    aki egy kicsit is tájékozott a témában, tudja hogy az mp3 lejátszó nem egyenlő az iPod-dal, vannak más, jobb, olcsóbb, többet tudó stb. lejátszók.

jut eszembe, van egy eladó 6 gigás iRiver H10-em 40párezerért. ha vkit érdekel, dobjon egy privit :)
  • strogg
    egyébként az utóbbi a valószínűbb. Vagyis féláron inkább veszteséggel.
  • strogg
    nexus6:
    Feltétlen írj nekem.
    [email protected]
    Fontos.
  • NEXUS6
    Hát az M$-nek eddig egyetlen próbálkozása se jött be HW téren.
    És ez így van rendjén. Suszter maradjon a kaptafánál, az M$ meg a SW-nél pláne hogy még ott is van mit tanulnia.

Gondolom valami gagyi kínai termék lesz, hatalmas M$ logóval, másképp nem igazán tud a piacon megmaradni. Persze lehet hogy az x-hez hasonlóan brutál hw-t adnak félpénzért óriási veszteséggel, hogy az Applét kiszoríccsák a piacról.
  • strogg
    Én fanatic linuxos vagyok. De. Ha az m$ olyan lejátszót készít, ami olcsó, tudja az mp3-at, és az ogg-ot, nincs drm, és nem kell hozzá spec progi (hanem pl: usb-re dugva rögtön tölthető/törölhető a zene ) én is olyant vennék. ez egyértelmű.
    Ebből a szempontból szvsz az ipod-nál jobbak a "classic" mp3 lejátszók. (persze ez nem teljesen igaz, mert tárolókapacitása töredéke az ipod-nak)
  • IoIa
    Mert a mikorszopsz eddigi gyakorlata erre enged következtetni.
  • kbupdate
    miért lenne igaz?
  • IoIa
    Miért is nem igaz?
  • kbupdate
    MP3-as lejátszókból már nagyon sokféle van. Jelenleg is elég széles a skála mind design, mind tudás és minőség szerint. Magyarországon a ipod-ok részesedése feltételezésem szerint elég kicsi, és ennek nem csak a magas ára az oka. Az emberek többsége szerintem úgy van vele (Magyarországon is), hogy amihez ingyen is hozzájuthat (zene), azért nem hajlandó fizetni. Csak sejteni tudom, hogy a mikorszopsz egy wma lejátszót akar ránkerőltetni, ami DRM-mel lesz természetesen védve, az MP3 lejátszás csak mellékes, és sanda gyanúm szerint lerontott minőségű lesz. Kösz, de ilyet a világ ezen térfelén nem kér senki (legfeljebb a mikorszopsz elvakultak). A világ gazdagabb felén talán lehet esélyük, de erről a vonatról már gyanítom, hogy lekéstek. Még akkor is, ha esetleg a pista majd natív módon támogat ilyen mikorszopszos lejátszót.

Persze ez nem igaz!
  • mousee
    Öregem...ennyi surmót egyrakásra... Francnak kell veszekedni... Naszóval:

Az első két hozzászólásból kombinálnék: Ha valóban olcsó, strapabíró, nem kell hozzá mittudom én milyen progi, jó hangminőséget ad, és nem lesz benne ez a drm-es hülyeség, akkor én tuti veszek egyet. Ja, meg persze jól nézzen ki, de ez csupán másodlagos :))

Peace
  • IoIa
    Én meg rajtad röhögök nagyokat, mármint az ostobaságaidon. Már párszor leírtam, hogy én windowst használok, nem linuxot. De te annyira elvakult vagy, hogy ezt egyszer sem sikerült észrevenned. Szánalmas próbálkozás volt.
  • strogg
    Evildevil: Azért az Xbox, és a ps2 eladási adatait összehasonlítva nem nevezném az xbox-ot sikernek.
    Nagoyn úgy fest a dolog, hogy az m$ minden piacon ami nem pc-s, ott másdohegedűs szerepet játszhat. (szerver, okostelefon, kézigép, konzol, szuperszámítógép. (csak a legfőbbeket kiemelve))
    Pláne nem ázsiában, amely feltörekvő piac, és a legnépesebb is.
  • strogg
    Azért nagyon fel kell kötnie a gatyát. Fpleg ázsiában.
    Ez pont olyan, hogy majd jól megszerzik az okostelefon piacon az uralmat. Jelenleg az utolsó helyen állnak vele. (76% symbian).
    Ne adjunk már erre ok? Ez csak szöveg.
  • EvilDevil
    ittvan lola barátunk a megrögzött MS fikázó fanatikus Linuxos.... heheh mindig jókat röhögök rajtad

A MS-nak meg sok sikert... bár a sikerhez kétség nem fér ;)
  • Zenty
    Az ms ebbe ugy bele bughat mint az xbox-jába!
    Az ipod japánba is legyözte a sony ehez hasonlo termékét.... ami azért elég durva!
  • Troppauer
    Mellesleg Steve Jobs-tól már lopott régebben is.
  • Troppauer
    Csak egy dolgot mondj már amit az M$ saját maga talált ki és nem lopta(utólagosan vásárolta:)) vagy koppintotta. Én elismerem, ha valami jó vagy legalább újszerű, de most már ott tartunk, hogy Bill Gates nem is titkolja az ötlettolvajlást.
  • IoIa
    MP3-as lejátszókból már nagyon sokféle van. Jelenleg is elég széles a skála mind design, mind tudás és minőség szerint. Magyarországon a ipod-ok részesedése feltételezésem szerint elég kicsi, és ennek nem csak a magas ára az oka. Az emberek többsége szerintem úgy van vele (Magyarországon is), hogy amihez ingyen is hozzájuthat (zene), azért nem hajlandó fizetni. Csak sejteni tudom, hogy a mikorszopsz egy wma lejátszót akar ránkerőltetni, ami DRM-mel lesz természetesen védve, az MP3 lejátszás csak mellékes, és sanda gyanúm szerint lerontott minőségű lesz. Kösz, de ilyet a világ ezen térfelén nem kér senki (legfeljebb a mikorszopsz elvakultak). A világ gazdagabb felén talán lehet esélyük, de erről a vonatról már gyanítom, hogy lekéstek. Még akkor is, ha esetleg a pista majd natív módon támogat ilyen mikorszopszos lejátszót.
  • Darth Sith
    hát ha olcsóbb lesz, nem lesz ilyen iTunes-hoz hasonló szar program hozzá, olyan strapabíró lesz mint egy iriver és rendes szoftver lesz benne, sztem beszerzek egyet. iPod-okat is csak a marketing miatt veszik, nem azért mert annyira jók.